Populația

3

Marea problemă a României nu este totuși clasa politică –  politicienii fiind oglinda poporului, ci populația.
Populația zombi, nu toată populația.
Să nu uităm că USR-ul este votat de români.
Iohannis a fost votat de mulți români, de majoritatea celor care au ieșit la vot, deci românii îl vor președinte. Iohannis are și acum enorm de mulți adepți.
Iohannis este apatrid, nu are țară, nu are popor, este un ins numit de Germania guvernator.

Ce a-a întâmplat?
A fost votat de majoritate românilor, de apatrizi.
Marea problemă a României sunt apatrizii, sau imigranții economici.
Nu toți.
90%.
90% din cinci milioane, adică 4,5 milioane de români.
Lor li se rupe de România, de români, de tot.
Ei au plecat din țară să facă bani. Majoritatea, din satele și comunele României.
Ei nu mai sunt nici țărani, nici orășeni. Sunt corcituri.
Corcituri care au un singur rege: Banul.
Afară sunt în stare să facă orice pentru bani. De la furat, la cele mai înjositoare munci. Când vin acasă la fel: Cultura lor se oprește la cum să te fraierească să-ți ia banii, la manele și la beții. Cam atât.
Și vorbim de patru milioane de oameni cel puțin.

Aceasta este România, că ne place sau nu.
Nu mai există rural și urban,
România s-a manelizat demult.
Este o transformare a populației într-o populație manelizată.
Din două case de la țară, într-una toți au fost plecați la muncă afară. Fără studii, fără educație, muncă brută. La care adaugăm curvele, hoții și proxeneții, bașca trăgătorii după card.
Aceasta este oglinda României.
Aceștia sunt o parte din români: îi vedem peste tot: la cârciumă, la mare, în cluburi, bombardierii cu bemveu, peste tot.
Influența lor în societate este mult mai mare decât a oricui.
Ei sunt „Diaspora”.
De fapt, niște imigranți economici, mulți dintre ei inculți, răi, care pentru bani îți dau în cap.

Nu trebuie să ne fie rușine. Sunt ai noștri, cu ei a făcut Iohannis 10 August, cu ei câștigă PNL-ul alegerile, pentru că mintea lor nu poate procesa realitatea din România.
Pentru ei ce e străin e bun, ce e românesc pute, pentru că ei sunt sclavii străinilor și le place.
Ei dau telefoane familiilor să-l voteze pe Iohannis.
Ei au adus covidul în România.
Ei umplu plajele de la mare, cârciumile și bombele. Unora li se spune bombarieri. Asta sunt. Ei nu mai sunt demult români.
Sunt Apatrizi, iar ei îl vor președinte pe Iohannis și PNL la guvernare. De ce?
Că atât îi duce capul.

Lor să le mulțumiți pentru ce a ajuns România.
Râsul Europei.

Loading...
loading...

3 COMENTARII

  1. (08/03/2020 la 17:11 )”Vanatoarea de noi generatii. Despre urgenta desecretizarii arhivelor fostei Securitati (Oana Ursache-Duminica, 08 Martie 2020).”… Isi imagina cineva ca fara o deratizare a trecutului nostru recent vom putea construi un viitor sanatos la cap? Traind, totusi, in prezent si nu in trecutul acela abuzator, in care statul ne viola toate libertatile posibile, dar faceam un C.A.R. si mergeam si noi 10 zile la mare prin sindicat? Cine trebuia oare sa faca aceasta dezintoxicare? Cine trebuia sa inceapa spalaturile stomacale? Oare nu intelighentia noastra din anii ’90? Cred ca nu se astepta nimeni de la un popor oropsit timp de 50 de ani de comunism sa isi articuleze vena democratica de capul lui, sa porneasca la lupta pentru dreptul la adevar. Fireste ca nu. Elitele trebuiau sa faca asta, nu poporul. Intelectualii nostri…”___—-____ iata si o alta parere, la care am subscris dintotdeauna, nu trebuie sa gasim -nici ocazional- vinovat pe Acarul Paun(poporul), intelectualitatea este cea care poarta cea mai mare responsabilitate, practic aceasta (falsa) clasa, greseste de 2 ori, prima dat cand scoate la suprafata ce este mai nevolnic dintre ei( adica “elitele”, politicul) si doi, prin delasarea(daca nu cumva malitioasa sabotare) in rolul ei(al clasei) istoric, de a educa masele, de a le trage, impinge si chiar tara, cumva, inainte, spre progres…Ori ,pseudointelectualitatea Romaniei s-a aliat cu emanatii lor(politicul) , plus cu popimea si chiar au tarat natia romana in Evul Mediu, daca nu si mai jos…

  2. Sunt unii care s-au rupt de basism subliniind racile sistemului din umbra securistilor ajunși patronii acestei țări. Sic : vechilii acestei țări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.