„Lumea are nevoie de o nouă instituție autoritară globală, cu mijloace de putere”

14

Ce ”surpriză”!… Superglobalistul Carl Bildt utilizează acum criza Covid-19, pandemia ca pretext pentru a propune o nouă „instituție” mondială care să poată interveni la nivel mondial cu puteri autoritare. E vechea rețetă „problemă – soluție”, pe care aceleași cercuri globaliste și oculte le controlează mereu, pe ambele!, și același deziderat absolut al acestora de a aduce masele, popoarele să ceară singure soluții globale și o putere unică, planetară.  

Nils Daniel Carl Bildt este din școala globalistă, a unor oameni educați de decenii să creadă că este o pură întâmplare că trăiesc într-o anumită țară, ei aparținând umanității, naționalitatea fiind un rebut al trecutului, chiar dăunător pentru progresul viitor. Bildt este un politician și diplomat suedez care a fost prim-ministru al Suediei din 1991 până în 1994. A fost liderul Partidului Moderat din 1986 până în 1999. A ocupat funcția de ministru pentru afaceri externe al Suediei, în perioada octombrie 2006 – octombrie 2014 și este un exponent deplin al „stângii” internaționaliste.

Ca membru al organizației globaliste Comisia Trilaterală și invitat frecvent la ședințele Bilderberg, unde elita puterii se adună pentru a lua decizii fără a cere încuviințarea și nici măcar părerea nimănui. Dar atunci când ies din aceste ședințe, în modul cel mai ipocrit, vor continua să vorbească despre „democrație” (puterea poporului). 

Bildt lucrează de mulți ani pentru instituirea Noii Ordini Mondiale.
El foloseşte acum „pandemia” de coronavirus ca motiv pentru a propune formarea unei „instituții” globale care, cu instrumente autoritare, să aibă posibilitatea de a interveni la nivel mondial.

Într-un articol apărut în revista «Bonnier», proprietatea «Sydsvenskan», publicații deținute de evrei (o altă „surpriză!”), el scrie că este necesară o „forță globală mai puternică” pentru a face față epidemiilor majore la nivel mondial:
„Deși se dovedește că OMS a acționat impecabil de această dată, lumea are nevoie de o forță mondială mult mai puternică pentru a înfrunta amenințarea unor pandemii, în loc să se poticnească de la o molimă la alta.

O nouă instituție globală are nevoie atât de autoritate, cât și de pârghii de putere pentru a interveni cu forța necesară pentru a opri focarele înainte de a se răspândi. Acordul asupra unei astfel de organizații nu este o sarcină politică ușoară, dar este necesar să se evite ca disputele diplomatice ineficiente să dea frâu liber pandemiilor.”

Ca răspuns la aceste afirmații ale lui Bildt, europarlamentara Jessica Stegrud (SD) scrie că, dimpotrivă, organizațiile supranaționale nu au reușit să facă față crizei Covid-19 și că nu au acționat nici eficient, nici rapid. Ea consideră, în schimb, națiunile independente au luat măsurile necesare și că guvernele alese cunosc cel mai bine care este situația în țările lor. Ea subliniază că Gordon Brown, fostul premier britanic, ar dori, de asemenea, să înființeze un guvern mondial și că el a propus fuziunea dintre G20 și Consiliul de Securitate al ONU, precum și să se acorde Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale mai multă putere.

Opinia ei este că ceea ce ne poate salva în următoarea pandemie este mai degrabă cunoașterea, cooperarea interguvernamentală, capacitatea de a dezvolta rapid remedii adecvate, o capacitate bună de a acorda îngrijirea necesară bolnavilor și o pregătire cuprinzătoare pentru situații de urgență.

Grupul Bilderberg

Grupul Bilderberg

„De fapt, grupul Bilderberg este un fel de Consiliu pentru Relații Externe cu caracter neoficial, extins la scară mondială”, afirma autorul Neal Wiglus.
Scriitorul și fostul ofițer de informații Dr. John Coleman susținea: „Conferința Bilderberg este o creație a Serviciului (britanic) MI-6, aflată sub conducerea Institutului Regal pentru Afaceri Internaționale”. Având în vedere legăturile avute de această organizație cu comunitatea Serviciilor de Informații din SUA, se poate spune în mod legitim că, „conferințele grupului Bilderberg au fost cel puțin parțial organizate și sponzorizate de către CIA” (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

14 COMENTARII

 1. Este limpede, că articolul înfățișează două gândiri diferite și două strategii diferite. De aici s-ar deduce (deși consider că încă este prea devreme să se susțină că acest coronavirus ar reprezenta bijuteria coroanei NWO) un posibil acord – în viitor – între puterile lumii în vederea acceptării unui model hibrid de conducere și anume: statele vor coopera mai strâns la nivel global (de tip NWO) în vederea eliminării acelor grupuri care au interese economice și strategice mai largi decât cele naționale (anti-globalizare) sau se vor concentra asupra regionalismului (o cârmuire de tip hibrid).
  Consecințele acestor dezbateri, concretizate în valuri de ”pandemii” sau alte stratageme, vor modifica vechea ordine mondială înainte de a se contura, treptat, cea nouă: anti-globalizare sau hibridă. Nu se poate deduce intervalul de timp necesar unor astfel de transformări, dar una dintre cele mai importante variabile de monitorizat ar fi concurența dintre China și SUA, ca suporteri ai modelelor NWO (China) și ca inamic al globalizării Trump- SUA. Specific Trump, deoarece la Forumul Economic Mondial de la Davos din 2017 s-a dat semnalul, de către președintele american, confruntării dintre economiile naționale și strategiile globaliste. Interesele vor fi cu totul altele dacă alegerile vor fi câștigate de democrați, fiindcă aceștia susțin cabala și sunt partizanii ideii că schimbarea ordinii mondiale trebuie să fie însoțită de un număr mare de victime pentru a fi credibilă. Speech-ul lui Xi Jinping, tot de la Davos, a fost clar în favoarea globalizării, China de astăzi fiind un produs al acesteia. Apoi tot la Davos, FMI l-a susținut fără echivoc pe liderul chinez. George Soros a avertizat, de la tribuna aceluiași forum, că economia UE nu funcționează, pentru că este guvernată de legi nepotrivite. Toate discursurile interesante, din care deducem (dacă înțelegem printre rânduri) că această resetare mondială este menită să aducă foarte multă putere și foarte mulți bani (”jocurile” încă nu s-au finalizat pentru a cunoaște câștigătorul sau câștigătorii) le avem aici: https://www.weforum.org/focus/best-of-davos-2017
  Oricum va fi, absolut toate cele 3 scenarii – NWO/anti-globalizare/ hibrid – vor schimba profund lumea în bine sau în rău. Rămâne de văzut!

 2. guvernul mondial este singura salvare a omenirii si chiar a planetei,numai punand laolalta resursele umane si materiale ale intregii planete, se poate crea o baza care poate sa rezolve imensele probleme care vor veni, acest lucru il explicam inca din 2009 intr-un articol”There is no other way!”,problema care poate apare mai degraba ar fi cine va conduce (de facto) aceasta organizatie, daca este vorba de Anglia, Suedia si USA, as zice ca scenariul pare bun, actuala formula nationalistizata este absolut fortata, omenirea -prin globalizare- nu face nimic altceva decat sa „se intoarca acasa”, pentru ca -initial- chiar asa a fost „omenirea”(oricat de „mare”, a fost!), o singura comunitate, fara granitze, etc., segregarile au fost facute de mai micii conducatori, care voiau si ei sa fie sefi supremi, si astfel au dezvoltat tot felul de grupari , rasiale, religioase, etc., inclusiv natiile, tarile…Aceasta pandemie este un motiv suficient pentru actiune, insa va exista si o mare rezistenta(plus timp, cel putin zeci de ani), sefii mai sus pomeniti(presedintii, in special) simt ca le fuge ciolanul de sub ghiara…

   • este un articol lung, prima data postat pe My Space(unde nu-l mai gasesc), apoi pe alte pagini (Mircea Batranu, etc.) mai jos „capul” acestui articol, daca nu gasesc unde sa trimit, am sa-l postez si aici, chiar in 2-3 parti….
    THERE IS NO OTHER WAY !

    For all rationale citizens of the planet Earth:if after 2000 years -at least- of so-called civilization we still kill each other for all kind of stupid and very insignificant reasons,for fabricated ones,very often, even for pleasure ,we need ,we must to understand -at least- that we deserve (an earlier one) the end predicted by Bible.I am sure that for many of us it’s hard to comprehend how we don’t realize that we are not alone in this infinite universe and one of the greatest danger for us will come from a natural cosmic catastrophe or from another civilization more advanced then we are and which -one day- will decide to destroy us for having acces to our resources or for any other reasons ,we even cannot think about what.And as we know,ten thousands years ago we killed each other, two thousands years ago we did the same, at 13th century, at 18th century the same, in 1914, in 1940, in 1965,1991,1998,2003 and right today…”(June 15, 2008)

  • O …asta cu resursele inseamna ca marile puteri vor acapara resursele ale altor tari storcindu le de tot! Asta e ! Asta va duce la saracirea si adincirea discrepantei intre tari !

 3. Summitul UE: Olanda a blocat negocierile din prima zi a reuniunii Consiliului European la Bruxelles.(…)–-___––Asta imi confirma (mie) ca mai vechea mea teorie este valida, anume ca pe langa Brexit vor mai urma si alte iesiri din UE, si -cum ziceam- Olanda ar fi cap de afis, prin acest gest se incearca declansarea unei situatii care sa permita( si in ochii populatiei olandeze) marea miscare…O alta predictie a fost despre italia, timpul este inainte, oricum, disolutia uniunii (daca!) va fi un real dezastru pentru Romania…

 4. „Blue Air: La fel ca Amsterdam, care este o destinație pe care ne-o dorim de mult,…”___–___Excelenta strategie, Amsterdam si (chiar mai mult) Londra, trebuie sa fie puncte consolidate si perpetuee, in orice fel de comunicare si transport, in special (ca mai jos) daca si Olanda iese din UE, ca si Anglia vor ramane aliate NATO, adica -alaturi de Canada- aliatele sigure ale USA,cu economia si forta militara, cele mai puternice ale lumii, China (care aspira la locul I) va suferi serioase minicolapsuri…Si -cred- ca si Polonia si Italia s-ar misca f. repede, dupa eventuala iesire si a Olandei, din UE…

 5. Mike Pompeo invita comunitatea internationala la crearea unei coalitii antichineze
  Aflat in vizita la Londra, secretarul de stat american Mike Pompeo a invitat marti comunitatea internationala la construirea unei coalitii mondiale pentru a contracara „amenintarea” reprezentata de China…”____—-____Total de acord, dar situatia este mult mai complicata si ampla, asa cum am mai zis de cateva ori, ONU trebuie sa impuna un EUGENISM preventiv,bazat pe VOLUNTARIAT si RECOMPENSA monetara(+),pentru ca orice natie extrem de numeroasa, reprezinta- chiar prin simplul numar- o amenintare pentru vecini si mapamond, mai ales in cazul unei situatii nationale/interne catastrofale, care ar obliga la emigrare imediata a cateva SUTE DE MILIOANE de persoane…In general, am sugerat ca nicio natie/tara sa nu fie mai mare de 500 MILIOANE cetateni, in acest fel se pot contrabalansa aceste potentiale pericole de mare instabilitate mondiala….

 6. Primarul Gabriela Firea vrea sa acorde un stimulent financiar de 1.000 de euro persoanelor care s-au vindecat de COVID-19 pentru a dona plasma.(…)___–-___ Chiar daca este defazata cronologic, tot este un castig („Mai bine mai tarziu, decat niciodata!”) , probabil ca, a asteptat sa vada raspunsul „umanitar” al eventualilor donatori, nu vad nimic umanitar in a cere altora sa faca sacrificii pentru altii, pe gratis, practic donarea de sange (chiar numai de plasma) implica anumite riscuri si mare discomfort, asa ca respectivii donatori, trebuie recompensati, exact ce spuneam intr-un comentariu lung( aici, doar partea specifica) din 21 Martie, 2020: „… P.S. am citit, alaturi, „…367 de internati, 3 in stare grava…”__–__ solutia cea mai eficace pentru starea grava este cererea catre cei care AU TRECUT (oficial si real) prin boala, cei mai tineri( sau „in putere”) posibil( si fara alte boli), -care trebuie platiti f. bine, pentru a dona sange care trebuie folosit integral( daca exista compatibilitate) la acesti bolnavi, sau doar serul, care chiar poate fi adnotat ca si clasicul ser folosit in focar, adica un vaccin care actioneaza imediat…

 7. A car-size asteroid flew within 1,830 miles of Earth over the weekend — the closest pass ever — and we DIDN’T SEE it coming . (Dave Mosher,Morgan McFall-Johnsen -18 hrs ago)
  „…A NASA-funded program detected the asteroid, called 2020 QG, six hours AFTER its close approach….That’s a remarkably close shave — the closest EVER recorded,…”…If the wrong one slipped through the gaps in our NEO-surveillance systems, it could kill tens of thousands of people…”___–-___DECI DACA UNUL(asteroid, etc.) poate face asa prapad, ce se intampla in situatia unei „Ploi de meteoriti”, mari si care pot lovi din plin, Pamantul? Teoria mea -in acel articol- a fost si este ca cea pe care o explicam ieri, intr-un email, trimis catre Papa Francis, in care il rugam sa ia initiativa(in combterea pandemiei) pentru o „inchidere planetara” de 15 zile( cu dezinfectiile -PLANETARE- de rigoare), anume ca este total si absolut mai bine sa te lupti cu inamicul (virusul Covid) in afara zidurilor cetatii( corpul uman) decat sa te lupti cu el dupa ce a intrat in organism(lupta anticorp la corp), acelasi lucru si cu aceste primejdii cosmice, aceste corpuri ceresti ce se indreapta spre pamant, trebuie interceptate si distruse( sau redirectionate) in spatiu cosmic si nici macar in atmosfera Pamantului, pentru ca-altfel- pot crea situatii imposibil de controlat, precum cresterea brusca a temperaturii, si/sau propria explozie, iar ce va cadea pe pamant poate fi, fie radioactiv, toxic puternic, fie vor adduce forme de germeni total destructivi pentru om, s.a.m.d.

 8. mai sus , trebuie adaugat ” Si nu mai detaliem ce rezultat ar fi, daca impactul cu pamantul, ar fi fizic, direct!”.Iar mai jos, articolul din 2008:

  THERE IS NO OTHER WAY !..:namespace prefix = o ns = „urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

  For all rationale citizens of the planet Earth:if after 2000 years -at least- of so-called civilization we still kill each other for all kind of stupid and very insignificant reasons,for fabricated ones,very often, even for pleasure ,we need ,we must to understand -at least- that we deserve (an earlier one) the end predicted by Bible.I am sure that for many of us it’s hard to comprehend how we don’t realize that we are not alone in this infinite universe and one of the greatest danger for us will come from a natural cosmic catastrophe or from another civilization more advanced then we are and which -one day- will decide to destroy us for having acces to our resources or for any other reasons ,we even cannot think about what.And as we know,ten thousands years ago we killed each other, two thousands years ago we did the same, at 13th century, at 18th century the same, in 1914, in 1940, in 1965,1991,1998,2003 and right
  today we have in every day thousands of our planet co-citezens killed direct or indirect by wars which never end.And meantime our real time is running out, our real and total end is closer and closer and our preparation for the biggest attempt of mankind is almost zero! Thru grace of God -if He does exist- or thru a colossal chain of extraordinary occurences ,we, the mankind ,have the power to see in time, long back and far in the future, we have the power- thru our brains and experience- to predict what may happen next day or over 100 years from now, we even have the ability to change that future and we have the power and the resources to do what many other civilizations from other very -far-located planetes are doing to survive their specie:to find a new place, a new body sky which will fit and accomodate their basic needs.We have the power to do the same thing ,but instead to focus on this extremely important matter we use all the natural
  an all man-made resources to destroy each other and to destroy our habitat, the planet which is still our home.But what is dividing us so deep than we cannot live as brothers and sisters(which in fact we are) ,or at least, to live together in peace ?The first reason is the religion, people hate each other because their imaginary God is better and more powerful then other people’s God and they think they will serve God(their God) if they fight against other religion even thru the supreme sacrifice( in one side or other): mostly killing the,pagans,infidels and so on !And humankind’s history is full of religious wars, big and small ,” holly” or
  unholly!

  The second main reason is the nationalism and we have too many examples of wars based on this issue,starting in ancient times, and in our time, too. In the third place is the racial and ethnic motivation,race and ethnic groups try to eliminate other race or ethnic groups because these are on” inferior level”, social, cultural or biological. And the last one , which interfere with all above mentioned ,is the economic motivation, the desire to have more and more without (too much) labor.And as we can see in the latest decades these issues are growing up in intensity and spreaded around the world, the mondial terrorism activity is a compresive form of all above exhibited factors.From God – if He does exist-or from the blind Mother Nature, we have the capacities to understand that the universe is infinite but all the components of it, are finite in their forms, stucture,etc. and we,the mankind will end one day our journey on this
  planet, even the planet itself will be desintegrated one day, dispersed in cosmos or absorbed by another,much bigger, body sky, or will disappears thru any other rationale or irationale scenario.This doesn’t make any difference as long as the main point is that we are not prepared for that day, we act as any kind of inferior animals which fight or play between themselves, and when they get tired , their natural enemy will easy kill all of them.It is very obvious that the actual mondial structure (in all aspects) is not fitted to improve this situation, actually, seems it is worsening the entire situation.It is also crystal clear that UN is just a poker table where the most powerful nations are playing their games under all kind of commitees or regional structure and organisations(NATO, EU,NAFTA and so on) which mentain the division between nations, between people .To achive the above mentioned goal, we have to understand that we need giant
  resources to be put at work together and not dispersed as the situation is right now, even after so many hundred of years following the industrial revolution.Our planet has all material resources nedeed for this extremely massive and complicate action,and the human mind has all technical solution to achieve this paramount goal! But we cannot move forward even a single little step because we are very divided and very important ,almost all of us,we have our own armies which don’t produce anything but consume the most important resources and ,in the same time, it is very,very important, they are the biggest poluant-with total non sense- of our habitat, the Earth and this is going to bring our end closer and closer,no doubt about that !Again,UN is nothing in this actual structure and will never achieve a big and important goal, mentaining the same structure ,even if the president of this multinational body will come up with the most gracious
  ,genial idea, because regional or national interest will block -direct or indirect- further actions.(UN is not even able to end the ugliest form of womens’ slavery ,prostitution in brothels) UN is weak because few nations have much more military power then UN has,and the world is deep divided ,mostly economical.To end up forever the economical division is easy to understand that there is only one way: the Globalization !

  We know very well that in almost all popular culture Globalization has the interpretation of world’s end and I really do believe it is totaly true if the actual UN will don’t change and its power will still stay under the control of any powerful nation which today is still US but in less than 15 years will be China ,which -everybody can see that- will be the most powerful nation ,economicaly and military,too.

  But a globalization under that flag or under this flag, under any flag , at this point will be just a mondial fiasco, very possible the begining of the third big war,a pandemic war,mostly conducted and performed in terrorist style with all mass destruction weapons,nuclear, chemical, physical (as electromagnetic guns) and biological.Therefore,before the begining of the right and real globalization we need to operate few big and important things:

  1) UN need to have the largest and the most sophisticated military corp,

  2) All nations which want to be member of the new UN must disolve their national military structure,and to provide UN with the best personnel and with the most advanced military technology and equipment they have and for every nation this will be the cheapest way to protect themselves,

  3) Every UN member will provide equal number of soldiers and officers regardless their actual military power and regardless their number of population,

  4) Every UN member,after dismembering their military structure shall turn those active military in police officers and National Guard carrying only light weapons,

  5) In this new UN shall not be anymore G7,G8 or G9 and so on, not Security Council and nobody shall have veto rights,

  6)There shall not be the power of decission in the hand of a single person or nation,

  7) Any issue shall be passed not by 51% but by 75% thru open vote ,in this way nobody,no country, large or small, can manipulate over 74% of entire organisation,

  8) The national military industries shall be under UN’s direct control and their main production will be focalized on very sofisticated equipment,instruments and machineries which will serve to the purpose of the biggest attempt of humankind; still, they will continue to produce weaponry for UN and plenty of light weapons for police corps and developing new generations of unletal weapons.

  Of course the „what to do” list is open for all sugestion and a lot of many hundred details need to be set,but after achieving this prime goal we can procedee with the next one.Having consideration for those above mentioned in the first part of this e-article,UN must start to build -at any cost- the first 5,6,or more, most advanced and sophisticated spatial carriers which could support and acomodate much more people then actual ones ,also to be able to carry much more equipment and the capacity to „fly” in cosmos many, many years in row.At the same time UN need to prepare those people who will try to settle on a new planet(much better long before then we will be in the real need).As long as the cloning issue is not yet on its practical peak, the people chosen for this mission will be just young ,healthy women,able to get pregnant and with the highest IQ and education posible in chemistry, physic and biology.Even if that new human habitat,the
  new planet will be named Womens’ Planet, it is rationale to use only women in this project ,because after they will find the new suitable place, they could bread and spread our specie thru their pregnancy done thru artificial insemination.As we know,the end of this planet could be anytime thru cosmic accidents or planned acts,but may be done by human acts and we have the power to execute this apocalyptic scenario ,too.Either way the end may be, the problem is that we are not prepared to survive and our civilization , our specie and other thousands of Earth’s species -animals and plants – will disappear forever,and the only way to prevent this to happens and to achieve the above exposed goal ,is the globalization process and bringing together all resources,material and human. And that is not going to be possible without a strong global economy and without a strong UN which can efectively controls every „corner” of the
  planet and mentain peace and social justice everywere, which is the base for a global prosperity and the base for focalization of those giantic resources we need for that big, paramount achivement.In the same time UN must start to develop the most powerful and sophisticated spatial carriers which can transport and set automatically powerful equipment and machinery and very powerful bombs.These equipments are the only ones -possible- shield against a catastrophic accident, when a huge comet or other big celestial body (one or more,even a storm of comets) has a high probability to colide with our planet or just to pass by but thru our atmosphere.The result may be a total Earth’s fracture and section in 2 or more pieces which will derail from the regular orbit, or,in a softer impact scenario, a planetar earth quike at an extremely high magnitude( very probable over 20 degrees,Richter scale) which will destroy 80-90 percent of all solid
  structures on the entire earth and will kill easy, at least 1 billion people.Even if that giantic body sky ( even smaller then 5% of earth mass and volume) flying with a cosmic speed ,will hit our atmosphere tangential with the earth itself (anywhere between 2-8 km) will rise the temperature of entire planet with many degrees which will stay high for months ,enough time to kill at least half of entire Earth’s biological structures(humans, animals,plants).and for ever, or at least, for many ,many years will enforce a substantial change in entire planet’s life.It is also possible that a very hot body sky to land in our planetar ocean and to produce a giant water evaporization which also would enforce terrible changes in planet’s life.There are many, many scenarios,many of them appear to be just sci-fi but they may be real ,too.

  Therefore,UN has the obligation to be prepared for these sort of events and to have ready for start,all the times,ten or more such spatial carriers which have the ability to fly far away, to „land” on that or those intruders body sky , to drill few tens or hundreds meters in their structure in no time, to set the explosive complex,(and to fly back away if it is possible in order to recuperate the system,which by all accounts and meanings must be very expensive) and to blow that comet far out of our atmosphere,or if the process will occur already in the atmosfere,to detonate the loads and to blow the comet up over the ocean ,and the effect could be just few big tsunami.But for this -right now- Sci-Fi project,only UN sustained by all nations can acomplish it, because of the extreme high price in materials and human inteligence .No nation by itself will ever can acomplish this marvelous and supergiant project.Therefore, us ,the
  humankind, have all the reason in the world to have a powerful UN but honest and fair with all the nations even with the smallest and poorest ones, we have all the reasons to have an unic government over the entire planet in which the smallest and the poorest nation to have equal rights with the largest and wealthiest ones and thru this goverment will be possible the set the path for equal prosperity all over the world,this is the only way to avoid a new North Korean or Iraq and Iran crises ,it is the only way to avoid Burma’s crisis where the goverment deny to their own population the „foreing” humanitarian aid ,Nigeria,or Zimbabwe crisis and so on. And talking about the Earth’s „St.Bartolomeo ‘s night” when that „big day” will come, UN need, must to be able to save our human inheritance. And to acomplish these goals there is only one way: the Globalization.There is no other way!
  June 15, 2008

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.