Mucușor o face pe Firea „panaramă”. Firea vine degrabă de-l confirmă

2

Campania electorală pentru localele din 2020 a avut momentele sale neprețuite, ca și celelalte, unele de un mare rafinament umoristic, încărcate de ironie și umor de situație. Ca să nu mai vorbim despre personaje, unele, iarăși, foarte colorate din același punct de vedere.

Spre final, când tensiunea e maximă, dacă Mucușor Dan dă cu mucii în fasole, sau cu mucii în bucii …și o numește pe Gabriela Firea „panaramă”, asta vrea să-o dea o replică înduioșătoare, dar și mai mult interesată și speculativă, așa că vorbește în numele tuturor femeilor din București. De parcă Mucușor le-ar fi numit pe toate „panarame”, odată cu ea…

Dar cel mai ironic e că Firea vine degrabă de-l confirmă zicând că ele, femeile bucureștene, „Nu sunt „panarame”, cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, soții, prietene, iubite. Ca și mine”. Deci ea e și soție, și prietenă, și iubită. E adevărat că niciuna dintre calitățile acestea nu o exclude pe cealaltă, și soția poate fi și prietenă și iubită, pentru același bărbat în același timp, însă ce exclude posibilitatea e tocmai Firea, care și-a asumat în declarație rolul mai multor categorii de femei în același timp.

Prin urmare, în bătălia pentru București dintre „dreapta” și „stânga”, pe lângă faptul că Mucușor a demonstrat că nu e chiar atât de cumințel și decent, cum s-a consacrat în ochii multora, acest Mucușor o face pe Firea „panaramă” …iar asta vine degrabă de-l confirmă…  

Este doar unul dintre momentele amuzante care au presărat campăneala electoricească a multor …„panarame” care și-au dorit obținerea unor funcții.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Am impresia că Soros și-a terminat terminat banii destinați susținerii candidaților din rețeaua proprie și-i plătește pe ăștia din USR cu ceva ”prafuri”, altfel nu se explică mizeria de la locale: https://psnews.ro/silviu-manastire-dezvaluiri-despre-legaturile-lui-nicusor-dan-cu-george-soros-146437/
    Ceea ce uimește, poate mult mai mult decât invectivele aruncate între ei, este modul în care au reușit ”partenerii” să creeze o masă de manevră stabilă de susținători, alcătuită în special din generația baby-boomers cu inserții din segmente care aparțin generației X, grup de fanatici mai obtuzi și mai radicali decât puritanii lui Cromwell, dar care au în vedere (după principiile pavloviene) strict obiectul disputei dintre cei 2 candidați: puterea decisivă (chiar și-n persoana viitorului președinte al României) din următorii ani; aceea capabilă să tranșeze regiunile istorice ale României (că doar la asta se reduce intenția actualilor guvernanți de-a ”privatiza” administrațiile locale) și să le ofere suzeranilor noștri externi. Să mai spună cineva că dracu* nu-i un adevărat maestru într-ale deghizării!

  2. Stau și ma gândesc ce ar ieși dacă maimuțoiul Nicușor ar fi încrucișat cu maimuța Firea? Oare produsul reazultat ar fi de folos STB-ului? Ca in epoca de piatră, bolovanii sunt la putere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.