Mai avem încă o ultimă şansă de redresare

1

Mi s-a întâmplat odată să cunosc un asasin economic autentic și experimentat. Am fost cu regretatul Constantin Cojocaru, autorul Constituției Cetățenilor, a cărei modelare structurală o făcusem eu și o corectase Ioan Roșca. Era deja elaborat modelul de țară ce ne-ar fi permis dezvoltarea sustenabilă, așa că într-un fel aveam speranțe mari pentru viitor. Emigrația românilor nu era alarmantă, medicii de valoare nu fuseseră alungați din ţară pe motiv că nu pot fi plătiți. Așa că am privit asasinul economic cu curiozitate și condescendență.

El căuta să recruteze oameni inteligenți și cu nume bun ca să devină instrumente bine plătite ale distrugerii și ruinării națiunii. Culmea este că bătrânul asasin economic era român la origine, crescut în America și trimis de șefii lui să lovească propria patrie pentru bani. Era bătrân și bogat, mai avea puțin de trăit, deci banii pentru el nu aveau prea mare valoare. La sfârșitul vieţii însă el dorea răzbunare împotriva țării ce i-a adus numai suferință și durere. Mi-a povestit viața lui, cum a traversat Dunărea înot, câtă pușcărie a făcut fără să fie vinovat, după război. Cât de mult a fost mințit, trădat, până când i s-a înveninat sufletul și a devenit asasin economic profesionist.

Am văzut ulterior cum a acționat ca să dărâme un prim ministru de la acea perioadă. Avea planuri principale, secundare pe diverse variante de acțiune, oameni potriviți, antrenați sau recrutați adhoc prin televiziuni, al căror rol era să picure venin și neîncredere în mintea oamenilor.

Acum privesc în urmă, dar și înainte și recunosc în politicile actuale aceleaşi mâini ale asasinilor economici, tineri sau bătrâni, ce au ieșit din nou după pradă, ca lupii sau ca alte răpitoare ucigașe. Se poartă cu politicienii dând porunci și mănându-i ca pe oi către un dezastru de imagine și acțiune, ce-i va scoate curând din joc, căci nu au fost capabili să dezvolte un sistem care să dezvolte țara și au fost primii care au vrut să o vândă asasinilor economici.

Mai avem încă o ultimă şansă de redresare. Mai avem încă specialiști remarcabili și oameni inteligenți și etici. Mai avem încă oameni care îşi iubesc țara, cultura și neamul și care sunt dispuși să muncească mult ca să dea copiilor un viitor. Deși vremurile sunt dificile, mai avem putere, și gând curat, credință în Dumnezeu și în principiile etice, lumină în suflet și în minte.

Trebuie să ne unim toți cei care pot să aducă aceste orizonturi aproape de oameni, să formăm o rețea a profesioniștilor puternică, flexibilă, eficientă, ca să ne păzim țara de asasinii economici de pretutindeni. Altfel ne vom pierde țara, ne vom pierde viața, ne vom pierde sufletul, ne vom pierde planeta ce deja se degradează rapid.

Dacă ați început degradarea pierzând-vă curajul, credința, tăria, demnitatea, lăsându-vă umiliți, batjocoriri, mințiți, jigniți, atunci este momentul să vă treziți și să treceți la acțiune. Este ultimul ceas pentru evitarea dezastrului. Căutați oameni drepți, corecți, capabili, care să vă reprezinte la alegerile locale și parlamentare, căutați profesioniști care au demonstrat prin fapte nu prin vorbe amăgitoare. Căutați oameni de acțiune care au curajul de a interveni la timp și nu vor lasă să se ajungă la dezastre.

FORMAȚI REŢEAUA PROFESIONIȘTILOR autentici și asumați-vă misiunea ridicării și oprirea scufundării!

Prof. Florin Colceag

Florian Colceag

Sărăcia, dezastrul și non-educația sunt programate

Suntem în ultimul ceas. Mai avem puțin până când vom cumpăra hrană pe cartelă (căci există deja criză alimentară), avem dezechilibre economice atât de grave încât nu ne mai putem gestiona viitorul. Este nu doar ceasul al 12-lea, ci ultimul minut din ceasul al 12-lea! Politicienii stau liniștiți, căci mai au ceva de vândut: ceva bogății naturale, ceva mercenari, ceva prostituate, droguri, arme, o țară etc (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. „…Trebuie să ne unim toți cei care pot…”…care să vă reprezinte la alegerile locale și parlamentare,…”___+–____Am banuit -de la titlu- ca este vorba de patriotardism gaunos si lozinci aiurea, pai de ce nu v-ati unit pana acum, unificatorul a fost, insa l-ati izgonit si sicanat, iar chestia cu alegerile, miroase a agent provocator, ca si pana acum nu s-ar fi facut aceleasi indemnuri, ” belitzi ochii pe cine votati”, bla, bla, autorul se preface ca nu stie cu cine are de’a face, dar in realitate mai poate fi o sansa, insa aceasta nu sta nici in unirea „profesionistilor” si nici in alegeri, aceasta ultima sansa mai poate fi jucata doar de cei catziva adevarati patrioti din STRUCTURILE ARMATE( armata, politie, SS , justitie) -daca si acestia mai exista- si cei catziva din societatea civila( la fel, catzi or mai fi),justitia(cei catziva) sa semneze ordine de arestare in regim de urgenta a cateva sute de indivizi(toti pres-edintii, toti pm-ii, mugur isarescu, toti capii de camera si senat, toti ministrii justitiei, si multe alte functii f. inalte, trecute si actuale) sub REALA acuzatie de sabotare a economiei nationale si genocid latent dar conspirativ(plus alte capete de acuzare . f. reale), iar armata, politia,SS, sa-i aresteze si judecati in regim de urgenta, unde verdictul nu poate fi altul decat COMPLET VINOVATI, si -la fel de legal- EXECUTATI IN PUBLIC, prin decapitare sau spanzurare(primii 30-ceilalti ocna indefinita cu munca zilnica si silnica)si de la toti insa, confiscari extinse(deci si colaterale) de averi, la modul total, si -in continuare- masurile propuse de mii de ori, adica 10 judete, maxim., cel mult o suta de parlamentari, etc., etc., iar cu banii confiscati de la acesti banditi,(si mii de altii, ca ei, dar pe alt palier), Romania poate renaste…Altfel, doar cu balbaieli si FARA a emite(si pune in practica) o solutie concreta, praful si pulberea se va alege de Romania…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.