„Imigrarea este o crimă împotriva popoarelor europene și se va termina prin vărsare de sânge”

3

„Imigrarea este o crimă împotriva popoarelor europene și se va termina prin vărsare de sânge”, spune filosoful francez Éric Zemmour.

Migrația în masă către Europa constituie o înlocuire a populației și se va încheia cu vărsare de sânge, a avertizat filosoful și eseistul francez Éric Zemmour, vorbind pentru canalul de știri francez CNews.

„Imigrația schimbă structura unui popor. Este o crimă împotriva popoarelor europene, se va sfârși cu vărsare de sânge”, a spus Zemmour.

Contrar a ceea ce spun liderii Uniunii Europene – inclusiv președintele Comisiei, Ursula von der Leyen – el consideră că soluția la criza imigrației pe continentul European poate veni doar de la nivel național.

„Cred că, în mod contrar, soluția este doar națională, pur și simplu dintr-un singur motiv. Ce este imigrația? Este o influență asupra compoziției unei populații și, prin urmare, a compoziției unui popor, ceea ce face din aceasta o decizie fundamental națională”, a spus Zemmour. „Depinde de națiune pe cine dorește să accepte, pe cine dorește să aibă printre ei și pe cine nu vrea în mijlocul său”.

El vorbea despre noul pact al Comisiei Europene privind imigrația, pe care Ungaria, Polonia și Republica Cehă l-au respins deja.

Zemmour, care este evreu, a spus că nici von der Leyen și nici alți lideri ai Uniunii Europene nu pot dicta termeni în numele unei „solidarități europene” inexistente, care este la fel de fictivă ca și o „națiune europeană” inexistentă și a făcut apel pentru ca Franța să organizeze un referendum pe tema imigrației.

„Sunt în favoarea unui referendum asupra imigratiei, pe care nu l-am avut în ultimii 40 de ani, astfel încât francezii să poată exprima ceea ce își doresc cu adevărat”, a spus el, adăugând că, în loc să fie soluția, consideră că însăși Europa este problema.

„Europa consideră că este soluția atunci când este de fapt problema sau cel puțin o parte a problemei”, a spus Zemmour, adăugând că, călătoria gratuită instituită conform normelor Schengen, deși este convenabilă pentru cetățenii UE, a eliminat efectiv controlul frontierelor dintre națiunile sale.

În al doilea rând, a spus el, problema este că instanțele europene sunt fundamental pro-imigrație, invocând drepturile omului și ale familiei.

„Jurisprudența europeană împiedică statele să decidă sau să interzică intrarea multor migranți”, a spus Zemmour, subliniind că ideea de bază a UE a fost greșită din punct de vedere filosofic.

„Ce simbolizează cu adevărat Uniunea Europeană? Ea simbolizează omul fără rădăcini, care este undeva în vânt, cetățean global”, a spus el.

La sfâșitul lui septembrie 2020, după ce liderii Grupului Visegrád au discutat despre propunerea Comisiei, premierul ungar Viktor Orbán a declarat într-o conferință de presă că „migrația trebuie oprită în afara granițelor Europei”.

Zemmour este autorul «The French Suicide» și este cunoscut pentru opoziția sa puternică împotriva imigrației continue în Franța. Într-un interviu anterior, el a comparat imigrația din țara sa cu un „tsunami demografic” și a spus că el crede că politicile actuale de imigrare și integrare au eșuat. A lucrat pentru canalul francez RTL din 2010 până în 2019.

Franța a suferit schimbări demografice extreme în ultimele decenii, iar peste 20% din toți nou-născuții au prenume arabo-musulmane.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. parafrazand „Misterele Parisului”, zic:”Misterul” a fost dezlegat, sunt doua postari ale articolului, in Engleza si Romana,f.bine, prin Romania trebuie sa fie multi straini care nu cunosc(prea bine) l. romana, si -probabil- stiu destula Engleza, care a devenit LINGUA FRANCA , doar ca… mondiala…

  2. Franta trebuie sa combata separatismul islamist, considera Emmanuel Macron
    (Vineri, 02 Octombrie 2020, ora 14:31)

    Franta trebuie sa combata separatismul islamist, considera Emmanuel MacronEmmanuel Macron FOTO Facebook/Emmanuel Macron

    Franta trebuie sa „atace separatismul islamist”, un „proiect constient” care vizeaza sa „creeze o ordine paralela si sa nege Republica”,…” ___–-___ ca „neaga republica”, nu ar fi mare lucru, insa actualul islamism radical( o fi fost candva altfel?!) neaga-si actioneaza in consecinta- dreptul la existenta al oricui nu este islamist, ba chiar si al „celorlalti” islamisti, din cealalalta mare increngatura, cat si a altora, mai mici…Se pare ca „drujba de la Mecca a ajuns nu numai la parizer, dar si la osul parizian…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.