O țară condusă prin blat, o națiune îngenunchiată și condamnată la înapoiere

7

O țară condusă prin blat, o națiune îngenunchiată și condamnată la înapoiere de niște politicieni care și-au câștigat „expertiza” la școala vieții, o colonie ținută în frâu de vătafi semianalfabeți, bețivi și drogați – aceasta este Romănia „noastră”.
V-ați luat țara înapoi? Nu. Le-ați pus-o de bună voie la picioare și v-ați ascuns în case, după mască, în spatele unor sloganuri de adormit copiii, sperând să plecați rapid și definitiv din zisa țară.

O să mă întrebați ce e de făcut?

Uite o idee: susțineți cu semnături și, după aceea, votați la alegerile parlamentare viitoare 50 de persoane pentru Camera deputaților și 25 de persoane pentru Senat, persoane independente de actualele partide, dar suficient de cunoscute pentru a conta, cu școală serioasă și cu experiență profesională consacrată, care să vă reprezinte și să vă coaguleze idealurile și așteptările.
De ce aceste 2 numere?
Pentru că 50 de deputați și 25 de senatori pot oricând să conteste la CCR orice lege care autorizează furtul de avuție națională sau instaurarea dictaturii procurorilor ori a dictaturii medicale.
Pentru că 75 de parlamentari pot face legi pentru combaterea abuzului de putere economica, pentru reducerea sărăciei și a inegalității economice, pentru educație și combaterea analfabetismului, pentru pedepsirea reală și cu efecte sociale reale a corupției, a evaziunii fiscale, a spălării de bani, a traficului de persoane, a distrugerii sau înghețarii zăcămintelor și resurselor naturale, a tăierii iraționale a pădurilor, a degradarii mediului și a robotizării sau alienării omului. Un număr de 75 de parlamentari este, în plus, o bună stavilă contra oricărei încercări viitoare de instaurare a guvernelor „lui” și o bună modalitate de a controla și supune voinței poporului serviciile secrete pro-globaliste care au cotropit societatea romănească pănă în cele mai înguste și întunecate cotloane.

Seamănă cu un plan? Da.
Există acești oameni? Da. Eu personal cunosc cel puțin 40.

Veți pune umărul la un asemenea plan? Nu.

Loading...
loading...

7 COMENTARII

 1. Și ”partenerii” sunt de acord cu propunerea d-lui Piperea? De când România este capabilă să-și decidă singură politica și voturile românilor sunt luate în considerare? Nici ambasadele n-au comunicate și împotriviri? Sau dumnealui are cumva o zi cu un bioritm mai scăzut și nu găsește altă posibilitate să-și verse frustrările, decât condamnând cu severitate cetățenii acestei țări? Impresia sa ar fi că ”diaspora” manipulată contează în procesul politic? Se confundă adesea agitatorii plătiți regește, ori Coloana a V-a a României, cu amărâții care-s rupți de spate, pe seama efortului, de prin fermele europene, ori de la îngrijitul seniorilor, ori de la debarasatul meselor. Acelora nu le arde să meargă la vot și nici n-au timp să se gândească la destinul României și la partidele politice! Demagogia și populismul n-ar trebui să mai funcționeze! Și totuși la noi încă mai sunt folosite, deoarece ”sfaturile binevoitoare” ne sunt livrate de către cei care urăsc românismul din întreaga lor ființă. În opinia mea, aceștia sunt mult mai periculoși decât cei incapabili să se opună servituții și colonialismului, deoarece lupilor le este permis mult prea ușor să îmbrace blana de oaie.

 2. -„Domnul Lăzărescu în pandemie.”-(de Catalin Bogdan)
  Spiritul nostru de umanitate se oprește la hotarele eului, cel mult ale celui extins la cei de care depindem emoțional….”E adevarat ca traim vremuri precumpanitor hedoniste…”/// 2-“Fără a veni să viziteze România, Ruth Benedict, unul din cei mai mari antropologi ai tuturor timpurilor,…”Autoarea consemnează că religia practicată în România nu respectă canoanele creştine,…”Solidaritatea socială avea un nivel scăzut şi, prin urmare, nu putea fi vazută ca o povară, dar nici ca un ajutor real.”Unul din cele mai criticate aspecte ale societăţii româneşti, în studiul lui Benedict, este lipsa unei unităţi politice, dar şi iredentismul politic. Antropologul susţinea că instituţiile naţionale ale României sunt slab dezvoltate, neavând stabilitate. Politica din România se baza pe simboluri culturale, iar masele de oameni se lăsau conduse precum oile.”Drept concluzii, antropologul a scris că „Idealul de viaţă românesc este practic hedonismul….”___—–____Chiar si fara a vizita Romania, aceasta minte de exceptie(***) a intuit perfect „fibra” mioritica(la anul 1943), insa autenticul hedonism romanesc (de regasit oriunde) , in Romania este dublat (sau dedublat) de cei care practica si ei un anume „hedonism” adica de indivizii viciosi care se multumesc(oare?) doar cu un „hedonism” oral, adica palavragii de duzina, care nefiind in stare sa-si puna „inamicul” la respect prin contraargumente solide, incepe cu injuraturile si incercarile de insulta, folosind cuvinte triviale, vulgare etc., in realitate el/ea insasi se degradeaza la modul evident, pentru ca persoanele cu -si-un minim IQ inteleg situatia, adica dorinta acestor minus-variante biologice, de a trage pe oricine in jos, in mocirla lor, daca nu se poti ridica la nivelul „interlocutorului”…(***Aceasta este autoare si a celebrei carti,”The Chrysanthemum and the Sword „, bazata deasemeni pe un studiu facut asupre japonezilor din USA(la acea data-1946) iar aceasta carte este inca excelent vanduta si obiect de studiu in Japonia, pentru ca este una din elementele care au salvat Casa Imperiala Nipona si -implicit-natia, guvernul USA avea un plan de abolire a Monarhiei Japoneze, insa studiile de acest gen au aratat ca este mult mai buna continuitatea Imperiala, altfel natia nipona ar fi foat total distrusa, ca si republica…)

 3. Gabriela Firea, piatra de moară pentru primarii de sectoare ai PSD? (HRIȚUC CRISTIAN 20/08/2020) (…)___—___am citit undeva ca intr-o localitate, au fost respinse listele electorale , pentru motivul ca nu aveau pe ele si candidati feminini…Desi nu ar fi prea legal, totusi, este f. corect, in realitate -stim bine- “pe teren”, se afla 51% din populatie cu gen feminin, normal ar fi ca si in administratie, politic, etc. sa apara acest procentaj, sau macar cat mai strans…Asta nu inseamna ca orice doamna -mai ales domnisoara- trebuie neaparat adusa in functie , dimpotriva, votantii ar trebui sa traga aer in piept si sa renunte la alegerile pur vizuale, adica pe baza de nuri personali, si sa se orienteze spre femei trecute de 40 ani, care pot demonstra ca au realizat ceva si in plan personal cat si ca activiste sociale si nu precum in cazul fierii pamantului, aleasa pentru decolteuri generoase sau expus de zone de peste genunchi, etc., asa cum a fost cazul -la fel de dezastruos ” si chiar si mai si”- cu fotomodelul care ajunsese presedinta camerei inferioare a parlamentului…Regula trebuie respectata precum-si am mai zis- in cazul oricarei persoane, NU se cere legalizarea ( deci obligatia) interzicerii candidaturilor persoanelor tinere, insa societatea trebuie sa inteleaga ca aceasta selectie( pe baza de varsta) trebuie sa fie momentul zero al tuturor criteriilor, pentru ca -inca odata- este singura ecuatie in care votantii pot analiza obiectiv capacitatile candidatului, nu prin ce declama si prin ce ” va face”, va si va, ci prin ce A FACUT -pana la acei 45-50 de ani- pentru el, pentru familie, pentru comunitatea locala si -in general- pentru natie si chiar pentru umanitate…Altfel , societatea este partasa la decaderea multor din acesti tineri, ajunsi -chiar de tineri-in puscarie, responsabilitatea societatii este f. asemanatoare cu privitul indiferent sau ingaduitor, la dezvoltarea clanurilor interlope…

  • De ce tine Patriarhul BOR cu dintii ca elevii sa primeasca note la orele de religie. „Este un joc de putere in stare pura”
   (Vineri, 21 August 2020, ora 00:01)

   „Evident ca educatia spirituala este extrem de importanta, dar nu asa. Obligativitatea, asa cum e argumentata acum, din punctul meu de vedere, nu este o conduita educationala pentru secolul 21, cu atat mai mult cu cat Romania este stat laic. Credinta este una si faptul de a pune presiune asupra sistemului public de educatie este altceva. Drept pentru care, in 2010, impreuna cu Mircea Miclea, care era presedintele Comisiei Prezidentiale de Educatie, am facut articolul 16 la vremea respectiva care avea doua enunturi. Noi am spus ca in situatia in care elevii nu pot sa faca religie, pot sa parcurga cursuri de istoria ideilor, credintelor religioase…

   …Evident ca Roberta Anastase s-a conformat rapid, a scos acest al treilea paragraf…”___—___sigur ca prin acceptarea functiei pe care a terfelit-o , aceasta individa, automat, intra in PRIMUL PLUTON DE EXECUTAT,(desigur daca -vreodata- si in Romania va fi justitie), insa iata un act concret, individa a dat o lovitura de tarnacop , napraznica, romanilor, si inca pe termen lung, dar-sigur- este retrasa acum (poate „pensionata”?-desigur , special) si mananca zeci de mii de lei luna(daca nu chiar euro), bani furati de la cei ce muncesc, pe care ea, i-a ” reprezentat” si i-a „aparat”, a facut „totul” pentru „binele ” lor, etc., etc., asa ar spune si azi si oricand , pana cand va muri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.