Uimitorul Israel

3

Întrebare: Care este singura țară din Orientul Mijlociu care are arme nucleare?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu refuză să semneze Tratatul de neproliferare nucleară și nu permite inspecțiile internaționale la centralele nucleare pe care le deține?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu a confiscat teritoriul suveran al altor națiuni prin forță militară și continuă să-l ocupe în ciuda rezoluțiilor Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu încalcă în mod constant frontierele internaționale ale altui stat suveran, cu avioane de război, artilerie navală și focuri de armă?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce aliat american din Orientul Mijlociu trimite de ani de zile asasini în alte țări pentru a-și ucide dușmanii politici (o practică numită uneori „terorism exportat”)?
Răspuns: Israel.

Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu ofițeri de înalt rang militar au recunoscut public faptul că prizonierii de război neînarmați au fost executați?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu refuză să-și urmărească în instanță proprii soldați care au recunoscut executarea prizonierilor de război?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu a creat milioane de refugiați și refuză să le permită întoarcerea la casele, gospodăriile și afacerile lor?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu refuză să plătească despăgubiri persoanelor ale căror terenuri, conturi bancare și afaceri au fost confiscate de către aceasta?
Răspuns: Israel.

Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu a fost asasinat un înalt diplomat al Națiunilor Unite?
Răspuns: Israel.

Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu omul care a ordonat asasinarea unui diplomat de rang înalt al ONU a devenit prim-ministru?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a aruncat în aer o reprezentanță diplomatică americană în Egipt și a atacat o navă aparținând SUA, Liberty USS, în apele internaționale, omorând 34 și rănind 171 de marinari americani?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu a angajat un spion, Jonathan Pollard, pentru a fura documente clasificate din Statele Unite ale Americii și apoi a vândut o parte dintre acestea Uniunii Sovietice?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară la început a negat orice legătură oficială cu Pollard, apoi a votat pentru a-l face cetățean și a cerut în mod repetat și continuu președintelui american acordarea iertării depline pentru Pollard?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu permite criminalilor evrei-americani să se adăpostească pe teritoriul său pentru a scăpa de pedeapsă în Statele Unite și refuză să-i extrădeze atunci când se află în custodia sa?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu predică împotriva urii, dar construiește încă un altar și un memorial în cinstea unui criminal care a ucis 29 de palestinieni în timp ce se rugau în moscheea lor?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară de pe planeta Pământ are al doilea cel mai puternic lobby în Statele Unite, conform unui studiu al revistei Fortune făcut în interiorul Washington-ului?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a vizat în mod deliberat o tabără ONU pentru refugiații civili din Qana, Liban, și a ucis 103 oameni nevinovați, femei și în special copiii?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu sfidează 69 de rezoluții ale Consiliului de Securitate al ONU și a fost protejată de către veto-ul SUA?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu primește mai mult de o treime din ajutorul american pentru întreaga lume, deși este a șaisprezecea cea mai bogată țară din lume?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu primește arme americane gratis și apoi vinde tehnologia chinezilor, în ciuda obiecțiilor din partea SUA?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu insultă în mod obișnuit poporul american permițând primului său ministru să se adreseze Congresului Statelor Unite și să țină prelegeri, precum copiilor, cu privire la motivul pentru care americanii nu au dreptul să reducă ajutorul pentru străini?
Răspuns: Israel.

Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu primul-ministru și-a anunțat personalul să nu-și facă griji în ceea ce privește Statele Unite pentru că „Noi controlăm America?”
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a fost citată de către Amnesty International pentru demolarea a mai mult de 4.000 de case aparținând palestinienilor nevinovați, ca un mijloc de purificare etnică?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a folosit chiar o armă de distrugere în masă, o bombă inteligentă de o tonă, pe care a aruncat-o în centrul unei zone extrem de populate, ucigând 15 civili din care 9 copii?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu ucide în mod curent copii mici palestinieni pentru simplul motiv că aruncă cu pietre în vehiculele blindate, buldozere, tancuri?
Răspuns: Israel.
Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a semnat acordurile de la Oslo promițând să oprească orice construcție nouă de așezăminte evreiești, dar a construit mai mult de 270 de noi așezări de la semnare?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a asasinat peste 100 de funcționari politici ai adversarului său, în numai 2 ani, ucigând, în același timp, sute de civili, inclusiv zeci de copii, în aceste operațiuni?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu încalcă în mod constant Convenția de la Geneva, prin impunerea pedepsei colective asupra unor întregi orașe, sate și tabere, pentru actele câtorva, și chiar merge atât de departe încât demolează sate întregi în timp ce oamenii sunt încă în casele lor?
Răspuns: Israel.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

 1. Israelul și-a dorit dintotdeauna țările din jur scufundate în haos deoarece, potrivit concepțiilor elitei sioniste ce ocupă aproape toate scaunele din Knesset, starea de dezordine reprezintă cel mai bun moment de a lua o situație sub control și de a pune în funcțiune sistemul de civilizație evreiască, care constă în păstrarea granițelor naturale stabilite de ”Tora” de-a lungul Nilului și Eufratului. Concepția celor care sunt la conducerea țării a fost că evreimea nu poate înflori decât în aprinderea revoluțiilor arabe, fiind pe deplin convinși că cel care dobândește libertatea ar trebui să primească îndrumări despre cum s-o și folosească, iar dirijarea să fie făcută doar de către ei. Pe scurt, vor să-și extindă hegemonia în Orientul Mijlociu prin reacția în lanț de dezintegrare pe care au pus-o în funcțiune de-a lungul anilor: invazia din Irak, războiul asupra Libanului, apoi asupra Libiei precum și cel în curs de desfășurare din Siria (nu mai pun la socoteală și schimbarea de regim din Egipt), toate trebuie înțelese în raport cu planul sionist de acaparare a puterii regionale. Proiectul elaborat cu anticipare cuprinde o suită destul de ordonată de operații, care determină condițiile de supraviețuire a Israelului în mediul său arab:
  1. e necesar să devină o putere imperială regională;
  2. este obligatoriu să împartă întreaga zonă înconjurătoare în state mici prin dizolvarea tuturor statelor arabe existente.
  Mărimea acestora va depinde de compoziția lor etnică și religioasă, întrucât crearea de noi state pe baza religiei ar fi o sursă de legitimitate morală pentru guvernul israelian.
  Obiectivul Israelului este să-i înșele pe americani (prin intermediul cărora și acționează), după ce a înșelat tot restul lumii prin mitul că este o victimă a islamismului, pentru a construi un imperiu pe care să-l transforme într-o putere mondială. Specialiștii evrei în geopolitică presupun că arabii nu vor acorda o atenție deosebită expansionismului israelian (ceea ce s-a dovedit a fi corect până în momentul de față), la fel cum procedează și SUA unde toate informațiile provin de la presa liberală pro-israeliană. Cooperarea dintre Mossad și CIA funcționează în măsura în care Langley primește informațiile pe care doar vârfurile din multiplele divizii ale serviciului de securitate evreiesc le consideră de interes comun. În rest, opacitatea este totală. Una peste alta, Israelul rămâne o națiune închisă față de restul mapamondului numai în măsura în care lumea chiar vrea să-și întoarcă privirea de la realizarea unui astfel de plan.

 2. CINE ESTE STATUL ACESTA OSTIL POPORULUI?

  STATUL NU E ŢARA. Mulţi nu pot face distincţia între cele două entităţi. Mafioţii folosesc mass media pentru inducerea şi menţinerea confuziei, pentru derutarea românilor dar și românii sunt neatenţi sau neavizați astfel sunt păcăliţi să creadă că cele două sunt unul şi acelaşi lucru. STATUL ROMÂN este o entitate complet distinctă şi opusă faţă de ȚARĂ. ŢARA include Poporul Român şi patrimoniile sale spiritual, biologic şi material. Ţara şi Poporul Român au fost date de Dumnezeu cu multe mii de ani în urmă.

  STATUL ROMÂN a fost înfiinţat de Mafia Internațională condusă atunci şi în prezent de elementele de vârf ale poporului “alogen”, cu 160 de ani în urmă cu scopul de a distruge Poporul Român şi a prelua patrimoniul material al Poporului Român.

  Ca să aflăm în slujba cărei etnii este subordonat Statul Român, să căutăm referințele etnice care se găsesc în legislaţia Statului Român și găsim:

  1) în Legea nr. 51 din 1991 privind siguranţa naţională a României scrie la Art. 3. “Constituie ameninţări la adresa siguranţei naţionale a României următoarele: h) iniţierea, organizarea, săvârşirea sau sprijinirea în orice mod a acţiunilor… antisemite…”

  2) la distanţa de 12 şi 25 de ani, prin OG 31/2002 şi Legea 217/2015 și legea Vexler din 2018 antisemitismul este pedepsit cu închisoarea dar nu exista nici o pedeapsă împotriva antiromânismului. Mai sunt pedepsite penal negarea holocaustului împotriva evreilor dar nu şi a românilor, deși există uriașe dovezi materiale că sute de mii de români au fost ucişi în epurări etnice.

  Deci antisemitismul și nu antiromânismul reprezintă amenințare la siguranța Statului Român și este pedepsit de lege. În consecință, Statul Român ar putea să continue să existe intact chiar dacă întreg Poporul Român ar dispărea de pe fața Pământului. Și atunci, ne întrebăm, cât de românesc este Statul Român și cărei etnii serveşte în realitate?

  CONSTATĂM CĂ STATUL E INSTRUMENTUL DUŞMANULUI ÎN CONTRA ŢĂRII IAR APARATUL DE ATAC ESTE CONDUS DE MILITARI AFLAŢI ÎN SLUJBA DUŞMANULUI. NICI NU S-AR PUTEA INDUCE RĂUL ALTFEL.

 3. Israel–United Arab Emirates peace agreement .(…)___–-___probabil ca- la nivel de „intelectuali”- Romania va ramane si in coada tarilor arabe, adica va deveni cea mai antisemita natie de pe pamant…Mai jos , un schimb de „idei”(cu) ale unui individ care se considera intelectual(daca a aparut el si la Tv!!! Lele, lele si iar lele!!!), dar care turbeaza cand aude de evrei(plus tigani si unguri), mai mult , propusese el, sa ceara despagubiri(uriase!) statului Izrael…/// (24/10/2012 la 19:09) | #7 Răspunde | Citat — In goma-readers@yahoogroups.com, Mihai Rapcea wrote: > > Nea jidane ! Te-am banat pe siteul meu. Acu ai “înviat” pe grupul > goma-readers. Se numeste GRUPUL DE DISCUÈšII PAUL GOMA, ai auzit ? Deci rog > adminul grupului sa cenzureze mesajele fara legatura cu dl. Goma, scrierile > si activitatea sa anticomunista. > > DECI, DOMNU LEVI, GET A LIFE ! _________________________———————-___________________ Ohoo! Se pare ca aluzia (in gluma) ca ai fi iudeu, te roade tare de tot(poate inca n-ai observat, dar te numesc si bulibasa, si o sa trec la shogor, triada-ta- de aur!)! Ei bine, pe mine a ma face (chiar) jidan (peiorativ pentru evreu) nu ma deranjeaza, ba dimpotriva(mai ales ca stiu ca vine din gura lui Ioan gura de aur… care predica in pustie!) , tocmai de aceasta ma si “numesc” Levi, important si interesant este cum iti dai tu cu stangul in dreptul, adica ceri banare pentru subiecte fara referinta, in timp ce intregile tale ultime 2 postari(si nu numai) nu au nici o referinta cu activitatea d-lui Goma, si -mai mult- nu inteleg de ce te chinui sa iei metroul sa vii aici, cand ai sansa sa rezolvi aceasta problema pe propria pagina? Nu ti se pare ca este un pic sarita de pe fix…situatia?! Iar despre “reinviat”, iar te lovesti cu freza de tocul usii, eu sunt pe aceasta pagina de cativa ani buni(si nu o data pe luna, sau la 2 ani , ca tine), cam de 2 ori zi, iar “numele” il am de vreo 12 ani, nu postez sub alte nume , decat foarte circumstantial (ca “promonarhia”, etc.). In continuare (desigur daca nu o sa ma plictisesc) o sa mai comentez “articole” scrise de tine, si -banuiesc-ca tu, fiind un las, nu o sa ma lasi sa le postez pe blogul tau, si iar o sa ma urmaresti pe ‘nspe pagini, cea ce dovedeste ca o faci premeditat, organizat si persuasiv, cea ce in termeni legali* se numeste hartuiala. * Apropos, cum s-a terminat episodul din “Les MIzerables-2012″, ai reusit sa recuperezi banii de la tigancile din Campina? Sau dupa ce ti-ai incasat jumatate din taxa de recuperator, ai sters putina “englezeste”? Dar cu cel mai mare claim al tuturor timpurilor, prin care ati cerut despagubiri de 200 MILIARDE EURO de la statul Israel, ati reusit sa primiti macar 2 creitzari?! Nea rapceo, nationalismul echilibrat este una, ce practicati voi/”ceata lui pitzigoi”, se numeste extremism si xenofobism si poate fi considerat si penal! Deci atentie la neatentie …mai ales cand este din intentie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.