Eroii noștri care și-au vărsat sângele pentru țara asta se răsucesc în morminte

4

La început s-a votat un etnic neamț în defavoarea unui român (Iohannis vs Ponta). Culmea, manipulanții tefelozauri l-au acuzat pe Ponta că e alogen, că ar avea o origine dubioasă de prin zona Albaniei. Înțelegeți aberația? Ai de votat între un român și-un neamț și votezi neamțul întrucât există suspiciunea că românul n-ar fi tocmai pur. Cât de prost trebuie să fii pentru a gândi așa? Știu, extrem de prost, dar asta nu i-a împiedicat cu nimic pe bravii noștri conaționali în a-și exhiba starea de spirit.

Cei care credeau că alegerea unui oligofren care nici măcar nu-i român e un accident al istoriei ar trebui să-și revadă opiniile. „Experimentul România” continuă cu un nou succes rezultat din imbecilizarea populației: votarea unui străin absolut pe postul de primar. Operațiunea a fost reușită la Timișoara prin intermediul USR. Domnul Dominic Samuel Fritz este un cetățean german 100% naturalizat în România și pus de către USR să candideze la Primăria Timișoarei. Ca să fie treaba treabă omul, din punctul meu de vedere, e cam neica nimeni. Nici măcar job nu avea la momentul nominalizării. Mă rog, probabil n-avea job la suprafață, întrucât mie unu’ anumite lucruri mi se par indicii transparente. Ce anume îl califica pe domnul Samuel Fritz pentru postul de primar? Nimic, absolut nimic în afara sterpelor slogane repetate până la imbecilizare. Înțeleg, Robu o cam luase pe arătură, dar, totuși, un român nu se găsea?

Situația nu e izolată. Vă reamintesc că România are ca ambasador în Germania un cetățean german. Tot România a avut un șef de serviciu secret decorat de Franța. La fel și pe șefa celui mai radical Parchet autohton. Ce servicii au adus acei indivizi Franței de-au fost decorați? Și nu doar Franței, întrucât despre doamna respectivă se vorbea transparent că ar fi avut un birou al Secret Service în sediul instituției pe care-o conducea.

România are o cantitate îngrijorătoare de alogeni în politică. Nicăieri în lume (cu excepția SUA și Canada) nu există o asemenea structură a lumii politice, astfel încât nu-i de mirare direcția în care ne îndreptăm.

Probabil eroii noștri care și-au vărsat sângele pentru țara asta se răsucesc în morminte. Nu s-au gândit niciun moment că ar putea avea ca urmași asemenea nevolnici precari mintal. Nu s-au gândit niciodată că țara va fi cedată fără război, că vom ajunge târfa scârboasă a oricărui doritor. Suntem vai de capul nostru, tăvăliți din nou sub vremuri, aruncați de la unu’ la altu’, bătuți joc și umiliți. Am trăit să văd cum electoratul își votează cu seninătate călăii. Cum poate fi interpretat votul masiv al vârstnicilor pentru PNL și USR, adică pentru cei care le-au tăiat pensiile? Cum poate fi interpretată toată această nebunie irațională altfel decât așa cum este. Știu că sunteți dezamăgiți, dar ieșiți din bulă și înțelegeți că asta e realitatea! Ne-am făcut singuri iobagi, prin votul nostru, prin „conștiința noastră civică”. E timpul să plătim pentru prostie și vom plăti amarnic!

Priviți realitatea în față, voi, cei puțini care încă mai aveți ochi! E timpul să înțelegeți că mai suntem doar foarte puțini români normali în țara asta. Restul concetățenilor noștri suferă de o suspectă boală mintală care se va dovedi fatală țării. Cred că e prea târziu și nu se mai poate face nimic. E timpul să înțelegem cu toții că lupta pe care trebuie s-o dăm e una cu bătaie lungă, pe termen extrem de lung. Conservați-vă normalitatea, obiceiurile și strângeți-vă lângă cei asemenea vouă. Urmează vremuri crâncene în care eroismul va fi dat de capacitatea de conservare a ceea ce-i normal.

Autor: Dan Diaconu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

  1. Tot ce spuneți este adevărat , dar cred că sunteți prea aspru cu cetățeanul de rând. El este supus de 30 de ani unui bombardament mediatic pentru care nu a fost pregătit. Cauza principală a catastrofei care se prefigurează este trădarea Serviciilor , care nu mai apară țara ci o jefuiesc in folosul lor și al Stăpânilor lor. Ele fac selecția in interiorul partidelor după un criteriu foarte eficient : șantajabilitatea. În toate partidele sunt și oameni onești și competenți , dar la vârf acced doar cei agreați . Astfel își asigură controlul total asupra politicii țării. Dacă înainte de 89 Securitatea era controlată de partidul unic , acum ea controlează partidele. Prioritatea nr 1 este eliminarea STS din procesul electoral și curățarea Justiției de colaboratori ai serviciilor. Cine poate face însă asta ? Cei care înțeleg mersul lucrurilor și sunt dispuși să lupte sunt foarte puțini și sunt supuși unui linșaj mediatic.

  2. Pt prosperitate trebuie ca economia noastra sa fie un nod in retea nu o microeconomie izolata.Suntem in UE si oricine din UE poate candida la orice primarie din UE daca locuieste acolo.Romanii care candideaza trebuie sa fie mai buni si cu mai putine probleme si sa fie sustinut de un partid mare.

  3. Avem primar roman ales în Spania, avem primar în Germania, viceprimari romani prin Europa!!! Dar romanul prefera sa fie condus de hoți și penali!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.