„Lumea are nevoie de o nouă instituție autoritară globală, cu mijloace de putere”

Ce ”surpriză”!… Superglobalistul Carl Bildt utilizează acum criza Covid-19, pandemia ca pretext pentru a propune o nouă „instituție” mondială care să poată interveni la nivel mondial cu puteri autoritare. E vechea rețetă „problemă – soluție”, pe care aceleași cercuri globaliste și oculte le controlează mereu, pe ambele!, și același deziderat absolut al acestora de a aduce masele, popoarele să ceară singure soluții globale și o putere unică, planetară.  

Nils Daniel Carl Bildt este din școala globalistă, a unor oameni educați de decenii să creadă că este o pură întâmplare că trăiesc într-o anumită țară, ei aparținând umanității, naționalitatea fiind un rebut al trecutului, chiar dăunător pentru progresul viitor. Bildt este un politician și diplomat suedez care a fost prim-ministru al Suediei din 1991 până în 1994. A fost liderul Partidului Moderat din 1986 până în 1999. A ocupat funcția de ministru pentru afaceri externe al Suediei, în perioada octombrie 2006 – octombrie 2014 și este un exponent deplin al „stângii” internaționaliste.

Ca membru al organizației globaliste Comisia Trilaterală și invitat frecvent la ședințele Bilderberg, unde elita puterii se adună pentru a lua decizii fără a cere încuviințarea și nici măcar părerea nimănui. Dar atunci când ies din aceste ședințe, în modul cel mai ipocrit, vor continua să vorbească despre „democrație” (puterea poporului). 

Bildt lucrează de mulți ani pentru instituirea Noii Ordini Mondiale.
El foloseşte acum „pandemia” de coronavirus ca motiv pentru a propune formarea unei „instituții” globale care, cu instrumente autoritare, să aibă posibilitatea de a interveni la nivel mondial.

Într-un articol apărut în revista «Bonnier», proprietatea «Sydsvenskan», publicații deținute de evrei (o altă „surpriză!”), el scrie că este necesară o „forță globală mai puternică” pentru a face față epidemiilor majore la nivel mondial:
„Deși se dovedește că OMS a acționat impecabil de această dată, lumea are nevoie de o forță mondială mult mai puternică pentru a înfrunta amenințarea unor pandemii, în loc să se poticnească de la o molimă la alta.

O nouă instituție globală are nevoie atât de autoritate, cât și de pârghii de putere pentru a interveni cu forța necesară pentru a opri focarele înainte de a se răspândi. Acordul asupra unei astfel de organizații nu este o sarcină politică ușoară, dar este necesar să se evite ca disputele diplomatice ineficiente să dea frâu liber pandemiilor.”

Ca răspuns la aceste afirmații ale lui Bildt, europarlamentara Jessica Stegrud (SD) scrie că, dimpotrivă, organizațiile supranaționale nu au reușit să facă față crizei Covid-19 și că nu au acționat nici eficient, nici rapid. Ea consideră, în schimb, națiunile independente au luat măsurile necesare și că guvernele alese cunosc cel mai bine care este situația în țările lor. Ea subliniază că Gordon Brown, fostul premier britanic, ar dori, de asemenea, să înființeze un guvern mondial și că el a propus fuziunea dintre G20 și Consiliul de Securitate al ONU, precum și să se acorde Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale mai multă putere.

Opinia ei este că ceea ce ne poate salva în următoarea pandemie este mai degrabă cunoașterea, cooperarea interguvernamentală, capacitatea de a dezvolta rapid remedii adecvate, o capacitate bună de a acorda îngrijirea necesară bolnavilor și o pregătire cuprinzătoare pentru situații de urgență.

Grupul Bilderberg

Grupul Bilderberg

„De fapt, grupul Bilderberg este un fel de Consiliu pentru Relații Externe cu caracter neoficial, extins la scară mondială”, afirma autorul Neal Wiglus.
Scriitorul și fostul ofițer de informații Dr. John Coleman susținea: „Conferința Bilderberg este o creație a Serviciului (britanic) MI-6, aflată sub conducerea Institutului Regal pentru Afaceri Internaționale”. Având în vedere legăturile avute de această organizație cu comunitatea Serviciilor de Informații din SUA, se poate spune în mod legitim că, „conferințele grupului Bilderberg au fost cel puțin parțial organizate și sponzorizate de către CIA” (Citește mai departe…)

Loading...
loading...

11 COMENTARII

 1. Este limpede, că articolul înfățișează două gândiri diferite și două strategii diferite. De aici s-ar deduce (deși consider că încă este prea devreme să se susțină că acest coronavirus ar reprezenta bijuteria coroanei NWO) un posibil acord – în viitor – între puterile lumii în vederea acceptării unui model hibrid de conducere și anume: statele vor coopera mai strâns la nivel global (de tip NWO) în vederea eliminării acelor grupuri care au interese economice și strategice mai largi decât cele naționale (anti-globalizare) sau se vor concentra asupra regionalismului (o cârmuire de tip hibrid).
  Consecințele acestor dezbateri, concretizate în valuri de ”pandemii” sau alte stratageme, vor modifica vechea ordine mondială înainte de a se contura, treptat, cea nouă: anti-globalizare sau hibridă. Nu se poate deduce intervalul de timp necesar unor astfel de transformări, dar una dintre cele mai importante variabile de monitorizat ar fi concurența dintre China și SUA, ca suporteri ai modelelor NWO (China) și ca inamic al globalizării Trump- SUA. Specific Trump, deoarece la Forumul Economic Mondial de la Davos din 2017 s-a dat semnalul, de către președintele american, confruntării dintre economiile naționale și strategiile globaliste. Interesele vor fi cu totul altele dacă alegerile vor fi câștigate de democrați, fiindcă aceștia susțin cabala și sunt partizanii ideii că schimbarea ordinii mondiale trebuie să fie însoțită de un număr mare de victime pentru a fi credibilă. Speech-ul lui Xi Jinping, tot de la Davos, a fost clar în favoarea globalizării, China de astăzi fiind un produs al acesteia. Apoi tot la Davos, FMI l-a susținut fără echivoc pe liderul chinez. George Soros a avertizat, de la tribuna aceluiași forum, că economia UE nu funcționează, pentru că este guvernată de legi nepotrivite. Toate discursurile interesante, din care deducem (dacă înțelegem printre rânduri) că această resetare mondială este menită să aducă foarte multă putere și foarte mulți bani (”jocurile” încă nu s-au finalizat pentru a cunoaște câștigătorul sau câștigătorii) le avem aici: https://www.weforum.org/focus/best-of-davos-2017
  Oricum va fi, absolut toate cele 3 scenarii – NWO/anti-globalizare/ hibrid – vor schimba profund lumea în bine sau în rău. Rămâne de văzut!

 2. guvernul mondial este singura salvare a omenirii si chiar a planetei,numai punand laolalta resursele umane si materiale ale intregii planete, se poate crea o baza care poate sa rezolve imensele probleme care vor veni, acest lucru il explicam inca din 2009 intr-un articol”There is no other way!”,problema care poate apare mai degraba ar fi cine va conduce (de facto) aceasta organizatie, daca este vorba de Anglia, Suedia si USA, as zice ca scenariul pare bun, actuala formula nationalistizata este absolut fortata, omenirea -prin globalizare- nu face nimic altceva decat sa „se intoarca acasa”, pentru ca -initial- chiar asa a fost „omenirea”(oricat de „mare”, a fost!), o singura comunitate, fara granitze, etc., segregarile au fost facute de mai micii conducatori, care voiau si ei sa fie sefi supremi, si astfel au dezvoltat tot felul de grupari , rasiale, religioase, etc., inclusiv natiile, tarile…Aceasta pandemie este un motiv suficient pentru actiune, insa va exista si o mare rezistenta(plus timp, cel putin zeci de ani), sefii mai sus pomeniti(presedintii, in special) simt ca le fuge ciolanul de sub ghiara…

   • este un articol lung, prima data postat pe My Space(unde nu-l mai gasesc), apoi pe alte pagini (Mircea Batranu, etc.) mai jos „capul” acestui articol, daca nu gasesc unde sa trimit, am sa-l postez si aici, chiar in 2-3 parti….
    THERE IS NO OTHER WAY !

    For all rationale citizens of the planet Earth:if after 2000 years -at least- of so-called civilization we still kill each other for all kind of stupid and very insignificant reasons,for fabricated ones,very often, even for pleasure ,we need ,we must to understand -at least- that we deserve (an earlier one) the end predicted by Bible.I am sure that for many of us it’s hard to comprehend how we don’t realize that we are not alone in this infinite universe and one of the greatest danger for us will come from a natural cosmic catastrophe or from another civilization more advanced then we are and which -one day- will decide to destroy us for having acces to our resources or for any other reasons ,we even cannot think about what.And as we know,ten thousands years ago we killed each other, two thousands years ago we did the same, at 13th century, at 18th century the same, in 1914, in 1940, in 1965,1991,1998,2003 and right today…”(June 15, 2008)

 3. Summitul UE: Olanda a blocat negocierile din prima zi a reuniunii Consiliului European la Bruxelles.(…)—-___—–Asta imi confirma (mie) ca mai vechea mea teorie este valida, anume ca pe langa Brexit vor mai urma si alte iesiri din UE, si -cum ziceam- Olanda ar fi cap de afis, prin acest gest se incearca declansarea unei situatii care sa permita( si in ochii populatiei olandeze) marea miscare…O alta predictie a fost despre italia, timpul este inainte, oricum, disolutia uniunii (daca!) va fi un real dezastru pentru Romania…

 4. „Blue Air: La fel ca Amsterdam, care este o destinație pe care ne-o dorim de mult,…”___—___Excelenta strategie, Amsterdam si (chiar mai mult) Londra, trebuie sa fie puncte consolidate si perpetuee, in orice fel de comunicare si transport, in special (ca mai jos) daca si Olanda iese din UE, ca si Anglia vor ramane aliate NATO, adica -alaturi de Canada- aliatele sigure ale USA,cu economia si forta militara, cele mai puternice ale lumii, China (care aspira la locul I) va suferi serioase minicolapsuri…Si -cred- ca si Polonia si Italia s-ar misca f. repede, dupa eventuala iesire si a Olandei, din UE…

 5. Mike Pompeo invita comunitatea internationala la crearea unei coalitii antichineze
  Aflat in vizita la Londra, secretarul de stat american Mike Pompeo a invitat marti comunitatea internationala la construirea unei coalitii mondiale pentru a contracara „amenintarea” reprezentata de China…”____—-____Total de acord, dar situatia este mult mai complicata si ampla, asa cum am mai zis de cateva ori, ONU trebuie sa impuna un EUGENISM preventiv,bazat pe VOLUNTARIAT si RECOMPENSA monetara(+),pentru ca orice natie extrem de numeroasa, reprezinta- chiar prin simplul numar- o amenintare pentru vecini si mapamond, mai ales in cazul unei situatii nationale/interne catastrofale, care ar obliga la emigrare imediata a cateva SUTE DE MILIOANE de persoane…In general, am sugerat ca nicio natie/tara sa nu fie mai mare de 500 MILIOANE cetateni, in acest fel se pot contrabalansa aceste potentiale pericole de mare instabilitate mondiala….

 6. Primarul Gabriela Firea vrea sa acorde un stimulent financiar de 1.000 de euro persoanelor care s-au vindecat de COVID-19 pentru a dona plasma.(…)___—-___ Chiar daca este defazata cronologic, tot este un castig („Mai bine mai tarziu, decat niciodata!”) , probabil ca, a asteptat sa vada raspunsul „umanitar” al eventualilor donatori, nu vad nimic umanitar in a cere altora sa faca sacrificii pentru altii, pe gratis, practic donarea de sange (chiar numai de plasma) implica anumite riscuri si mare discomfort, asa ca respectivii donatori, trebuie recompensati, exact ce spuneam intr-un comentariu lung( aici, doar partea specifica) din 21 Martie, 2020: „… P.S. am citit, alaturi, „…367 de internati, 3 in stare grava…”__–__ solutia cea mai eficace pentru starea grava este cererea catre cei care AU TRECUT (oficial si real) prin boala, cei mai tineri( sau „in putere”) posibil( si fara alte boli), -care trebuie platiti f. bine, pentru a dona sange care trebuie folosit integral( daca exista compatibilitate) la acesti bolnavi, sau doar serul, care chiar poate fi adnotat ca si clasicul ser folosit in focar, adica un vaccin care actioneaza imediat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here