„Trebuie să redeschidem locurile de joacă”

0

Primarul Pavăl promite că va redeschide locurile de joacă pentru copii.

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că s-au deschis, începând cu 22 iunie 2020, cele trei creșe din oraș, urmând ca de luni, 6 iulie 2020, să fie deschise și șase grădinițe, acolo unde au existat solicitări din partea părinților. „Nu se vor redeschide toate, pentru că pentru anumite grădinițe nu au existat solicitări din partea părinților. Redeschiderea se va face cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Sperăm ca această activitate să fie corespunzătoare”, a spus primarul.

O altă problemă în legătură cu cei mici rămâne însă cea a parcurilor de joacă, închise din luna martie 2020.

„Avem o problemă în comunitate și cred că voi găsi și rezolvarea. La începutul săptămânii viitoare, luni sau marți, voi convoca Comitetul Local pentru Situații de Urgență, pentru a discuta problema terenurilor de sport din curtea școlilor și pe cea a locurilor de joacă pentru copii. Cele dintre blocuri, pentru că cele din malluri rămân închise. Am vorbit cu directorii școlilor și nu știu cum să procedeze. Vom căuta să identificăm cadrul legal pentru a le pune în funcțiune, pentru că există multe solicitări. În prezent, copiii sunt pe aleile orașului, în Centrul Civic și trebuie să vedem ce facem”, a mai spus Vasile Pavăl.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.