Catedralele nu se aprind singure, dar incendiatori nu există, iar dizlocuirea populației e „teorie a conspirației”

3

Arde Catedrala din Nantes. Exact cum a ars și Notre Dame, la Paris, în 2019. Cum au ars zeci și zeci de biserici în Europa. În medie, două biserici sunt atacate în fiecare zi în UE. O gașcă de imbecili ne rescriu viețile în termenii unei dictaturi și opresiuni fără precedent. Ne întoxică informativ, ne împart în grupuri, ne asmut pe unii împotriva altora, ne privează de drepturi și de libertăți. Aceasta nu este o democrație!

Orga barocă, construită în 1621, nu mai e. A constituit punctul de atracție al piromanului, fiind din lemn. Nu mai există nici vitraliile din sec. al XVI-lea. Când unica ta distracție o reprezintă fugărirea caprelor pe care vrei să le violezi, mutarea în Europa nu poate produce decât astfel de drame. Iar migrația ilegală care pare să-l preocupe doar pe Farage la Londra și pe Salvini la Roma, începe să-și arate roadele. Să sperăm că atât Merkel, cât și Macron, sunt deplin satisfăcuți. Să nu uităm, totuși, că nici migrația nu e întâmplătoare, ci se desfășoară potrivit proiectului dizlocuirii populației! În Franța, Renaud Camus a fost condamnat penal pentru că a îndrăznit să pună în circulație această teză, iată, confirmată tot mai plenar, zi de zi.

Catedrala din Nantes a fost construită începând cu 1434, în sute de ani care au urmat. Nu este nici proprietatea lui Macron, nu este nici proprietatea cancelarei Merkel, nu face parte din zestrea Ursulei von der Leyen, n-a câștigat-o nici Soros la belciuge și, este cu atât mai puțin dreptul unor decerebrați islamiști să dispună de ea. Este a noastră. A creștinilor. Cum și Europa este a noastră! Încă. Dacă o mai vrem. Dacă o mai merităm.

Niciodată nu există vinovați pentru aceste incendieri!

Cei care vor să ne ia viețile și credința sunt eficienți! Marea difernță dintre incendierea Catedralei Notre Dame și incendierea de la Nantes o reprezintă faptul că lumea se putea concentra pe incendierea din 2019.

Acum, însă, incendierea are loc în contextul în care mai există pe rol discutarea banilor de la UE, așa-zisa pandemie, cu carantinări, legi absurde, teroarea medicală, discuții privind legalizarea pedofiliei, plus deja obișnuitele conflicte în stradă, nu doar în Statele Unite, dar și în UE, unde la Viena se împușcă kurzii cu turcii, în Franța e un haloimăs general, în Germania se vânează așa-zișii extremiști „de dreapta”, adică toți care nu-s „liberali”, Balcanii trec printr-un episod de păruială, se adoptă legi sinistre privind „discursul urii” pe bandă rulantă, ca să nu se mai poată discuta oficial despre nimic, la Londra e babilonie totală, iar diversele etnii se caftesc fiecare în legea ei cu presupuși inamici de altă etnie – cei din Eritreea cu cei din Etiopia etc. Concomitent, prind aripi ANTIFA și Black Lives Matters, care ne vânează statuile.

Colac peste pupăză, să nu uităm nici de transformarea bisericii Hagia Sophia în moschee, poate cel mai mare atac adus creștinismului. Iar despre Recep Tayyip Erdoğan mai bine nici nu discutăm… Și nici despre relația „specială” pe care o are cu UE, nici despre felul în care își permite să atace Grecia sau să inunde Uniunea Europeană cu musulmani.

Intern, avem legea carantinei, Arafat suprimă libertăți, securiștii din PSD pactizează cu liberalii, se discută despre „amânarea” alegerilor, în timp ce țara nu e condusă propriu-zis, pentru că actualul executiv e compus din idioți (la propriu) gen Grindă, Turcan, Nelu, interlopi aduși la interne, Cîțu, Ludovic etc. Peste toți, Klaus. O gașcă mai incompetentă ar fi greu de găsit, exceptând partidele lui Cioloș și Barna. Dar vor veni și ele la rând. Apoi Luluțe, Portocale…

Și, desigur, e vară, să curgă vacanțele, micii și berea. Iar la ăilalți, să curgă măștile și dezinfectantul. O mână de nebuni încearcă să oprească demența strângându-se în Piața Victoriei, sub ploaia de înjurături și dezinformări ce curg din toate părțile.

Ce se întâmplă în Franța, e treaba lor, nu e treaba nimănui de pe aici, oricum nu-s ortodocși! Desigur, la noi nu are cum să se întâmple așa ceva, doară avem două perechi de ouă. Și alte două perechi (dar mai mari) dacă vine vorba despre eternele diferențe dintre ortodocși și catolici ori alte confesiuni.

UE traversează momente critice. Actuala conducere, pionii von der Leyen și Timmermans, se străduiesc să pună pe butuci toată economia europeană și să predea corporațiilor conducerea, îndatorând țările la diverse organisme financiare internaționale. Se opun doar câteva țări. Restul, au politicieni care-și fac deja calculele ticăloase de înavuțire personală.

În acest context, a nu ne interesa orice atac la adresa ultimelor bastioane ale Europei – familia, școala și Biserica – denotă doar prostia fără de margini a populației care se lasă învinsă prin utilizarea perversă a conceptelui de corectitudine politică sau de democrație. Iar manipularea e hrana zilnică a majorității. Mai puneți disonanța cognitivă și veți vedea că suntem în lojă, ce mai!

De azi, suntem mai săraci. De azi, creștinii s-au mai ales cu o ruină în locul unei catedrale. De azi, suntem mai puțin europeni. De azi, suntem cu un pas mai aproape de sfârșit.

Lista celor 12 incendii din Franța, din ultimii 2 ani:

             Catedrala din Nantes – 18 iulie 2020

Preluare: Samizdatul

Loading...
loading...

3 COMENTARII

 1. Nu știu de ce, dar în atacurile asupra bisericilor creștine nu aș da vina pe imigranți! Oricât de vulgară ar fi exprimarea autorului în materie de capre. Zoofilia (pentru cine a studiat tratatele de medicină legală și de investigație criminalistică) ca și necrofilia, gerontofilia etc se încadrează în categoria tulburărilor psihice grave. Nu sunt subiecte de glume!!! Nici măcar proaste, deplasate!
  Din toată suita de întâmplări, pot doar constata că Dumnezeu nu are nevoie de ziduri și temple care devin, cu trecerea timpului, peșteri de tâlhari, de necredincioși, de hulitori, de blasfematori, chiar dacă acel templu se numește ”Catedrala din Nantes” ori ”Catedrala Notre Dame”. Bisericile acestea au ajuns rămășițe ale unui trecut creștin pentru că francezii nu mai au nevoie de ele. Dumnezeu a fost alungat de acolo de prea multe ori și orice casă părăsită în cele din urmă se prăbușește în ruină, nu contează din ce motiv sau întâmplare.
  Ceea ce derivă de aici este că nici o catedrală, oricât de renumită ar fi ea, nu va sta în picioare dacă nu are fundația construită pe credința celor care slujesc și se roagă în ea.

 2. ” Ce se întâmplă în Franța, e treaba lor, nu e treaba nimănui de pe aici, oricum nu-s ortodocși! ” Nu-i adevarat : este treaba tuturor acelora ce s e revendica CRESTINI !

 3. Europa: populatie imbatranita, cultul homosexualitatii, cultul avortului, impregnarea in matricea capitalismului salbatic ( al carui esec final se pare ca se vrea mascat de o „pandemie”, pentru a feri lumea financiara, bancile de ceea ce ar merita: arderea in locul catedralelor), cultul vietii in loc de iubirea de Dumnezeu, egoismul, convietuirea ideala intre justitiari si banditi (printre care politicienii sunt printre primii), statul care a ajuns el isusi un interlop, conducatorii statelor si politicienii imbuibandu-se nu numai din jefuirea prostimii, ci si din imbolnavirea acelora … o „civilizatie”la apus … imperiile omenesti toate s-au prabusit … poate pentru ca asa cum ne spune Iisus : imparatia diavolului se va prabusi in ea insasi …probabil (si am motive sa cred din Biblie) ca toate imperiile omenesti au fost opera diavolului … Dumnezeu nu s-a suparat atunci cand oamenii au cerut conducatori dintre oameni ?…
  Cel putin musulmanii, budistii, hindusii, sunt populatii cu vitalitate mai mare, ei nu au legalizat avortul … daca o mama musulmana are 5 – 10 copii, nu va simti aceeasi pierdere sa-si trimita baietii sau chiar fetele la lupta, precum o mama europeana care are doar 1 – 2 copii si ii iubeste pe aceastia in cel mei egoist mod, punandu-i inaintea lui Dumnezeu … Da… ciclul se apropie de sfarsit … capitalismul ca fiecare oranduire, isi va avea un sfarsit … populatiile vitale iau locul celor obosite, imbatranite … „crestinii” europeni si americani, ce au facut prin lume cand sub steagul religiei lor sau a unor minciuni, au distrus populatii numeroase …
  Dumnezeu sa nea ajute si sa ne faca trecerea usoara in Imparatia Lui !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.