Haita

4
Parlamentari vot

Au vândut fără să clipească întreaga industrie și agricultură a României, doar pentru a câștiga și ei de-o cincizeacă.
Procentul pe care l-au furat este infim față de răul iremediabil pe care l-au făcut României și de valoarea enormă distrusă.
Adică ne-au furat și ne-au vândut pe nimic.

Toată munca unui popor a fost vândută peste noapte, în câțiva ani, de către toți politicienii români, doar pentru a se îmbogăți ei.
În Craiova, de exemplu, Doljchim, Electroputere, Întreprinderile de Tractoare și tot ce exista a fost vândut de politicienii PDL, actualmente PNL, mână-n mână cu cei de la PDSR, actualmente PSD. Nu au vândut pentru a se lucra, pentru a face ceva, ci pentru a se topi la fier vechi sau a fi transformat în MALL, ca Electroputere, „citadela industriei Românești”. Doljchimul, de exemplu, care producea îngrășăminte pentru tot sudul României, a fost distrus doar pentru a fi vândut ca fier vechi. A vrut să-l cumpere Nicolae, dar nu i l-au dat. Mai mult, pentru că a avut tupeul să se opună distrugerii, l-au executat, iar politicienii doljeni, în frunte cu Berceanu& Comp, susținuți atunci de clanul lui Mondea&comp, care avea interes în distrugerea Electroputere pentru a fura o căcărează numită Reloc, l-au ras.

Așa a fost în toată țara, totul a fost ras, resursele vândute, iar jigodiile fac politică, afaceri sau sunt prin SRI. Cei mai mulți au transferat toată averea copiilor, ca să fie la adăpost.
Credeți că a pățit cineva ceva?
Distrugerea și ulterior vânzarea României către străini ar fi fost semnalul că politicienii români sunt niște ticăloși vânduți străinilor.
Cei care s-au opus, cum a fost Vadim sau Păunescu, au murit subit. (Din cauze așa/zis „naturale”, firește, despre care poate, o să vorbim, odată. Nu știți nici pe departe de ce sunt în stare animalele numiți politicieni când le sunt puse în pericol interersele lor sau ale haitei.
Pentru că asta sunt:
O Haită hămesită, care a atacat și atacă în continuare Românii.
O să-mi spuneți că a trecut.
Nici pe Departe!

Îi vedeti în toată splendoarea hoției, cinismului și ticăloșiei lor acum, în Pandemie.
Ei sunt responsabili 100% pentru ceea ce se întâmplă.
Să vă spun ceva: dacă poporul ar fi fost de vină, nu stătea cuminte-n casă trei luni.
Politicienii Români în frunte cu Iohannis, dar și cei de la așa-zisa opoziție, i-au scos din case și i-au îndemnat public să nu mai respecte regulile:
Iohannis, un ticălos numit de cel de-Al Patrulea Reich guvernatorul României, a anunțat Relaxarea în plină Situație de Urgență, cu o lună înainte, iar ticăloșii din Opozitie, unii – cum ar fi Cataramă – securist de frunte, dilii de-a dreptul, au îndemnat lumea să se autoinfecteze(?!?). Asta cu bani grei plătiți la televiziuni. Alte curve care s-au vândut pe nimic.
Calculul a fost așa:
Dacă România ieșea prea repede din Pandemie, nu mai puteau să controleze prin măsuri draconice poporul și nu mai puteau să-l terorizeze prin frică. A scris perfect Mirel Palada. că este rețeta „1984”, sau a introducerii leninismului și stalinismului, aș completa eu.
MORȚII, URA și FRICA. Acestea sunt instrumentele lui Iohannis
Pentru a conduce, și a sădi frică, lui Iohannis îi trebuie întodeauna morți:

Că sunt cei uciși la «Colectiv», că trebuiau uciși – și au scăpat prin urechile acului – la Bamboo, că trebuia să fie un masacru în masă pe 10 August 2018, Iohannis și politicienii români trebuie să aibă MORȚI pe care să se cațare și să împrăștie ura și frica.
Acum îi au și, împrăștiind moartea, pot imprăștia frica și teroarea într-un popor și așa slăbit de politicieni.
Da, ținta lor este poporul român, am mai spus-o, doar pentru că este creștin ortodox și naționalist, iar asta îi scoate din minți.
Vor reuși acum să-și distrugă poporul, așa cum au primit ordin?
De data asta depinde și de noi.
Cum?
O să vorbim despre asta.

Autor: Gelu Vișan

Loading...
loading...

4 COMENTARII

  1. Domnul autor nu a făcut parte din PDL, nu a fost participant activ la distrugerea României? Se lamentează degeaba și nici credibilitate nu are! Ca violator de profesie, http://alegeriparlamentare2016.ro/candidati/candidat_detail/id:645 cu dosar mușamalizat, ce garanție morală oferă să-l consider c-ar fi bine intenționat? Zero! Au ajuns cei care au încălcat legea – și care ar trebui să ocupe un loc prin penitenciarele patriei – să ne țină lecții despre starea națiunii! Lupi moraliști buni de ”împachetat” vorbe îndreptate strict către creduli! Începând cu Iliescu și Petre Roman și sfârșind cu Johannis și Ludovic Orban, absolut întreaga clasă politică românească a pus umărul la demolarea țării, la umilirea și hăituirea unui popor care a tolerat-o, care a stat cuminte și-a îndurat, sau și-a luat lumea în cap și-a plecat, decât s-o conteste prin intermediul unor lansatoare de rachete. Nu există alt ”leac” mai bun pentru stârpirea trădătorilor!

  2. INDIFERENT CINE SI ORICARE ROMAN A TRECUT PE LA BUTOANE SI PE LA BORCANUL CU MIERE A FACUT DEZASTRE SI JAFURI DE O ANORMALITATE PARANOICA _ DECI . ACUM . LOGIC / DUPA UN CALCUL PUR MATEMATIC _ DECI FARA NICI O URMA DE SUBIECTIVISM . REIESE CLAR CA NOI ROMANII SUNTEM UN POPOR DE NEBUNI _ CEEA CE MI SE PARE CAM IN NERRGULA . DECI CEVA ESTE CARE NU SE POTRIVESTE . REZULTA O ALTA CONCLUZIE _ SI ACEASTA MISE PARE VARIANTA ADEVARATA : SUNTEM SUPUSI UNUI ATAC CU ARME PSIHOTRONICE LA NIVEL NATIONAL . NU E UN CAZ UNIC . S – AU MAI FOLOSIT SI ASUPRA ALTOR STATE _ ESTE IMPOSIBIL CA UN POPOR CARE A TINUT PIEPT ATATOR IMPERII . SA CADA IN GENUCHI IN ASA HAL SI SA DEA TOTUL TUTUROR DE POMANA _ IAR PE DEASUPRA SA _ I MAI PUPE SI IN CUR PE CEI CE IL FURA SI BATJOCORESC . ASTA E O NEBUNIE UNICA . DECI SUNTEM MASACRATI DIN AFARA DE SACALII MONDIALI

    • Da insa in ziua votului iesit toata plebea in strada toti barbatii obligatoriu cei peste 18 ani ca la armata! Si nu cu miinile goale cu cratitele si polonicele bucatarii sau alte unelte de minca fiecare cu ce munceste! Destul am fost sclavi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here