Cum cumpară George Soros națiunile Europei

2

Atacurile financiare ale magnatului evreu-american George Soros sunt din ce în ce mai lungi și mai greu de urmărit. Cu toate acestea, un investigator francez a reușit să demonstreze cum o mare parte din judecătorii care formează Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) (European Court of Human Rights), cunoscută și sub numele de „Curtea de la Strasbourg”, au lucrat pentru Soros.

Potrivit datelor dezvăluite în Valeurs Actuelles de către jurnalistul Bastien Lejeune, aproape toți magistrații acestei înalte instanțe europene au fost finanțați de Open Society Foundations (OSF), unul dintre ONG-urile magnatului, care a injectat peste peste 18.000 de milioane de euro. Acest articol se referă, de asemenea, la cercetările și considerațiile lui Grégor Puppinck, director al Centrului European pentru Drept și Justiție.

Grégor Puppinck, directorul Centrului European pentru Drept și Justiție, spune că mulți dintre judecătorii CEDO sunt legați direct de Fundația Open Society a lui Soros.

Concluziile anchetei sunt clare și puternice. Și se adaugă la numeroasele reclamații ale altor experți și cercetători, precum profesorul universitar Juan Antonio de Castro sau jurnalista italiană Francesca Totolo, care subliniază modul în care Soros a pus capăt societății civile și a influențat procesele interne ale țărilor, prin intermediul ONG-ului său Open Society Foundations. Conform cercetărilor lui Bastien, cariera judecătorilor de la Curtea de la Strasbourg a trecut prin mâinile lui Soros.

„Între 2009 și 2019, șapte ONG-uri, toate legate de Open Society, au trimis o parte dintre colaboratorii lor la Curte pentru a deveni judecători permanenți acolo. Dintre cei 100 judecători care au fost în această perioadă, 22 au o legătură directă cu unul dintre aceste ONG-uri, „fie ca lider, beneficiar al finanțării sale, fie ca participant important și regulat în activitățile sale”, a detaliat ancheta. Acum, în opinia lui Bastien și Castro, încă mai există destui magistrați legați de Soros.

„A devenit un maestru în arta dezorganizării lumii sub pretextul filantropiei”, spune cercetătorul, referindu-se la magnat. O considerație împărtășită de cei care au urmărit cel mai mult căile lui Soros prin fundațiile Open Society.

Așa cum a fost detaliat în ancheta publicată în Valeurs Actuelles, alarmele au sunat când Grégor Puppinck a auzit expresia „judecătorii lui Soros” între zidurile Tribunalului.

Mulți dintre magistrați au fost finanțați de OSF de-a lungul carierei lor profesionale. Un astfel de exemplu este András Sajó, judecător la Curtea de la Strasbourg, unul dintre fondatorii Universității Centrale Europene George Soros, care a fost legat de Fundațiile Open Society încă din 1988, detaliază cercetarea.

Puppink era în alertă. „Mi s-a spus că există unul sau doi judecători ai lui Soros în instanță”, detaliază studiul. Dar nu i-a acordat importanță, pentru că părea ceva de durată.

Fără îndoială, miile de decizii ale Curții Europene a Drepturilor Omului se orientează tot mai mult ideologic către pozițiile lui Soros. Lucru despre care însuși Puppink și-a dat seama după concluziile investigației și care pare să fi dobândit o explicație.

Profesorul universitar și fostul angajat al Organizației Națiunilor Unite, Juan Antonio de Castro, bănuia deja. În cartea sa «Soros rupând Spania», Juan Antonio de Castro detaliază modul în care OSF-ul magnatului a finanțat diverse ONG-uri care lucrează în Mediterana pentru a salva imigranții, precum și mai multe institute și organizații care s-au ocupat de promovarea idealurilor de independență în Catalonia. Asociații care au avut o legătură economică importantă cu guvernul de la Madrid, care era însărcinat să acorde câteva milioane din bani publici.

Multe dintre rezoluțiile Curții Europene a Drepturilor Omului au fost decise conform ideologiei promovate de Soros. Austria, Grecia și Italia sunt obligate de instanță să legalizeze uniunile persoanelor de același sex, Polonia este îndemnată să promoveze dreptul la avort, Franța este obligată să autorizeze schimbarea sexului în actele de identitate, Ungaria este obligată să elimine pedeapsa cu închisoarea pe viață. Acestea sunt rezoluțiile care au contribuit la generarea de instabilitate în aceste țări europene.

Adevărata concluzie este că Soros dictează legea sa în Europa prin Curtea Europeană a Drepturilor Omului aflată la mâna judecătorilor care au fost instruiți și finanțați de Fundația Open Society.

Este o lucrare de investigare care a generat agitație în Franța. Mulți au ridicat deja vocea împotriva a ceea ce ei consideră a fi amestecul lui Soros în afacerile naționale. Unul dintre ei, fostul eurodeputat Philippe de Villiers, a precizat deja că Soros, condus de o agendă globalistă (bolșevică), reprezintă un pericol pentru suveranitate. „George Soros este mai puternic decât Emmanuel Macron”, a spus el, după ce a aflat despre ancheta care a concluzionat că Soros controlează și Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

George Soros Europa

„Homo sorosensus” și infiltrarea CEDO

Austria, Grecia și Italia au fost forțate să legalizeze concubinajul homosexual, Polonia somată să favorizeze avorturile, Franța obligată să autorizeze schimbarea sexului în certificatele de naștere, Ungaria constrânsă să renunțe la pedeapsa cu închisoarea pe viață, Rusia sancționată că a condamnat activistele feministe Pussy Riot, Austria trebuie să legalizeze adopția pentru homosexuali. Par fără legătură, dar nu e așa. Sunt decizii ale CEDO ce trebuie aplicate de statele membre ale Consiliului Europei și semnatare ale Convenției Europene a Drepturilor Omului. De fiecare dată, un ONG din rețeaua Fundației pentru o Societate Deschisă a lui Soros e implicat (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. „…Fără îndoială, miile de decizii ale Curții Europene a Drepturilor Omului se orientează tot mai mult ideologic către pozițiile lui Soros…”___–-___ asta nu inseamna ca acesti judecatori*** sunt platiti sau santajati de Soros, lucrul in sine dovedeste ca exista o suprapunere intre ideiile lui Soros(si a altor milioane de oameni, dar nenominalizati, pentru ca nu sunt celebri ca Mr. Soros), mai degraba mass-media (si interesele din spatele lor, potrivnice clor ale lui Soros) sunt cei care vor sa-l saboteze pe Mr. Soros, care -practic- este un umanist(a devenit , in timp) care a fost si f. destept si f. norocos, pentru ca a agonisit o avere imensa, pe care vrea sa o cheltuiasca in scopuri de ajutorare a societatilor umane…(*** acesti judecatori sunt platiti fantastic de bine si au multe alte bonusuri si privilegii, iar pe de alta parte nu sunt deloc tineri, pe scurt nu au niciun interes sa se lase corupti de absolut oricine, iar experienta lor le spune ca , da!, asta este situatia, Soros are dreptate in demersurile sale…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.