Ca în orice ocupație…

2

România e codominium, sub dublă suveranitate: europeană și americană. Guvernanții săi sunt în realitate colaboraționiști, simpli agenți de influență ai ocupantului ajunși în poziții cheie. Asta spune imaginea în care apare ministrul Muncii pe vremea în care nu era nimic, nimic decât o susținătoare a cui trebuie pentru a ajunge ministru și a răsplăti puterea pe care o susține, UE, cu forță de muncă ieftină la comandă. V-a surprins promtitudinea Guvernului României de a furniza sclavi pentru plantațiile de sparanghel din Germania, în ciuda tuturor interdicțiilor, instaurate tot de către ea, și a pericolului pentru bieții români? O aveți explicată în această fotografie.

CV-ul acestei individe spune că a absolvit o facultate particulară, dintre cele contr-cost, iar apoi s-a umplut de diplome, care dau bine și care nu înseamnă nimic. A trecut inclusiv și bineînțeles pe la școala de cadre a noii Securități, descendenta directă a comunistei Academii de Studii politice Ștefan Ghiorghiu, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Aici este fabricată și spălată pe creier astăzi noua nomenclatură, toți idioții care vor să ajungă ceva în viață și ar face orice pentru asta trec pe aici și învață cum sa fie supuși noilor idealuri europene și globale, care se confundă cu interese lor, și să se așeze la comanda stăpânilor, care le facilitează realizarea acestor interese. Toți fonfii și flecari își învață discursul care îi va promova în funcții aici, „valorile europene”, „democrația”, „statul de drept” și toate acele expresii și noțiuni pe care le vor repeta papagalicește și care confruntate cu realitatea nu înseamna nimic le vor deprinde pentru a le găsi contexte aici.

Ei sunt, în realitate și nu e prea mult spus, niște trădători, inconștienți sau nu, niște vânduți: carieriști sadea, oameni amorali, lipsiți de scrupule, stapâniți de ipocrizie și vanitate, fără coloană vertebrală. Și sunt promovati tocmai pentru aceste „calități”.

Doamna din imagine ținea mândră mai ieri steagul UE peste cel al propriei țări, indiferentă față de cel al propriei țări, și apoi a ajuns ministru și a trimis muncitori la comanda Germaniei, cu orice risc.
Măcar acum înțelegeți în ce colonie de rahat ați ajuns să trăiți și cine vă conduce? Imaginea e mai mult decât sugestivă, realitatea vă vine în ajutor, dar câtă mintea v-a mai rămas?

SC România SA

“Democraţia” românească şi nu numai a reuşit să transforme statul într-o mare societate comercială în care oamenii obişnuiţi, lucrătorii de toate felurile şi micii întreprinzători, sunt simpli salariaţi, plătiţi şi exploataţi în beneficiul unităţii economice, în timp ce politicienii şi alte categorii de parveniţi sunt acţionarii care încasează dividentele de pe urma funcţionării statului şi îşi împart patrimoniul (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Asta este viața, valabil ptr toată lumea . Este mai bine sa fii bogat decât sărac, puternic decât slab , cu o economie sănătoasă decat cu una bolnava. România ar trebuie sa facă eforturile necesare sa nu mai fie la coada cozilor în UE, ultima pe toate planurile. Și sa combată corupția din tara înainte de a se plânge ca este asuprita din exterior …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.