România e pe punctul să devină o imensă şi inumană puşcărie

5
30300

Democrația asimptomatică. Românul în regimul Iohannis e suspect.

Dacă sub Iohannis în „epoca Kovesi” toți eram suspecți de corupție, toți eram penali asimptomatici, acum, în epoca terorii medicale toți devenim suspecți de a fi infectați și reprezentăm un „risc iminent”.

În momentul în care procurorii nu mai reprezintă instrumente credibile și eficiente de limitare a drepturilor și libertăților noastre, în luptă sunt aruncați medicii „din prima linie”, transformați peste noapte din salvatori în agenți ai puterii discreționare a unui stat al cărui singur scop este terorizarea și îngrădirea drepturilor populației.

Și toate astea la indicațiile ale Directorului General al Organizației Mondiale a Sănătății, care devin direct și imediat aplicabile în statul român, transformat într-o colonie supusă unui guvern mondial dirijat de la New York, din sediul ONU.

Soluția guwernerului Iohannis – românul merită să fie „izolat”: în pușcării, în spitale pușcării, în domicilii devenite pușcării.
Trăim într-o țară în care noi toți, „asimptomaticii”, posibilele „persoane purtătoare de agenți patogeni” ai unor boli neidentificate, am devenit suspecți și ni se va „impune internarea obligatorie, conform reglementarilor în vigoare, pentru o durată conform datelor științifice oficiale și în funcție de evoluția patologiei respective pentru fiecare pacient”.

România e pe punctul să devină o imensă și inumană pușcărie.

Democrația noastră a devenit asimptomatică, a rămas un simplu nume golit de sens, un ambalaj fără valoare, lipsit de orice simptom a unei societăți într-adevăr democratice!

Și toate astea devin politică de stat printr-un proiect de „Lege a pandemiei” despre care aproape nimeni nu spune nimic.
(Infamul text îl găsiți aici https://jurnalul.info/lg/)

Niciun cuvânt de la presa miluită cu zeci de milioane de euro de guwernerul „condus” de Lucovid.

„Societatea civilă” dirijată din pădure tace și ea, deși în situații infinit mai puțin grave lua cu asalt guvernul, e drept, manifestând violent în apărarea sistemului opresiv de forță instituit de același Iohannis și de securiștii din spatele lui.

Nici „opoziția” nu suflă o vorbă. E pe cale să devină și ea părtașă și complice la această odioasă crimă împotriva democrației. Fie din ticăloșie, fie la ordin, fie timorată de stigmatele naziste de tip „ciuma roșie”… opoziția parlamentară, care, de fapt, are majoritatea în Parlament și care deține puterea legislativă, a intrat în opoziție cu propriul electorat.

E momentul în care noi, „Suspecții”, avem datoria să rupem tăcerea și să izolăm dușmanii drepturilor noastre, să eliminam dușmanii democrației și suveranității țării noastre.

E momentul să ne ridicam împotriva opresorilor noștri, văzuți și nevăzuți!

Loading...
loading...

5 COMENTARII

  1. Av. Dan Chitic gândește dincolo de aparențe! Și afirm acest lucru pentru că doar împotrivindu-ne cu înverșunare, putem schimba ordinea deja stabilită de marile cancelarii occidentale: aceea ca statele mici, sărăcite, aduse la stadiu de colonie, să reprezinte ”cobaii” experimentelor lor sociale (și nu mă refer aici la intrigile de proastă factură, din așa-numitele teorii ale conspirației!) pentru ca, în final, să fie supuse dispariției prin asimilare în cadrul altor națiuni. Este evident, că modelul financiar actual nu mai funcționează corespunzător, că statele lumii nu mai pot susține economii prin tipărirea de bani fără acoperire, inflaționiști, care provoacă cicluri de creștere și descreștere ale economiilor mondiale, care conduc la supraîndatorare, care corup moravurile societăților într-atât de mult încât au început deja să se prăbușească într-o criză de mari proporții. Probabil, federalizarea regiunilor europene va rămâne unica soluție pașnică (adică, fără posibilitatea începerii unui război) de depășire a situației actuale. Dacă vom fi la fel de abulici ca și până acum, atunci, într-adevăr, sfârșim în rezervații muncind pentru alții, ”integrați” în alt grup național și pierzând caracteristicile specifice nouă, românilor: limbă, obiceiuri, credință etc. Experimentele se fac pe șoareci, nu pe oameni, prin urmare, drepturile garantate în legea fundamentală a statului român trebuie respectate de fiecare politician aflat la conducere. A venit vremea să luăm poziție la derapajele lor!
    În ceea ce privește opoziția, România n-a avut-o niciodată în sensul real al cuvântului; tace, pentru că este părtașă în egală măsură la abuzuri și ”tunuri” financiare acum, pe ultima sută de metri, cât încă superputerile nu și-au stabilit deocamdată (la masa verde sau nu, vom vedea!!!) zonele de influență, criptomoneda și lanțurile de aprovizionare.
    Cât despre democrație și statul de drept, lumea s-a lămurit de ”avantajele” acestora în fieful lor preponderent:
    https://www.globalresearch.ca/job-losses-bankruptcies-store-closings/5718344
    Presupun că finalul secolului XXI va fi socialist, sau nu va fi deloc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.