Miliardar la 18 ani pe bază de prosteală ideologică

3

În America s-a creat un precedent extrem de „periculos”, astfel încât în viitor presa principală, cea progresistă, ar putea fi obligată să spună adevărul. Ceea ce ar destabiliza-o total și i-ar pune sub semnul întrebării însăși rațiunea de a fi.

Românii nu își aduc aminte de el, deși la începutul lui 2020 l-au putut vedea la televizor și prin ziare, pe când participa la niște proteste, alături de colegi de școală și prieteni. Se numește Nicholas Sandmann și a împlinit 18 ani, o vârstă la care …deja și-a realizat celebrul „vis american”. Cum s-a întâmplat asta?! L-a ajutat foarte mult, total, pe deplin presa liberală, progresistă din Statele Unite. Și a făcut asta prin minciunile și manipularea sa.

La jumătate de an după manifestația la care a reușit să capteze atenția mediei principale fără să facă absolut nimic, Nicholas Sandmann are o avere de peste jumătate de miliard de dolari.

În ianuarie, pe când a participat la acel marș, a fost bruscat și înjurat de individul din dreapta imaginii, un nativ american, veteran de război, care își exercita, la rândul său, libertatea de a manifesta public, numai că o făcea cu intenția vădită de a compromite marșul celor pe care îi considera adversari.

„Amerindianul” a luat ochii mizerabilei prese progresiste, care l-a transformat pe loc din incitator în victimă, trunchind ceea ce s-a filmat la fața locului, pentru a sugera, inițial, iar apoi promova agresiv imaginea unui tânăr susținător al lui Donald Trump insolent și chiar agresiv față de veteranul nativ american. În scopul ușor de bănuit: a trezi și specula sensibilitatea americanului de rând, canalizându-i indignarea asupra personajului susținut de tânăr.

Care tânăr, de altfel, poartă, după cum se vede, o șapcă MAGA (Make America Great Again). Deși pe filmare, precum în această imagine, tănârul adoptă o atitudine …s-ar spune pozitivă, pașnică, în vreme ce adversarul său pare mult mai predispus la violență, întreaga presă progresistă a urlat despre injuriile adresate și bruscarea veteranului.  

Imaginile au fost difuzate vreme de mai bine de o săptămână iar și iar, progresiștii alimentându-se tot mai mult de unii singuri cu ideea caracterului violent al susținătorilor conservatorului Trump. Deși imaginel nu făceau nimic altceva decât să-i contrazică …Dar ce legătură mai are astăzi mintea progresistului cu adevărul și realitatea?!

Nicholas Sandmann, sfătuit foarte probabil bine, a făcut altceva decât să suporte: a acționat în instanță șase dintre cele mai mari haznale ultraliberale în procese de defăimare, iar cu două dintre ele, care s-au simțit imediat în off-side, a și ajuns la înțelegeri.

Principalii manipulatori de azi ai americanilor, cei de la CNN, au venit cu oferta de a-i plăti 275 de milioane de dolari pentru a retrage plângerea.

A urmat Washington Post, care a oferit alte 250 de milioane de dolari.
Ceilalți patru trebuie să se gândească la aceste precedente și foarte probabil vor cere aceleași înțelegeri din partea avocaților tânărului protestatar.

În România minciuna manipulatoare de la începutului lui 2020 a ajuns repede pe ecrane, însă adevărul de la mijlocului anului nu va mai sosi. În țara în care nu există decât un singur fel de presă, iar în politică termeni precum „național”, „conservator” sau „suveranism” nu au ce căuta, toată presa cea mizerabilă a reluat mizeria de peste ocean cu tânărul Sandmann care insulta bătrânul amerindian, deși imaginea arată că stă nemișcat, în vreme ce cel vocal și amenințător este celălalt.

Dacă ar putea fi măcar vorba despre profesionism și deontologie la presa românească, acum ar trebui să retracteze, potrivit noilor informații, furnizând informația corectă, să-și ceară scuze față de public. Ba chiar ar putea, nu-i așa?, să dea o informație și mai senzațională: cum două dintre cele mai importante organe de presă din patria democrației absolute, minunata America, „etalonul civilizației democratice”, au făcut un tânăr extrem de bogat pentru că au mințit cu nerușinare, au trunchiat informația, au manipulat cu rea intenție și au indus în eroare cu bună știință.  

Dar astea sunt lucruri pe care presa românească, ca și cea americană, le practică în fiecare zi. Rar este demascată atât de clar, dar și mai rar e nevoită să plătească pentru mizeriile pe care le deversează în mințile oamenilor.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

 1. Cred că SUA s-au folosit de diversiunea cu Sandmann pentru a împiedica oamenii să afle ce fac în Venezuela. Mass-mediei îi place să ”explodeze” astfel de lucruri, cu atât mai mult cu cât tânărul în cauză putea fi ușor manipulat atât de părinți cât și de grupul Israeliților Negri (The Black Israelites) din care se presupune ca făcând parte. Oricum, este o bună ilustrare despre cât de îngrozitoare poate fi MSM și despre câți indivizi cred în ceea ce le spune presa vândută și aservită altor interese decât celor naționale. America nu a avut Yemen, Siria, Irak, Afganistan sau Fâșia Gaza pe pământul său, dar a avut urmele lacrimilor nativilor înghesuiți cu forța în rezervații și încă mai are rasismul, de unde trag concluzia că trecutul nu a murit, ci nici măcar n-a trecut. Și totuși Constituția lor, în epicentrul democrației, nu pare decât o bucată de hârtie, întrucât nimeni nu a discutat de statul de drept până la Platon. Dovadă că lupii moraliști au aplicat-o acordând avantaje numai clasei conducătoare de o anumită coloratură politică și oferind protecție acelorași membri pe o scară destul de glisantă, după cum bine ați și remarcat în cadrul expunerii. Adică, întreaga bilă de ceară este condiționată de arhicunoscutele interese mercantile, cu atât mai mult cu cât au existat execuții sumare ale cetățenilor americani fără existența unor procese adecvate. Ce mai înțeleg eu este că ne îndreptăm cu toții, mai precis cei care flutură de zor stindardul democrației, către o redefinire a statului de drept. Cine va ”transpira” în viitor va fi mai puțin barbar și sângeros din cauza aplicării aceleiași sintagme, de unde deduc ideea că faptele – pe teren – suferă schimbări iremediabile ceea ce se numește… istorie în devenire. Am senzația clară, că tinerii americani poartă șepci cu un logo căruia nu-i înțeleg sensul deoarece dacă acesta-i obiectivul lor – vor să-și vadă America mare din nou – atunci, nu pot să nu-mi pun întrebarea, de ce vor la miting? ”Divide și cucerește” pare cea mai bună deviză concepută vreodată!

  • Nu doar ca este alb -si deci, a la Gaga – NU ESTE MEGRU dar era si intr-un grup de adolescenti albi de la aceesi parokie papistas, ma rog – pentru naivi, catolica.
   Ati incepu cu dezinformare si aste nu e frumos…
   … cum sa crezi ca nu intelege ce inseamana AMERICA SA FIE MARE???
   Cum de stii asa de bine?
   Nu cumva provine dintr-o familie normala, sanatoasa, cu moralitate crestina… si asta te deranjeaza?

   Pentru informarea dumneavoastra: nu mai e timp pentru vreo reformare a „statului de drept”; a inceput numaratoarea inversa pentru declansarea razboiului civil, …. religios.
   ….
   Postare dumitale este foarte vicleana…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.