Un general cheamă America la luptă contra marxismului

2

Este vorba despre lupta marxismului sub forma Antifa și Black Lives Matter.

Procesul împotriva generalului în retragere Michael Flynn, fost consilier pentru Securitate al Casei Albe și fost șef al spionajului militar al SUA, a fost un caz de manual despre cum funcționează „binomul” din America.

Generalul Flynn nu a fost agreat de o bună parte a republicanilor americani, nu doar de democrați. I s-a imputat modul partizan în care abordează securitatea națională. Mulți nu l-au considerat persoana potrivită pentru a fi consilier pentru Securitate al președintelui. Dincolo de asta, Flynn a fost victima unui abuz de putere comis de administrația Obama, care a dezvăluit identitatea sa într-un dosar sensibil, a oferit în mod abuziv această informație presei, apoi a folosit articolele de presă pentru a justifica continuarea unei investigații de contrainformații fără bază legală, totul pentru a-i întinde lui Flynn o capcană juridică. Este un modus operandi cunoscut și în alte țări, iar cei care susțin asemenea acțiuni ar trebui să știe că oricând pot intra ei înșiși în colimatorul unor autorități abuzive.

Apoi generalul Flynn a revenit în atenția americanilor printr-o scrisoare cu rol electoral, un apel către americani în contextul protestelor Antifa și Black Lives Matter, de la mijlocul lui 2020.

„Suntem martorii unui atac ticălos al dușmanilor binelui, iar președintele nostru trebuie să acționeze într-un mod fără precedent în ultimele decenii, poate secole. Natura biblică a luptei dintre bine și rău nu poate fi trecută cu vederea atunci când analizăm ce se întâmplă pe străzile Americii.

Este lupta marxismului sub forma Antifa și Black Lives Matter împotriva profesioniștilor noștri foarte capabili și subapreciați din forțele de ordine, cei mai mulți dintre ei luptându-se pentru siguranța locuințelor, străzilor și comunităților noastre.

Când destinul Statelor Unite este în pericol, și acum este, este în pericol și viitorul lumii.

Oare, în calitate de creștini, nu ar trebui să reacționăm? Noi spunem că Providența este ultimul judecător al destinului nostru. Pentru a ne împlini destinul de națiune care iubește libertatea, Providența ne cere să ne aducem contribuția în comunitățile noastre.

Ne încurajează în bătălia împotriva forțelor răului, pentru a ne înfrunta propriile temeri. Niciun dușman nu e mai puternic decât forța unită a oamenilor cu credință în Dumnezeu și în libertate.

Nu mai putem pretinde că aceste forțe întunecate se vor retrage la o simplă rugăciune rostită în solitudine. Rugăciunile contează, însă este nevoie și de acțiune.

Este nevoie de acțiune la nivel local, de stat și federal. Este nevoie de acțiune economică, în mass-media și în biserică.

Gândiți-vă cum puteți acționa fiecare. Ridicați-vă pentru apărarea convingerilor voastre, fiți mândri de ceea ce sunteți și de ceea ce apărați. Înfruntați-i cu capul sus pe acei ‘lideri’ care vor să permită forțelor întunecate să treacă de limita protestelor pașnice și să vă amenințe siguranța și securitatea,

Bisericile și casele de rugăciune trebuie să revină la normal. Le cerem celor de bună crediță să nu renunțe la responsabilitățile lor și să acționeze într-un mod fratern.

Nu putem să nesocotim dreptul natural și libertatea noastră religioasă.

Văd oameni în vârstă care pierd legătura cu tot ceea ce era bun în viața lor: legătura cu credința, cu familiile, cu libertățile individuale, în special dreptul de a merge la biserică, ceva ce au facut decenii la rând.

Să nu ne lăsăm intimidați sau să ne temem de cei care ne spun că suntem în minorirtate; nu suntem.

Dumnezeu este întotdeauna mai puternic și va învinge răul.

Însa răul va avea câștig de cauza pentru o vreme, dacă oamenii sunt dezbinați în comunitate și în viețile lor – copii sunt rupți de profesori, preoții sunt rupți de enoriași, clienții sunt rupți de afacerile locale.

America nu va ceda în fața răului. Americanii acționează împreună pentru a-și rezolva problemele.

Nu trebuie să permitem vreodată anarhiei și forțelor răului din spatele ei să acționeze pe vreo stradă din țara noastră. Nimeni nu trebuie să se teamă pentru viața lui din cauza unor forțe întunecate care contestă esența valorilor americane. Suntem o țară ‘cu voia lui Dumnezeu’ și libertățile noastre ne fac puternici, nu libertățile acordate guvernului nostru. Guvernul nu are libertăți decât dacă noi, poporul, spunem asta.

Dumnezeu să binecuvînteze America și haideți să apărăm tot ce este bun în viețile noastre, în comunitățile și țara noastră.

Altfel, America nu va mai fi Steaua Polară a omenirii”.

Loading...
loading...

2 COMENTARII

  1. Chalmers Johnson a spus cândva că America nu va cunoaște niciodată pacea și, probabil, nici nu va supraviețui foarte mult ca o națiune decât dacă va desființa CIA, va restabili colectarea informațiilor în Departamentul de Stat și va elimina toate funcțiile, cu excepția celor curat, pur, militare, din Pentagon. A fost unicul politolog american care a numit CIA garda pretoriană a președintelui, o armată privată care operează extrajudiciar amenințând libertățile fundamentale. Acest Flynn a fost numit de către Obama la început, abia apoi l-a ales Trump să facă parte din echipa sa, director al NSA, cunoscut fiind ca un islamofob înrăit care a practicat după 11 septembrie (prin funcțiile avute până a ajuns general de 3 stele) tortura organizată în formele ei cele mai abjecte și mai brutale. De asemenea, a ordonat inclusiv uciderea familiilor presupușilor teroriști (grăbit să extermine cât mai mulți, nu avea răbdare să obțină probe concludente, incontestabile împotriva unor membri ai organizațiilor musulmane). Același Flynn a afirmat că ”lumea întreagă reprezintă câmpul său și-al US de luptă”, după ce în Irak și Afganistan a ocupat funcția de comandant pentru operațiuni speciale, ceea ce i-a oferit posibilitatea să intensifice atacurile nocturne în urma cărora au decedat foarte multi civili neimplicați în rețelele talibanilor. Pe de altă parte, a fost prietenos cu V. Putin și extrem de ostil Iranului. Din câte îmi amintesc, în timpul tranziției, Obama i-a acordat lui Trump 2 sfaturi cu privire la cele mai mari amenințări pentru SUA: Kim Jong-un (liderul Coreei de Nord) și Michael Flynn, ultimul câștigându-și ”renumele” pe seama atitudinii sale excesiv de ostile față de Iran. Preambulul făcut reprezintă concluzia mea asupra personajului din expunerea de mai sus: apelul la luptă contra marxismului este făcut de cel mai sofisticat asasin care a putut vreodată și încă va mai putea (fiind găsit ”nevinovat” în urma anchetelor) să ajungă în poziția unei asemenea imense autorități.

  2. Lupta impotriva marxismului este veche in USA, insa nici capitalismul autohton nu mai este ce a fost, practic omenirea se orienteaza spre un capitalism ” cu fata umana”, iar -la zi- pare solutia potrivita, si -evident- tonul nu poate fi dat decat de USA, desi contextul imperialist capata noi forme, recrudescente, in zone in care -poate- nu ne asteptam, Turcia abil( sau dimpotriva, chiar ultragrosier) manipulata, poate arunca regiunea intr-o noua valtoare a istoriei…
    ” Franța vs Turcia: competiție pentru Mediterana Orientală
    Rivalitățile apărute între țări aliate pentru Levant paralizează NATO la nivel regional.
    Stefan Popescu-25.08.2020)
    “..Franța, care are mai multe interese la nivel regional,…”____—–____Total de acord, cu adaosul ca Franta nu a incetat niciodata sa aiba interese la nivel SI global, si -precum si Germania- dintotdeauna(dupa ultimul mare razboi) s-a simtit ostracizata si tinuta la respect de USA, de unde si aceasta animozitate viscerala impotriva USA(***), inclusiv si sentimentul datoriei/umilintei pentru eliberare, gest pe care-practic- nu pot sa-l rasplateasca niciodata… Cel putin la Germania se poate pune pe seama controlului permanent asupra sa, impus de USA, insa -sa nu uitam planul Marshall- ” cine plateste lautarii, comanda si muzica”…(*** idee, sentiment, surprins f. bine in filmul american “The Family”, in care -intr-un convenient store francez(in Franta), sotia gangsterului american, are un schimb de replici cu un localnic, care zice (despre americani)” da, ne-au eliberat, si de atunci ne tot calaresc”)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here