Până și pârțurile occidentale sunt un soi de parfum prețios

2

Drăguțul de român urban, din clasa de mijloc, știe una și bună: că până și pârțurile occidentale sunt un soi de parfum prețios.

Nu îl scoți din blocajul ăsta. Și e unul care domină în toată modernitatea noastră.
Pe acest burghez român urban și educat îl lua peste picior Caragiale când îl punea pe Cațavencu să spună prostii.
Dacă comunismul ar fi fost adus de francezi și nu de ruși, burghezul român educat ar fi fost încântat și ar fi lăudat fenomenul Pitești ca pe un experiment pedagogic. Nu mă credeți? Întrebați-l ce părere are de Saint Just. Sau de Robespierre…

Dacă un abuz are loc la Amsterdam sau Londra, este acceptat ca o necesitate europeană, ca pe ceva decent și democratic, chiar dacă neplăcut.

Pur și simplu nu ai ce îi face. E o prostie a unui grup social cu ifose intelectuale și elitiste, ce se pare că va însoți poporul român, ca o doctă îmbecilitate, până la sfârșitul lumii.

Loading...
loading...

2 COMENTARII

  1. Comunismul NU a fost doctrina politică, economică și socială a Rusiei! Rușii au fost victimele acestuia în urma Revoluției bolșevice din Octombrie 1917, declanșată cu scop de lovitură de stat de către evreul khazar Lenin și Lev Troțki, creatorul al Armatei Roșii, o confuzie pe care, sincer, n-o mai tolerez! Comunismul a fost îmbinarea perfectă a unei minți calculate și a unui temperament avid de putere, care i-au aparținut lui V. Ilici Lenin și soluțiile practice care au constituit apanajul geniului oratoric Troțki.
    Cred că ar trebui reinventat un alt cuvânt decât acela de ”comunism”, deoarece ecranează ceea ce contează cel mai mult: sub poleiala de anticomunism sau civilizație occidentală se perpetuează aceeași meschinărie și aceleași răutăți, cu tehnici de manipulare și control care n-au nimic în comun cu rațiunea și cu libertatea gândirii, câtă vreme întreaga structură a puterii este atât de interesată material și atât de determinată ca oamenii să devină complici la terori și crime manifestate (de această dată) nu în numele unui regim opresiv, ci în cel al democrației, al libertății și al statului de drept.

  2. asta aminteste de “psihopatul”(din comunism) , care desfacea capacelele de la rotile(anvelopele) autoturismelor venite din occident, apasa cuiul, inspira puternic si exclama:”Ce aer, domnule, ce aer!”…Partial, critica de mai sus este valida, insa sa nu uitam ca tot occidentalii astia vand benzina care -arsa- lasa miros de parfumuri(in Japonia) si chiar cei mai “de duzina” (ca pret, calitatea este excelenta!)saci de gunoi, sunt -la fel- parfumati, asa ca si realele partzuri pot mirosi diferit, una este sa mananci clisa usturoiata sau untura pe paine -cu paprika- (ca sa nu fie gretzoasa si chiar apetisanta)si alta este sa mananci Black Romanoff Caviar(cel mai ieftin si de gasit oriunde- 60gr/8 dolari), pe care daca-l pregatesti romaneste, adica il “inmultesti”(cu gris si apa minerala), o persoana are pentru o saptamana, ca aperitive, desigur alaturi de alte trufandale, AFORDABILE oricarui salahor necalificat(***)Lucrurile sunt clare, in occident se munceste serios(2-***), dar toata lumea are de toate, tocmai si pentru asta-in principal- am dat noi , romani, navala(si mai toti ex-comunistii), mai mult , in occident este loc si pentru hoti, pentru ca ” e, de unde sa furi”, in USA de la ferma si mina(baza a toate) si pana la ultimul element al lantului( magazinul) se fura-anual- de peste 60 MILIARDE dolari, iar aceasta imensa suma nu este furata (decat ca exceptii patologice) de cei bogati ci de mase(sute de milioane), in Romania(etc.) aceste sume (si chiar mai mari) sunt furate de cel mult 2-3 sute de indivizi, pe ciclu politic, in timp ce populatia saraceste cu fiecare alt cincinal, si -din nou- “fuge”( acum ,pleaca) in occident, unde fie prin munca fie prin furt(riscant) , traieste de zeci de ori mai bine ca in Romania, ba mai trimit si 2-300 dolari pe luna, acasa…( *** carnea de pork, cumparata la bucata mare -un buture de 6-7 kg- niciodata mai mult de 4 dolari/kg, copane de pasare, gigante, chiar si sub 1,5 $/kg, benzina(regular) -de ani de zile, 50+ centi/litru, etc., la un ajutor de SOMAJ de 600 $/SAPTAMANA!!!, pe cand in Romania, etc., nu stiu cati oameni de rand castiga cel putin 600 $ PE LUNA!!! , iar benzina este aproape dublu, ca si pret. desi Romania are resurse inepuizabile si regenerabile , de energie verde..////2***-“…(Together) We will love the beach
    (Together) We will learn and teach
    (Together) Change our pace of life
    (Together) We will work and strive…”(“Go West”-Pet Shop Boys)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.