Ostaticii prostiei

8

Aceștia sunt congresmeni americani, șezând ca niște ostatici ai corectitudinii politice, ai ipocriziei, ai trendurilor sociale dictate mediatic, îngenunchiați, un gest religios, pentru nici ei nu știu prea bine ce, dacă nu se precizează exact la CNN.

Stupidul situației e subliniat și mai mult de faptul că singurul care stă pe propriile picioare își are pantofii pe un covoraș, în vreme ce ceilalți stau cu genunchii pe podea…

Oricum, zilele acestea s-a tot îngenunchiat, soldați și polițiști americani, polițiștii suedezi în fața migranților, premierul Canadei în fașa propriei imbecilități, iar ca regulă generală: albii în fața negrilor. Și se pare că dacă ești alb în Occident devine un mare drept și o supremă datorie să îngenunchiezi, din cauza vinovăției altora, din cauza istoriei și a unui sistem bolnav și corupt.

Pentru români imaginea aceasta ar trebui să vină cu o dublă recomandare, cred: nu mai aveți încredere în America, ca „etalon” al civilizației și așa zisei ”democrații”, pentru că SUA nu este în niciun fel o democrație reală, și nu mai aveți o la fel de oarbă încredere în liderii politici, în politicienii de astăzi, în general: uitați-vă la acești măscărici „de stânga”, progresiști, care nu se închină în fața lui Dumnezeu, dar fac acest ritual, în esență religios, în fața …a nimic, nimic decât propria prostie împletită cu interesele personale și politice.

Loading...
loading...

8 COMENTARII

  1. SUA au pierdut orice fel de autoritate morală și politică, atât între granițele ei cât și în UE și respectiv în coloniile americane. S-a observat atitudinea Germaniei și-a Japoniei față de evenimentele care se desfășoară în momentul de față în America. O Americă ce nu-i în stare să-și repare greșelile și să se reformeze, dar care-și dezvăluie lașitatea și ipocrizia îndoindu-și genunchii.
    Pentru că în atitudinea lor falsă, pigmentarea pielii este determinată, așa cum se dovedește a fi pentru toți rasiștii. Uciderea organizată a mai mult de 2 milioane de arabi în Irak, Siria și Libia nici măcar nu-i înregistrată pe radarul identității ideologice a BLM, ori a vreunui membru din Congres sau al unui stabilit vremelnic la Casa Alba. De asemenea, Eisenhower, JFK, Johnson, Nixon – președinți atât democrați, cât și republicani – au fost responsabili pentru masacrarea a peste 3 milioane de vietnamezi, cambodgieni și laoțieni. BLM reprezintă unealta de frunte în divizarea americanilor pe linii rasiale și politice, dând posibilitatea elitei psihopate și-a mercenarilor ei corporativi să jefuiască resursele naturale și să ucidă milioane de oameni în Orientul Mijlociu, Asia, America de Sud și Centrală. Este trist să constatăm, că BLM servește aristocrației americane ignorând – de fapt – principala problemă: supunerea și predarea nelimitată prin intermediul unui proiect criminal născocit de adepții neoliberalismului, care-i consideră pe toți – negru, alb, galben, maron – drept iobagi exploatabili și dispensabili.

  2. Aici avem cea mai elocventă dovadă a efectelor „EVANGHELIEI CULTURALE A URII DE SINE”. Se întâmplă în SUA de aproape un secol. La noi s-a apăsat pe accelerație de 30 de ani încercând să fim ca ei. Priviți-i, parcă e o secvență din Koreea de Nord la moartea lui „Un Jun Pong”.(Ha, ha, sau nici nu contează cum se numea, toți ca UN-ul!!!)

  3. Politicienii romani,ruga catre D-zeu-Aprilie 09, 2020(…)___—__Gasesc o normalitate PENTRU Romania, ca politicienii sa-l invoce pe D-zeu(de ochii lumii, doar), practic circul cu ” separatia puterilor in stat”, este doar o alta Jmecherie mioritica, in Romania, istoric vorbind, daca religia nu a fost nr. 1 in stat, a fost cel putin nr.2 si -permanent- o curea de transmisie intre guverne si mase…Si , la fel- permanent- NICIODATA o actiune in favoarea poporului, dimpotriva, „lucrarea” lor a fost si este sa impileze si mai mult masele si sa le tina in intuneric, metoda sigura si paraverificata ca ei si politicienii ii pot exploata si manipula -pe romani- in continuare, fara probleme….

  4. D-le Patrascu, articolul dumitale…este o interpretare, stupida, manipulatiare si extremista a unor imagini luate de nicaieri!?!?!? Eu sfatuiesc ca, romanii sa se uite mai intai in ograda lor si dupa aceea peste granita! Este mult mai corect,
    mai de bun simt si mai sanatos…daca intelegi ce vreau sa spun !?!?!👎👎👎

  5. D-le Patrascu, articolul dumitale…este o interpretare, stupida, manipulatiare si extremista a unor imagini luate de nicaieri!?!?!? Eu sfatuiesc ca, romanii sa se uite mai intai in ograda lor si dupa aceea peste granita! Este mult mai corect, mai de bun simt si mai sanatos…daca intelegi ce vreau sa spun !?!?!👎👎👎

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.