Naivi sau proști?

7

Generația „tânără” și-a făcut un nou partid cu care să spulbere pe baronii făcuți prin votul și prostia părinților și al bunicilor. Bravo lor! În curând, se va întâmpla și asta. Eu și soția mea am hotărât să nu mai mergem niciodată de acum înainte la vot! Din decență pentru viitorul de mâine. Să facă ei cu mâna lor ceea ce noi știm deja că nu vor putea, dar nu ne ascultă și nu ne înțeleg. Întotdeauna mintea românului vine „pe urmă”.

USR PLUS se prefigurează ca fiind în curând o forță politică care fără să știe a pus umărul la volatilizarea României! „Europenizarea globalistă” se află în zorii unui comunism feroce, a unui neomarxism care azi este prezentat cu alte coperți. Săracii de ei nu ne cred că de fapt Uniunea Salvați România a fost înființată de niște activiști controlați de Serviciile de Intelligence, școliți bine în afară pe banii lui George Soros, care a făcut o treabă cât se poate de solidă și temeinică.

Totul a început de fapt cu Mișcarea de la Roșia Montană, când s-a confiscat și ajustat o temă cu tentă ecologistă. Atât la Pungești, cât și la Roșia Montană colcăia de securiști acoperiți, de alogeni de origine germană, de filfizoni hypioți veniți de la București cu gagicile după ei, care se regulau seara în corturi după focuri de tabără și cântec de chitară și ziua strigau slogane.

Nicușor Dan nu a ieșit din spuma mării, nici din degetul supt al vreunui erou național care a strigat slogane furnizate! Nu!

Degeaba unii dintre noi care au știut de la fața locului CINE și CE dorește fiecare le spune și le repetă continuu că se înșeală, că vor fi ori dezamăgiți, ori vor fi părtași la crima de a lichida total România – țara strămoșilor lor ce și-au dat viața pentru ca ei să aibă un nume de popor și de țară pe care au fost educați de mici să se pișe…

Ei votează cu frenezie USR sau PLUS, partide înființate din umbră tot de securiști și care îi au ca interfață pe alde Dan Barna, Nicușor Dan, Cosette Chichirău, Clotilde Armand, sau neamțul care a câștigat Timișoara.

Este normal ca odată cu generațiile să se schimbe și clasa politică și partidele parlamentare, chiar este benefic! Dar nu în detrimentul suveranității României, nu exterminând prin măsuri dure viețile a milioane de bătrâni pentru că văd altfel lucrurile și doar „cer” și consumă.

Poate și membrii USR vor avea norocul să apuce o viață de pensionar la mâna societății, numită STAT și atunci vor înțelege ce crimă au făcut.

După ce au murit tineri ca ei ca să scăpăm de comunism acum USR PLUS urinează pe tot și aduce inconștient neocomunismul împletit cu neonazismul, „în numele dreptății”, ȘI DĂRÂMĂ TOT CE AU CONSTRUIT DE SECOLE ALTE GENERAȚII.

Autor: Mihail Gabi Moldoveanu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

7 COMENTARII

 1. Nici una nici alta, aș răspunde la întrebarea din titlul scriiturii! Numai că mă refer doar la un anumit segment, care constituie populația cu drept de vot din România! Dacă privim lucrurile în ansamblul lor, observăm că există o ierarhie bine pusă la punct în privința ordinelor care vin de la Washington prin intermediul unor șefi ai UE ”responsabili” cu cine TREBUIE să îndeplinească niște dispoziții obligatorii în administrații, apoi în guverne și nu în ultimul rând la președinția României. Jocurile sunt făcute cu mult peste capetele noastre, fie că ne place sau nu, fie că votăm sau pur și simplu ne propunem să boicotăm actul votării în sine. Țara asta NU contează în calculele nimănui, stăpânii vor contribuția cât mai mare la menținerea și dezvoltarea mașinăriei de război americane, vor să acceptăm să fim doar cobai în laboratoarele lor și popor de sacrificiu atunci când vor declanșa ”artificiile” cu Federația Rusă, vor să se asigurare că România rămâne spinul din coasta ei – prin Deveselu, rachetele Patriot și alte antichități de muzeu yankeu prin intermediul cărora ei își închipuie că pot controla Marea Neagră, deși Flota Rusă a Mării Negre staționată în Crimeea, fără să mai pun la socoteală Districtul Militar de Sud, prin arsenalul militar existent acolo, va spulbera fără probleme vechiturile americane – toate acestea fără să implice o minimă responsabilitate din partea SUA. Atât și nimic mai mult! România e unealta prin care se ating interesele americane în zonă. Cam în lumina asta se desfășoară și alegerile din România, fie că e vorba de cele trecute, de cele prezente sau de cele viitoare! Rezultatele sunt la ordin din exterior. Degeaba sunt insultați românii!
  Cât despre Nicușor Dan și ”cariera” sa politică săltăreață plus aceea de oengist la ”Salvați Bucureștiul” (nu vede omu* incompatibilitatea între ele pentru că, fiind un personaj absolut impredictibil și oximoronic, nu știe nici el, la rându-i, cum i se va schimba starea de spirit și nici orientările progresiste) mă nedumerește atât ca matematician de vază al urbei cât și ca primar al capitalei! Oricum, cu ”impresiile sale artistice”, cred că va fi interesant de urmărit cum va disponibiliza mai mult de jumătate din instituție în urma auditurilor, cum va dispune căldura în apartamentele bucureștenilor tocmai în miezul verii anului următor, cum se vor spăla oamenii tot atunci, cum vor dispărea cozile de la ghișee, cum se vor înmulți parcurile și grădinile publice iar traficul va fi o relaxare și aerul va deveni atât de curat, încât fiecare bucureștean va putea urmări constelațiile importante, fără telescop, fix de pe balconul propriu, căci… da, a venit dreapta la putere (ȘI cu susținerea ”valorilor excepționale” ale LGBTQ+) și totul merge struuuună!!!! Bucureștiul nu va mai fi considerat ”Micul Paris”, ci Atlantida strălucitoare, luxuriantă, din descrierile lui Platon!

 2. O tanara de 24 de ani, aleasa primarita intr-una din cele mai dezvoltate comune din Arges
  (Marti, 29 Septembrie 2020, ora 08:44)
  La doar 24 de ani, Anca Baciu (PMP) a castigat Primaria Corbi, una dintre CELE MAI dezvoltate localitati din Arges. Anca Baciu ii calca pe urme tatalui sau Virgil Baciu, care a condus comuna Corbi timp de opt ani, transformand-o intr-una model la nivel national, arata adevarul.ro…. Doresc sa existe continuitate in toate proiectele INITIATE la Corbi. ––____––Desi nu agreez prea-tinerii in functii de conducere, iata ca -deocamdata- apare si o exceptie pe care (sa speram, in final) trebuie sa o acceptam pe deplin, insa este evident ca aceasta situatie poate evolua spre si mai bine tocmai datorita CONTINUITATII de idei si actiuni, si -cu siguranta- tatal-ex-primar, nu poate fi decat pe langa 65 ani, deci perspectiva ca sa fie consilierul suprem (si realist) al acestei primarite…Idea cea mare este insa ca numai CONTINUITATEA si perseverenta intr-o anume directie(buna) poate aduce satisfactii socio-economice tuturor, iar aceasta cu atat mai mult, cu cat comunitatea este mai mare, adica o natie condusa de o Monarhie vs republica, diferentele nici nu mai trebuie amintite… Iar referitor la Rusia, ei bine, tare imi este teama ca Putin ori nu a inteles acest lucru, ori nu indrazneste sa purceada la el, Rusia a fost norocoasa cu Putin care a tinut-o inchegata, iar dupa disparitia sa va fi greu sa mai gaseasca inca o asa personalitate, solutia sigura este transformarea Rusiei in Monarhie, cu Putin primul NouTzar, altfel chiar grupari din interior-pentru profit- vor distruge Rusia…

 3. Noi ne-am călit și am devenit ceea ce suntem sub comunism. In absenta lui au apărut aceasta generație de imberbi din care majoritatea vor avea soarta lui Lucretiu Pătrășcanu. Eu văd neomarxismul ca pe un lucru bun, o curățirea a societății atât de otrepele pensate cât și de cei care i-au creat. Singuri se vor elimina. Eu mi-am luat bilet la matineu, am o punga mare de pop corn și multă rabdare. Când Arhanghelii vor lovi, chițcăiturile desperate ale guzganilor vor fi o simfonie divina pentru urechile mele lipsite de piercinguri.

  • D-le , să dea Dumnezeu să fie aşa cum ziceți , adică să puteți fi spectator la tot circul care deja se desfăşoară sub aceşti neomarxişti , fără să vă afecteze acțiunile lor. Numai că mie , personal mi se pare că TOȚI românii vor fi implicați şi afectați de modul cum înțeleg să viețuiască aceşti puțoifărăcapşifărăcoadă . Vă doresc succesuri 😉 în a fenta jetul de urină împroşcat cu boltă de aceşti (CULMEA!) minoritari…

 4. Psd și murdăria din ventilator.(Rodica Culcer-06.10.2020) „…Perdele de fum, tone de gunoi aruncate în spațiul public – atât mai poate oferi PSD în 2020…”___–-___esti obligat-de rezultate- sa accepti ca acest pesede este cel mai toxic partid politic, iar cu adausurile individualizate(firea), „the picture” este aproape completa, insa „the big picture”, sub nicio forma nu poate ocoli , sau -mai bine zis- anula, aportul celorlati jucatori, adica absolut toate partidele si , la individualizare, iohanis( si chiar ultimii sai doi locotenenti, orban si catzu), care este direct si cel mai raspunzator de starea natiunii, incearca el sa abata atentia in alte parti( inclusiv prin limitarea drastica a vacantelor si excursiilor), insa -absolut prin definitie, constitutie si juramant personal- el este marele vinovat a tot ce a distrus Romania, chiar daca radacinile sunt adanci( vechi, de zeci de ani) el este ultimul care a avut TOATE SANSELE sa redreseze Romania, insa el este cel care a adancit problemele tarii, pana la acest punct, pe aproape de „imposibil de redresat”…Si nici nu conteaza( decat juridic, la un eventual proces) , daca el este perpetul ageamiu sau criminal din prima zi..

 5. Cîţu, despre evoluţia PIB: Sunt date foarte bune care susţin revenirea în V a economiei
  (9 Octombrie )(…)
  INS: Produsul Intern Brut a scazut cu 11,9% in al doilea trimestru al anului, comparativ cu primul trimestru.(…)///
  2-Castigul salarial mediu net a scazut cu aproape 100 lei, in august(…)///
  3- Romania detine primul loc din UE ca pondere a angajatilor aflati in risc de saracie.(…)____––____ vorba cea, „hartia suporta multe”, pesemne ca asa scrie pe fitzuicile lui catzu, plus permanentele lentile de contact, rozalii, ale individului, numai ca realitatea generala se va agrava, devenind direct dependenta de evolutia pandemiei, care nu este roza…Chiar deloc!

 6. Şarlatanii.
  (Melania Cincea-12.10.2020)
  „În România, impostura ni se înfăţişează sub diverse forme, triumfând, chiar jubilând…””…România are în panoplia impostorilor premieri, miniştri, şefi de instituţii, rectori dovediţi ca plagiatori, adică hoţi de proprietate intelectuală…Trebuie amintită în context şi frăţia penal-academică, formată din profesori universitari, directori sau patroni de edituri,…”___–-___ Asta este marea nenorocire a Romaniei, „dascalii”, adica elitele( asa-zise, in Romania), ilustrarea exemplului biblic cu orbul care conduce pe altii si toti vor cadea in groapa, exact asta este destinul Romaniei, si tocmai pentru aceasta, toata tara este arhiplina de mici falsificatori, uzurpatori, hoti , etc., etc., practic-cum am zis de sute de ori- numai o bomba atomica( ca reforma) mai poate redresa situatia, iar aceasta implica si desfiintarea academiei romane si reanfintarea ei cu max. 10 membri(la inceput si niciodata mai mult de 30), si multe alte masuri , deasemeni zise de sute de ori, printre care sa nu lipseasca si recuperarea prejudiciului monetar(si de orice fel, dar redus la bani), iar per total se pot recupera cel putin 250 MILIARDE EURO, bani cu care-corect investiti- Romania poate face un salt socio-economic mult mai spectaculos decat Germania, Japonia si S. Korea, la un loc…Mai jos, ceva mai vechi, dar la obiect: LevSt. 25/03/2020 la 20:12 A murit Paul Goma.(…)___—-___Unul din foarte putinii eroi- si de acum Martir- ai Romaniei contemporane, insa niciodata acceptat de „confratii carturari”, ( asa-zisi!), care aveau „MANUSCRIPTE DE SERTAR”( ha, ha ha!) dar care -din greu (sau mai usor)- il pupau in koor pe ceausescu, plus, plus, si sunt exact cei care au facut averi dupa caderea dictatorului, furand , cot la cot, cu emanatii lor, politicul…Paul Goma, alaturi de G.Ursu sunt cei care merita -macar post-mortem- cate o statuie, P. Goma a fost si singurul care merita sa fie mai marele asociatilor literare, probabil ca ar fi facut ordine si in acea fojgaiala, tocmai si pentru aceasta, „confratii” l-au urat si boicotat…A zice „rusine lor”, e doar pierdere de timp… Paul Goma va ramana insa – cat va mai fi lumea- un simbol si o referinta a celor ce lupta impotriva dicataturilor institutionalizate, statul, guvernul…Fie-ti memoria eterna si in lumina, Paul Goma!
  -II-„…acest act de impostură va fi decontat politic de premierul Ludovic Orban şi de preşedintele Klaus Iohannis şi, în plus, va risca să decredibilizeze şi ORNISS…”___–-___ceva ce mi se pare neexplicat, anume cum va deconta iohanis si orban aceasta situatie? Sugestia pare a fi ca acestia vor fi taxati , cumva, de electorat sau de vreo institutie mai „serioasa”, sau de un grup de ong-uri unite, etc., NU cred in asa ceva, pentru i-han „decontarea” se mai poate numi doar suspendare si nu mai vad nicio entitate in capacitatea de a executa asa ceva, iar despre orban, mai degraba i-han il poate termina, doar pentru a trage focul la oala sa, este tipic pentru acest individ sa doboare pm-i si guverne, tocmai pentru a se arata pe el insusi ca mereu invingator…Iar despre decredibilizarea ORNISS-ului, la fel, am o banuiala ca nimeni nu dadea -de la inceput- doi bani pe acest farfastac al originalei democratii romanesti, toata lumea stie ca absolut toate institutiile statului roman sunt pline-colcaie si fojgaiesc- de pungasi, difera doar treptele pe care au ajuns…Iar partenerii, diplomatii acreditati in Romania, etc., au inteles si ei cu cine au de’a face, asa ca isi joaca rolul, pana la mult doritul si mult asteptatul moment cand vor fi chemati in tarile de origine si -astfel- scapa de ingrantul rol de a se preface permanent ca au de’a face cu persoane civilizate, in relatia cu Romania…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.