„Omenirea este ținută sub frică, tocmai pentru a putea fi observată și controlată!”

6

Călin Georgescu spune că trăim într-o pandemie, dar a fricii şi prostiei, condusă de cei care au puterea de a controla lumea. În cadrul emisiunii «Cafeneaua Politică», de la televiziunea Canal 33, el a declarat că, sub pretextul acestei pandemii, cei care controlează lumea, au băgat frica în oameni.

„Pandemia de acum este o pandemie a fricii și a prostiei!

Atunci când inoculezi această armă foarte perfidă, anume frica oamenilor, este foarte greu s-o mai scoți din mintea lor și trebuie să-ți amintești că așa au fost cucerite și ținute sub amenințare toate țările sclavagiste!…

Ca să înțelegeți, în India când se naște un elefant, stăpânul îl ține legat cu o sfoară prinsă de un bețișor înfipt în pământ, iar mai târziu, când elefantul crește și ajunge adult, trăgând bușteni, dărâmând case sau cărând bolovani, seara e legat din nou cu aceeași sfoară, de aceeași nuielușă!

Omenirea este ținută sub frică, tocmai pentru a putea fi observată și controlată! De cine? Din punctul meu de vedere, de ceea ce se numește ‘deep state’, adică statul subteran, iar cel puțin din ceea ce se întâmplă acum, format din sistemul financiar-bancar și Big pharma! Cele două lucrează împreună, iar o mare criză, cum este aceasta, conduce la mari averi pentru cei care conduc de fapt.

Sigur că, în acest sens, cea mai mare descoperire este că statul a devenit cel mai mare duşman al cetăţenilor. Iar chemarea pe care însuşi Donald Trump a făcut-o la sesiunea ONU din septembrie 2019 este reclădirea patriotismului şi chemarea patrioţilor pentru renaşterea suveranităţii ţărilor”.

Călin Georgescu este expert român în pedologie (studiul solurilor), specializat în dezvoltare durabilă, cu o recunoaștere în domeniu, după 17 ani de serviciu în zona de mediu în Sistemul Națiunilor Unite.

Călin Georgescu a fost numit director executiv al Institutului Național al Indicelui Durabil al Organizației Națiunilor Unite din Geneva pentru perioada 2015-2016. Membru al Clubului de la Roma (pentru Europa), a ocupat și funcția de președinte al Centrului European de Cercetări pentru Clubul de la Roma între 2013 și 2015.

Loading...
loading...

6 COMENTARII

 1. se pot broda orice analize , comentarii, etc., pe aceasta situatie sanitara, insa pana -una-alta, trebuie sa fim pragmatici, si chiar daca nu credem in virus si boala, este bine sa mergem pe “paza buna, trece primejdia rea”:”
  masca faciala este inca o necesitate, insa a devenit necesitate si portul ochelarilor largi( sau viziere), concentratia virusului in atmosfera este deja critica, si foarte multe persoane s-au imbolnavit infectandu-se pe calea conjunctivala…In sfarsit, molima chiar a devenit planetara, trebuie o lupta concentrata si sincronizata, impotriva ei:

  “As COVID-19 cases surge, patients are dying at a lower rate. Here’s why
  (Soumya Karlamangla – 5 hrs ago )
  “..The coronavirus continues to kill hundreds of people every week in L.A. County, but the death toll has remained lower than expected.

  The trend is due in part to younger people falling sick, as well as better control over the disease’s spread in high-risk settings, …” ____—–____ Exact ce spuneam eu -mai jos- inca din iunie:

  09/06/2020 la 22:41
  A fost depistat al doilea elev, cu Covid-19(…)___—–___„Cruciada Copiilor?!”- Daca da, a fost previzibil , avand in vedere distorsiunile din „restrictiile” si regulile adoptate( si chiar de guvernanti incalcate), insa aceasta cruciada va fi -de fapt- a tinerilor, care sunt bravi si nu le pasa de nimic(adica cam iresponsabili si cu ei insasi, lucru f. natural pentru specia umana), plus ca starea de alerta -chiar prelungita- vine cu multe „inlesniri”, precum deschiderea mall-urilor, exact locul unde agrega tinerii intre 13-14 ani, pana si peste 20 ani, asa ca predictia este ca numarul infectatilor va creste, dar nu este obligatoriu si al deceselor, avand in vedere 2 lucruri, rezistenta naturala a tinerilor si faptul ca s-a incalzit si timpul de insolatie este mult mai lung, plus alte aspecte mai mici(aparent) , o hranire cu mult mai multe verdeturi si fructe proaspete…

  -II-

  How to stop the COVID-19 pandemic? Harvard doc says cheap tests are the answer.
  (Karen Weintraub, USA TODAY – 1 hr ago )

  “.. cheap tests, taken at home every day or two…”___—-___din cele mai multe perspective, idea NU este deloc fezabila, poate fi buna pentru o comunitate inchisa si perfect izolata***(insula), dar si acest avantaj este temporar, avand in vedere ca molima chiar a devenit pandemie, adica se regaseste “prin toate colturile pamantului”, deci-printr-un concurs de imrejurari(vanturi cu viteze mari) virusul poate ajunge si acolo…Singura solutie este cea deja expusa de mine, INCHIDERE PLANETARA si cateva dezinfectii, la fel de planetare, in serii scurte, timp in care noii bolnavi trebuie izolati si tratati…(*** cu atat mai mult cand este vorba de tari f. mari-ca populatie- si chiar bogate, a da fiecarui cetatean o duzina de asemenea teste devine extrem de scump si nici industria de specialitate nu va putea acoperi cererea in REAL TIME, pentru ca daca actiunea nu se face in 7-8 zile, se face in zadar, virusul este doar impins dintr-o parte in alta…

 2. Retineti o maxima valabila in orice tara si orinduire:

  CINE PRODUCE BANII, DETINE PUTEREA
  CINE DETINE PUTEREA, STABILESTE ADEVARUL
  CINE STABILESTE ADEVARUL, CONTROLEAZA TRECUTUL
  CINE CONTROLEAZA TRECUTUL, DETERMINA VIITORUL
  CINE DETERMINA VIITORUL, PRODUCE BANII
  Who makes the MONEY, has the POWER
  Who has the POWER, establishes the TRUTH
  Who establishes the TRUTH, controls the PAST
  Who controls the PAST, determines the FUTURE
  Who determines the FUTURE, makes the MONEY

 3. Știm , aproape cam tot ! Soluții concrete , nu povești , lumea s-a săturat de povești . Deci se începe discursul cam așa : POPOR ROMÂN , SCUFUNDAT ÎN RAHAT PÂNĂ LA GÂT DE LA ULTIMUL RĂZBOI ÎNCOACE , NUMAI ASUPRIT , EU SUBSEMNATUL PUN CLAUZĂ VIAȚA MEA ȘI A FAMILIEI MELE PENTRU A RIDICA PE CELE MAI ÎNALTE CULMI BINELE TUTUROR ȘI AL STATULUI ROMÂN . ASTĂZI VĂ INVIT ȘI VĂ ROG SĂ FIȚI ALĂTURI DE MINE SĂ MĂ SUSȚINEȚI ȘI ÎMPREUNĂ SĂ CURĂȚĂM ȚARA DE RAHAȚI , NU VĂ PROMIT NIMIC DAR ÎMPREUNĂ VOM PUNE TOȚI UMĂRUL LA ATINGEREA OBIECTIVELOR . JUR ! Scurt și la subiect de mâne ne apucăm de treabă , acest lucru are nevoie poporul român să audă …….

 4. Deși are un proiect de țară magnific, intitulat ”Apă, Hrană, Energie” și care se găsește descris în detaliu în cuprinsul cărții ”Cumpăna României”, este evident că interesele ”statului profund”, care conduce România, au fost mult mai puternice decât cele ale Clubului de la Roma din care domnia sa face parte, motiv pentru care acest individ – Călin Georgescu – de o inteligență mult peste medie și de un patriotism rarisim nu a ajuns să administreze și să dirijeze această țară. Deși Mugur Isărescu este membru al aceluiași club, diferențele de valoare intelectuală și morală între cei doi își spun cuvântul. Scriu aceste lucruri, pentru că adesea am observat în presă confuzia care se face între Grupul Bilderberg și Clubul de la Roma.
  Călin Georgescu este printre puținii români, mari specialiști, alături de profesorul Florian Colceag, antrenorul de genii, care susține că micul producător ar reprezenta, pentru început, salvarea economică a României. În acest fel, s-ar sfârși cu multinaționalele rapace și cu capitalismul oligarhic prin descentralizarea capitalurilor către micul producător și nu către vârful transnaționalelor. Pentru a înțelege mai bine mecanismele, recomand cartea ”Economia Albastră” a profesorului Gunter Pauli, prieten apropiat al d-lui Georgescu: https://www.youtube.com/watch?v=ybPmf9DhG2U
  Economia de proximitate auto-sustenabilă, auto-suficientă – susținută de Călin Georgescu – a dezvoltării durabile, sprijinită inclusiv de profesorul Ovidiu Hurduzeu, a salvat țări precum Spania (comunitatea Mondragon), Italia (regiunea Emilia Romagna în care peste 45% din PIB-ul Italiei este dat de fermele cooperatiste), Brazilia, Elveția. Cu o persoană de talia d-lui Georgescu la conducere, cu siguranță România va avea un alt nivel economic și-o altă imagine pe plan internațional. Deocamdată însă, consider că n-a sosit vremea ca destinul acestei țări să fie decis de oameni cu adevărat capabili, care vin cu soluții și nu doar cu simple vorbe sau cu acuze și insulte la adresa poporului român.

 5. COVID news: Trump deep state FDA, …www.usatoday.com › story › news › health › 2020/08/23
  1 hour ago – Coronavirus updates: Donald Trump announces authorization of plasma treatment; CDC …”__—-___Exact asta spuneam eu din Martie, la comentariul de mai jos, de gasit-integral-si pe aceasta pagina, la alt articol.

  LevSt.
  21/03/2020 la 20:13
  Romani, morti in Italia(…)___—___Daca …
  P.S. am citit, alaturi, „…367 de internati, 3 in stare grava…”__–__ solutia cea mai eficace pentru starea grava este cererea catre cei care AU TRECUT (oficial si real) prin boala, cei mai tineri( sau „in putere”) posibil( si fara alte boli), -care trebuie platiti f. bine, pentru a dona sange care trebuie folosit integral( daca exista compatibilitate) la acesti bolnavi, sau doar serul, care chiar poate fi adnotat ca si clasicul ser folosit in focar, adica un vaccin care actioneaza imediat….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.