Penibila „inaugurare” a lucrărilor…

0

Era o vreme în care „inaugurarea” era similară cu „darea în folosință”. Sigur vă aduceți aminte. Era de la sine înțeles ca după „inaugurare” obiectivul să devină utilizabil de către public. Pentru că termenul însemna ceva pentru public, cel care este singurul beneficiar și destinatar al „inaugurării”.

Acum s-a răspândit tot mai mult, în ultimii ani, o modă: „inaugurarea lucrărilor”, ceea ce, în cel mai bun caz, este un non-sens. Pentru că „inaugurarea” este un gest public, iar „lucrările” nu au nicio legătură cu publicul. Dar e oarecum firesc în epoca idioțeniei, în care prostia e norma.

Să inaugurezi lucrări e ca și cum ai face botezul, cu popă, cu naș, cu alai, cu masă și dans …când concepi copilul. Da, când faci copilul, la actul procreării să chemi popa și neamurile…😁 Așa e și cu „inaugurarea lucrărilor”. E penibil! E ca și cum ai pune căruța înaintea boilor… dar boii mai fac asta…

…Guvernul liberal a inaugurat lucrări la „Autostrada de Centură a Bucureștiului” cu artificii tricolore… Ăștia nu pot să scape de penibil orice ar face, pentru că îi definește!…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.