Tolerați în propria țară

2

Nu sunt bani! Nu sunt bani! Dacă guvernele „de dreapta” au găsit de cuviință să taie orice fel de ajutoare, indemnizații și prestații sociale și să amputeze rolul Statului în ajutorarea cetățenilor săi aflați în nevoie, să taie pensii și salarii sau să nu permită creșterea acestora, să închidă școli, spitale și institute de cercetare, pentru că nu sunt bani, guvernul PSD a găsit soluția:

A băgat impozit pe tot ce mișcă: fumărit, coșerit, văcărit, găinărit, bibilicit, impozit pe moșteniri și donații, impozit pe imobilitatea ochilor mortului, în general vorbind, tot ce se mai poate stoarce de pe spinarea unei populații deja adusă în sapă de lemn de un sfert de secol de „capitalism” și „democrație.

Să crească impozitul pe profitul corporațiilor străine și să ia măsuri eficiente pentru stoparea repatrierii acestuia, să împiedice eludarea obligațiilor fiscale, la care se dedau multinaționalele, să majoreze redevențele modice, ridicol de mici, pe resursele naturale exploatate de firmele străine sau să oprească marea evaziune fiscală, făcută în proporție de 90% la granițele țării, nu se gîndește nici unul din guvernele din România, nici „de dreapta”, dar nici „de stânga”.

Să taie bugetele uriașe ale serviciilor secrete, cu sau fără sutană, să reducă cheltuielile inutile „cu securitatea”, făcute prin cumpărarea de armament de la „aliații NATO” și găzduirea sau finanțarea de operațiuni militare împotriva spiritului democratic, adevărate manifestări belicoase de forță, iar nu ia nimeni din cei ce conduc România în considerare.

Tot fraierii de cetățeni sunt calul de bataie.

Ei sunt hărțuiuți permanent, fie de Stat, prin sistemul judiciar și/sau Fisc, fie de așa-zișii investitori străini, veniți aici puși pe căpătuială rapidă și cu încălcarea oricăror norme. În fața lor oamenii de rând nu au niciun fel de drepturi și este singurul motiv pentru care românii mai sunt tolerați în țara lor de Stăpânirea străină și de argații români cu funcții executive ai acesteia: să fie o forță de muncă ieftină și să plătească dări și biruri până le ies pe nas.

Că doar de-aia suntem colonie.

Preluare: invectiva.ro

Loading...
loading...

2 COMENTARII

 1. Corect, de fapt asta spun si eu de peste 15 ani, la un anume comentariu chiar am zis ca in Romania se vor construi cele mai multe teleferice, pentru a umbla romanii cu ele, pentru ca intreg pamantul va fi vandut entitatilor straine , iar ei-romanii- nu vor mai avea voie nici sa calce pe pamantul stramosesc, CANDVA al lor…Iar mai jos revin ( cel putin pentru a suta oara!) cu masurile (din punctul meu de vedere) ce trebuiesc luate pentru normalizare:
  1- parlament de max O SUTA membri , o singura camera.
  2- Reduceri de ministere, departamente, etc..
  3-Reduceri de personal in administratie cu cel putin 25%.
  4-Reducerea efectivelor armatei cu cel putin 75%.
  5-reducerea numarului de ambasade si consulate.
  6-desfintarea academiei romane si reanfintarea pe baze “prin concurs”, cu max. 30 membri.
  7-Nationalizarea apelor si padurilor , dar exploatarea acestora si prin firme particulare.
  8 nationalizarea intregului pamant si reampartirea imediata a cate max. un ha/cap locuitor trecut de 16 ani
  9-mentinerea in proprietatea statului a unui minim de 20% din suprafata totala.
  10-Stabilizarea generala pe termen nelimitat(politico- socio-economica) prin reantoarcere la Monarhie, iar la aceste timpuri NUMAI cu aport Englez, la varf.
  11- Pe termen “Urgent”, adica imediat si care pot intra in efect in max. 2 saptamani, aplicarea Moratoriului pe salarii si pensii, LA STAT, unde cel mai mare salariu sa fie de max. 3 salarii medii pe economie, iar la pensii, max. 2,5 pensii/pensia medie, recuperarea tuturor sumelor acordate abuziv (chiar daca legal) in pensiile “speciale”, care -in mod normal- intra sub incidenta penala, ca si ” bunuri nemeritate-si constientizat de primitor- , primite in gaj,etc. si folosite in scop propriu”, in detrimentul semenilor.
  1-Introducerea imediata a TAXARII PROGRESIVE, pe total venituri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.