Ce se întâmplă la noi se circumscrie exact teoriei haosului

2

Privind cu atenție la ce se întâmplă la noi, cu precădere în ultimul an, țara pare că se afundă în haos. Conform dicționarului, haosul este o stare generală de mare confuzie, dezordine mare, învălmășeală, neorganizare.
Că românii nu sunt ca germanii știm cu toții, dar ce se întâmplă la noi se circumscrie exact teoriei haosului, care spune că un fenomen care pare a se desfășura la întâmplare, are, de fapt, un element de regularitate, ce ar putea fi descris matematic. În termeni mai simpli, există o ordine ascunsă în orice evoluție aparent haotică a oricărui sistem dinamic complex. Țara este sistemul dinamic complex, în acest caz.
De fapt, ce se întâmplă cu țara nu este ceva accidental, ci este organizat. Haosul este programat, nu este întâmplător, și se vede clar în declarațiile pe care le fac unii actori politici, ce măsuri iau unele instituții precum Parlamentul, CCR sau Avocatul Poporului. Crearea confuziei în mințile românilor este cel mai periculos lucru, în condițiile în care situația în lume este una complicată.
Pentru comfortul lor distrug și țara, lor să le fie bine.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Total de acord, asta am spus si eu de multe ori, doar ca foloseam termenul de anarhie, anume Romania este o anarhie institutionalizata, manipulata si controlata , tocmai si exact de conducerile tarii, evident cu scopul de a a da impresia oamenilor ca au libertate, in timp ce ele-conducerile- ii exploateaza si-i jefuiesc in orice mod posibil…Practic, Romania ca si stat(nu neaparat ca si tara) este un stat MAFIOTIC, cu apaucaturi imperialiste, indreptate impotriva propriului popor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.