În Țara Noastră trebuie să traiescă doar autohtonii și prietenii lor!

3
Napoleon Savescu

SCRISOARE DESCHISĂ

Dragi concetățeni,
Țara noastră, Dacia, este Țara Noastră!
Cultura care s-a dezvoltat pe acest teritoriu de-a lungul zecilor, sutelor și miilor de ani este cultura noastră transmisă prin limba noastră, aici, în Țara Noastră.
Toți noii sosiți pe teritoriul nostru dacic, indiferent de condițiile în care au ajuns la noi (mă refer la unguri, țigani, ucrainieni, ruși, etc.), trebuie să știe că ei au venit la noi, și nu invers!
Trebuie să se bucure de privilegiul că pot fi cetățeni ai acestei țări și, ca atare, trebuie să respecte drepturile și îndatoririle prevăzute de lege.
Dacă limba noastră nu le place și dacă vor să aibă școli în limba lor, este foarte bine, dar să nu se mire când nu vor găsi de lucru în Țara Noastră, pentru că limba care se vorbește și în care se muncește aici este limba noastră.
Având în vedere că democrația domnește și la noi, ei, alogenii doritori să-și promoveze limba, cultura, obiceiurile și tradițiile, în defavoarea celor autohtone, sunt liberi să meargă în orice altă țară care le permite așa ceva.
Sunt liberi să plece dacă nu respectă limba noastră, cultura noastră, steagul nostru tricolor, roșu, galben și albastru.
Cred că noi toți am obosit să ne temem să nu îi jignim pe alogeni, ba chiar mai mult, să încercăm noi să le învățăm limba și obiceiurile și să ajungem să ne fie frică de ei, de atacurile lor teroriste, cum a fost cel de la Târgu Mureș, imediat după revoluție, când ne-am trezit bătuți și înjurați de ei, la noi acasă! Sau ce au făcut rușii la Chișinău, în 9 mai 2013 si …mai fac si azi..
Într-un fel, le mulțumim pentru patriotismul pe care ni l-au întărit, dar asta nu înseamnă că ei nu trebuie să înțeleagă că, dacă nu le convine la noi și nici de limba noastră, atunci, democratic, pot pleca în altă parte.
Da, stimați concetăteni, noi vă respectăm, dar nu uitați că aveți datoria să respectați legile țării și ale pământului care v-a adoptat.
NU este posibil ca o națiune întreagă, cu istorie multimilenară ca a noastră, să fie insultată de un grup minoritar!
Aceasta este Țara Noastră, pământul nostru, casa noastră dintotdeauna, acesta este stilul nostru de viață și noi vă permitem să vă bucurați de aceste oportunități.

Țara noastră NU are nevoie de minorități, ci ele au nevoie ca EA să-i primeasca, să le ofere adăpost, locuri de muncă și hrană
Alogenii trebuie să ne respecte Țara, pe Noi și legile noastre, bune sau rele, fără să ceară favoruri speciale sub pretextul că sunt discriminați.
În cazul în care nu sunteți mulțumiți să trăiți în pace alături de noi, să vă bucurați de limba noastră, de obiceiurile noastre, de felul nostru de viață, atunci vă încurajăm, democratic și prietenește, să plecați în altă țară, unde credeți că s-ar putea să vă fie mai bine, ori chiar să vă întoarceți acasă, dacă aveți unde!
În Țara Noastră trebuie să traiescă doar autohtonii și prietenii lor! Dușmanii să plece!
Autorul nu-i anonim.
Autorul suntem NOI cei care ne-am săturat să mai aven lângă noi dușmani și nu prieteni recunoscători.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. Din pacate avem chiar tradatori in Sparlament, Presedintie, Guvern, administratia publica. La presiunile UE, care vrea sa amalgameze totul intr-o pasta fara valori nationale, tradatorii uita de Tara si legile noastre, isi deschid buzunarele si inchid ochii, astfel impun globalizarea.

  2. Bravo! De ar fi să gândească toți de sus și acei de jos așa,dar,din păcate, la noi la putere stă un trădător de neam si Patrie . Până nu-l vom da jos pe el și toată gașca lui,pe toti asei cu nostalgia sovietică, regulă în MD nu va fi nici odată. Trebuie de starpit vița sovietică, și apoi de muncit mult până vom aduce la o viață nouă Moldova noastră cu tot poporul ei.

  3. ,, discriminare pozitivă „minoritarii au mai multe drepturi și libertăți decât majoritarii!! O anumită nație de minoritari rătăcită prin lume, se ascunde în spatele tuturor celorlalte minorități, promovând cererile de drepturi și protejarea lor!! Ghinion!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.