Unde-i lege, nu-i tocmeală! Sunt pentru majorarea pensiilor cu 40%, așa cum prevede legea

0

Orice încercare de a negocia drepturile românilor, și mai ales ale celor mai vulnerabili, nu face decât să arate (a câta oară?!) neputința liderilor PNL la guvernare.

În loc să spună că pensionarii aruncă în aer bugetul țării, cei din Guvern ar face bine să lase amenințările deoparte și să vină în sprijinul oamenilor care nu mai știu cum să-și drămuiască puținul pe care îl primesc lunar, după ani și ani de muncă.

Domnilor guvernanți, dacă vreți să știți cum se descurcă un pensionar de 66 ani cu 704 lei pe lună și cu o boală neurologică, vă spun eu. NU SE DESCURCĂ! Mă întâlnesc cu oamenii la cabinet, vin, mă caută, pentru că NU SE DESCURCĂ!

Și știți ce e mai grav decât faptul că pensionarii sunt nevoiți să își socotească bănuții pentru fiecare zi?

Umilința pe care o îndură știind că au ajuns la mâna unui Guvern care taie și spânzură când e vorba despre majorarea pensiilor. Același Guvern al PNL, însă, nu se uită la bani când e vorba de achizițiile fără licitație de zeci și sute de milioane de euro, pe spatele pandemiei.

Cu un punctaj de pensie de 0,5, viața se desfășoară în jurul valorii ZERO, adică ZERO așteptări. Asta îmi spun toți cei care vin în audiență la biroul meu parlamentar, să ceară explicații pentru faptul că, în România, legea nu mai e lege, ci e tocmeală! 10%, 15%, 20%, cine dă mai mult, cine dă mai puțin, de parcă actualii miniștri ar face favoruri, din buzunarele lor!!!

Încetați cu bătaia de joc și garantați-le pensionarilor din România ceea ce merită și ceea ce își doresc din partea statului: RESPECT!

Dincolo de formule de calcul, de indici de corecție și de punctaje mărunte, nu stau oameni cu mâna întinsă, ci oameni cu demnitatea călcată în picioare. Până când???

40% pentru pensionari! Legea e lege!

Daniel Olteanu, deputat de Vaslui, președintele ALDE Vaslui

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.