Peneliștii sunt perfecți. Ei nu au voie să fie criticați. Cine îi critică trebuie amendat

3

Un pensionar s-a dus să protesteze în fața unei conferințe de presă ținută de o ministresă PNL.

Pentru că ei nu e voie să fie atinși nici măcar cu un fir de păr, au trimis imediat Poliția după bătrânul care i-a criticat.

Un desant de polițiști s-au dus la ușa acestuia și i-au dat imediat amendă. Cum a îndrăznit bestia de pensionar demonic să strice fengșuiul doamnei ministru?

Peneliștii sunt perfecți. Ei nu au voie să fie criticați. Cine îi critică trebuie amendat.

Să zică mersi că nu l-au arestat și aruncat în închisoare. Că zilele astea le cam place liberalilor să bage lumea la arest, la izolare.

În timpul ăsta, în ultimii ani, hoarde de ticăloși au făcut toate măscările cu putință la adresa celor care nu sunt ca ei.

Au huiduit.

Au provocat, intrînd în sufletul omului, împroșcând salivă, vorbind la trei centimetri de interlocutor, îndesând cu nesimțire telefonul mobil în fața oamenilor.

Au fluturat cătușe pe la nas.

Au dat cu pungi cu sânge și cu rahat în pereții instituțiilor.

Au întrerupt ședințe de Parlament și au urlat cât i-a ținut gura.

Au întrerupt tot ce se putea întrerupe: ședințe parlamentare, ședințe de consilii locale, conferințe de presă, mitinguri. Tot. Tot.

Au proferat amenințări.

Au adus injurii. Au scuipat. S-au tăvălit pe covoare.

Au făcut ca toți dracii.

Nimeni nu le-a făcut nimic.

Ei au voie. Doar ei au voie. Când însă le face și lor cineva la fel, dintr-o dată descoperă democrația și drepturile omului. Și mai ales poliția.

Cristoșii mamilor voastre de nemernici, cu dubla voastră măsură, cu ipocrizia voastră ticăloasă, cu fățărnicia voastră de naziști. Ticăloșilor. Ticăloșilor. Ticăloșilor.

Autor: Mirel Palada

Loading...
loading...

3 COMENTARII

  1. Fostul consilier al lui Ponta are dreptate până la un punct! Doar parțială, pentru că începând din *89 încoace toate partidele care s-au cocoțat la putere n-au făcut altceva decât să întărească statul mega securistic, să limiteze drepturile oamenilor și să cedeze masiv suveranitatea țării. Când președinți, servicii secrete, guvernanți, ambasadori ai SUA au fost implicați în ilegalități de proporții și în trafic de influență, dl. Palada a tăcut. La fel ca orice membru PSD, PNL, PDL și câți alții s-au mai perindat pe la conducerea acestei țări. Prin urmare, ar fi fost mult mai inspirat dacă l-ar fi ajutat pe pensionar să-și plătească amenda, decât să-și verse mânia prin intermediul vorbelor goale! Din perspectiva lucrurilor de sub soare, înțelepciunea este mult mai bună decât nebunia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.