E sfârșitul civilizației occidentale, din care facem și noi parte

4

Tot încerc să păstrez imaginea de ansamblu.

Isteria asta nu este doar românească și, să fim atenți, nu noi suntem cei mai nebuni în acest atac global de panică.
Întreaga lume a luat-o razna.

Și e important să fim atenți la aspectul acesta. Suntem parte a unui proces istoric global: sfârșitul civilizației occidentale, din care facem și noi parte.

Peste tot se văd efectele unui proces rapid de degenerare intelectuală, morală și, hai să o recunoaștem!, psihică, a unor societăți întregi care timp de 60 de ani au făcut tot ceea ce au vrut. Românii, est-europenii, rușii, au venit la această orgie doar în urmă cu 30 de ani, dar s-au integrat repede.

Cea mai mare iluzie este că putem să revenim la normalitate. Nu vorbim aici de niște politicieni corupți sau tembeli, ci de mase critice din societate ce pur și simplu sunt distruse intelectual, moral și psihic și care nu cunosc alternativă la delirul lor.

Spaima de această viroză nu a făcut decât să arate halul în care se găsesc societățile noastre, incapacitatea lor de a își veni în fire.
Niciun guvern nu mai are autoritate reală în fața cetățenilor săi, pentru că în ultimii 60 de ani, chiar ideea de elită, de lider care să aibă curajul de a își asuma decizii, a fost discreditată și distrusă de o gândire slabă, de drogați psihedelici.

Universitățile au fost făcute praf. Arta a fost înlocuită cu saloane de psihiatrie pentru deliranți. Omul educat al vremurilor noastre este, în majoritatea cazurilor, un om intoxicat ideologic, care mai fumează o „iarbă” și atunci când mai are un atac de rațiune, îl compensează cu snobism.

Elitele vremurilor noastre sunt formate în școli care îți explică cum e cu „teoriile gender”. Viitorul nostru nu e sigur dacă e „non-binar”, „intersex” sau „gender nonconform”… Se cred „eroi” pentru că poartă măști medicinale, se bat cu poliția ca să salveze nu știu ce pădure pe care nu au văzut-o niciodată, dar sunt incapabili să identifice un scurtcircuit logic care se întâmplă lângă ei….

De asta nu e bine să ne facem iluzii.

Autor: Bogdan Alexandru Duca

Loading...
loading...

4 COMENTARII

  1. in 1948 adventistii (de ziua a saptea?) americani, pentru o zi anume(nu importa , care) si-au parasit slujbele si indeletnicirile, s-au imbracat -total- in alb si au asteptat Apocalipsa(sau” a doua venire a lui Hristos ?-la fel, nu conteaza)”, care -evident nu s-a intamplat…Ceva mai tarziu, cred ca Martorii lui Jehova, au prezis ca anul 1918 va fi cel al sfarsitului lumii, iarasi nu a fost…Mai peste tot in lume, mai ales dupa 1900, se vorbea ca anul 2000 este cel cu “marele necaz”(Apocalipsa), nici acesta nu a fost, iar noua( si probabil si in celelalte tari comuniste), inca din anii din fasa, ni se spunea ca societatea occidentala este putreda si pe marginea prapastiei, etc., etcetera…Si asta a fost si este fals, de fapt -pentru noi- aceasta societate s-a dovedit a fi butoiul cu miere, iar ei erau in trecere pe langa prapastie, uitandu-se la noi, cum ne zbatem in noroiu de pe fund…

    • Da ..societatea occidentala e pe marginea prapastiei a ajuns incet pas cu pas daca a rezistat totusi a rezistat fiiindca s a aprovizionat din colonii insa daca pierde coloniile va pierde tot !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.