Ori suntem nudiști, ori nu mai suntem!

1

Nudiștii sunt cei mai îndreptățiți să protesteze împotriva purtării măștii!… E o chestiune de principii! Se încalcă însăși ideea de bază a nudismului… Prințipiu, domle! Și ce-i nudistul fără principiu lui?!

Am realizat și eu acum, ascultând o știre din Franța …Dar ce țară mai potrivită?! Nudiștii de pe o plajă nu purtau mască …Dar bineînțeles! Și niște nudiști au luat covidul …Ghinion! Prin una din găurile libere la soare …Mais evidement! …Mare supărare! Poliția s-a supărat pe nudiștii destupați, din principiu. Nudiștii s-au supărat că dacă îți astupă două dintre găuri, și tocmai pe alea vitale, parcă n-au făcut nimic… Iar autoritățile le-au emis un comunicat susținând ceva de genul: înțelegem și respectăm dreptul nudiștilor de a fi nudiști, dar puțină acoperire e obligatorie în aceste vremuri atât de potrivnice expunerii.

Acuma tre’ să recunoaștem că e mai mult decât o simplă problemă de „astupeală” a găurilor, cum am fi tentați să minimalizăm și bagatelizăm, ci se deschide una filosofică: cu masca acoperind două găuri, principiul în sine, ca și valoarea intrinsecă a nudismului sunt compromise, chiar dacă găurile în discuție nu fac obiectul nudismului… Ideea de bază este afectată ireversibil…

Deci nudiștii sunt categoria aflată în cea mai grea suferință în această perioadă. E greu spre imposibil să mai fii nudist în ziua de azi: tre’ să te ascunzi în casă sau pe o mică plajă privată ca să fii puțin nudist și atunci descoperi că, fiind nudist numai pentru tine, și poate alți câțiva, nu prea mai ești nudist deloc, pentru că lipsește tocmai esențialul: expunerea …Nu-ți meriți numele! Numai nudist să nu mai fii!…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Intr-adevar, pandemia a schimbat multi termeni, de exemplu prin spot-urile mai dosnice ale parcarilor, vedeai -aruncati pe asfalt-doar chilotzi tanga sau bikini cu inscriptii savante, precum Get in!, etc,, acum primeaza mastile, la fel de diverse in culori si cu diverse log-uri , precum Stop!, etc….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.