Protestele din SUA sunt manevrate „din umbră” de „niște idioți plini de bani”

1

Intrat în linie dreaptă pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, președintele american Donald Trump începe să spună lucrurilor pe nume. Contracandidatul său, democratul Joe Biden este o simplă marionetă, mânuit de personaje din umbră care încearcă și distrugerea sistemului american prin ațâțarea protestelor de stradă din ultimele luni.

Rugat să comenteze ultimele luări de poziție ale lui Biden, Trump a replicat tăios: „Nici nu vreau să-l pomenesc pe Biden, pentru că el nu controlează nimic. Alții îl controlează pe el. Oameni despre care nici n-ați auzit, ascunși bine în umbră”.

Aceiași oameni din umbră controlează și mișcările de stradă, a adăugat președintele american într-un interviu pentru FoxNews.

Donald Trump a dat ca exemplu un incident, care demonstrează cum agitatorii sunt plimbați dintr-un loc într-altul pentru a incita la violențe:

„Am avut pe cineva care s-a urcat într-un avion dintr-un anumit oraș chiar în acest weekend. Iar acest avion era aproape plin cu acești derbedei, îmbrăcați în uniforme din astea închise la culoare, uniforme negre cu tot echipamentul și tot ce trebuie”.

Acei indivizi erau în mod clar trimiși pentru a provoca tulburări grave, iar cei care se află în spatele acestor comandouri sunt „niște idioți plin de bani”.

Trump se declară însă încrezător că planul acestor personaje obscure nu are sorți de izbândă, ceea ce, judecând după violențele fără precedent din SUA, este o viziune optimistă.

Liderul american s-a ferit să dea nume, dar în presa conservatoare din SUA, indivizi precum Bill Gates și George Soros sunt considerați principalii responsabili pentru dubla criză care paralizează SUA în acest an electoral, respectiv criza Covid și protestele militanților de stânga, ambele puternic susținute de presa aliniată intereselor globaliste.

Pe de altă parte, este posibil ca Donald Trump să fi dorit să atragă atenția asupra faptului că în culise mai există și alți păpușari, despre care, într-adevăr, nu se vorbește în spațiul public. Mai sunt și alții precum Soros, la fel de bogați, chiar mult mai bogați, dar mult mai discreți.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Democrații nu vor accepta o nouă înfrângere, prin câștigarea de către Trump al celui de-al doilea mandat de președinte. Nu este dificil de intuit acest aspect, dacă se urmăresc presa scrisă și dezbaterile televizate importante. În plus, Sudul este mult mai fidel Constituției, mai aplecat către respectarea ei și are o cultură de autoapărare mult mai bine înrădăcinată, în Atlanta, spre exemplu, forțele de ordine nu au demisionat în masă, la fel în Miami și Florida unde șerifii locali stau lângă cetățenii lor, în vreme ce statele din Nord și-au distrus al II-lea Amendament printr-o mulțime de proceduri legislative simplificate, în sensul reducerii numărului de susținători solicitat unui candidat la președenția SUA. Într-o atare situație, mai prezintă importanță finanțatorii haosului american? Nu cred! O vorbă înțeleaptă, de-a noastră din bătrâni, spune că în viață, cu ce mână dai, cu aia capeți! Răzvrătirea este o conduită a lor, care tinde spre o insurecție împotriva unei ordini stabilite, împotriva autorităților, vizează violență deschisă și directă împotriva legilor. Rasismul este doar un pretext, doar praf în ochi, de această dată. Nu reprezintă aceeași metodă folosită de CIA pentru destabilizarea tuturor guvernelor care au manifestat rezistență la interesele lor? Nu au fost americanii singura forță subversivă de pe planetă? Acum culeg ce-au semănat! Situația cu care se confruntă Trump nu-i diferită de cea a lui Lukașenko! Numai că Trump nu are susținerea unuia ca Putin, ci doar a unor prostituate din politica lor ticăloasă, a elitelor liberale. Am urmărit într-o noapte la Fox News cum un senator republican era pe punctul să fie linșat împreună cu soția sa pe peluza de la Casa Albă. Am rămas neplăcut impresionată de imagini și de gest! Marea Americă a ajuns precum Republica Congo sau Republica Centrafricană! Pe de altă parte, în România Adrian Zuckerman vorbește despre corupție și nerespectarea statului de drept! Lupi moraliști!
    Ca o idee dedusă din propriile constatări, posibil ca SUA să se separe după alegeri în diferite regiuni. În unele va câștiga domnia legii, într-altele haosul. Mă gândesc la Rusia anilor *90. Ceva similar se va întâmpla, pentru că este evident că nu mai poate funcționa ca un întreg, ca un imperiu ce și-a impus dominația malefică peste tot în lume, care a provocat războaie, dezordine și moarte. Pare-se acest proces a început deja la New York. Vom vedea încotro se-ndreaptă lucrurile! Cei care vor să-și păstreze țara și tradițiile vor vota cu Trump deoarece au percepția – greșită de altfel – că ar fi singura persoană capabilă să se opună celor din ”deep state” inclusiv democraților și ”să facă America mare din nou”. Cel care i-a numit ”fraieri” pe soldații americani, căzuți în luptele în care tot establishment-ul lor i-a trimis, ținând cont că nu i-a atacat nimeni, a demonstrat în anii cât a ocupat Biroul Oval nu numai o ipocrizie imensă, dar și incapacitatea de a restructura politica americană din temelii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.