Am făcut școala în comunism..

1

Am avut în fiecare ciclu câte 35 de colegi de clasă. Profesorii nu înnebuneau din cauza asta.

Notele erau de toate felurile. Ca să iei un 9 sau un 10 trebuia să înveți pe brânci, frate.

Nu am avut niciodată extemporale anunțate. Când profesorul venea cu lucrările corectate acceptam nota fără crâcnire. Nici nu putea fi vorba despre vreun „domn profesor, vreau și eu să-mi mai puneți o întrebare, ca să-mi măresc nota”.

Toate notele de la lucrări erau trecute în catalog.

Dacă învățai, erai primul în clasa fără să conteze cu ce se ocupa mama sau tata.

Manualele erau baza, nu mergeam la școala ca să ne dicteze profesorul lecția pe care a „conceput-o” în primul an de meserie.

Dintre absolvenții de gimnaziu foarte puțini erau anafabeți funcțional. La absolvenții de liceu nu se punea această problemă.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

 1. Da!
  Si eu…
  Scoala scotea oameni, nu roboti.
  Scoala iti dezvolta creierul si mintea, te forma ca om intre oameni.
  „Dupa” ce a mai ramas din scoala a dezvoltat nesintire, ura fata de oameni, iubirea de arginti – in loc de invatare, antrenament bazat pe insytincte, ca la animalele de la circ; si circ avem!
  Scoala avea modeel de oameni – INVATATORI si PROFESORI care iti trezeau iubirea de cunoastere, dorinta de a intelege lumea si fenomenele naturale, viata din jurul tau.
  Acum – ce vezi nu e adevarat… ca-ti faci adevarul propriu, FA CE VREI! – indemn satanist devenit unica forta interioara care te excita, chiar daca „noul om”, transhumanist, fese-buci-st si globalist (de fapt sionist, jidanit…) imprastie duhoare si suferinta imprejur.
  Asta am tolerat, asta ne va termina…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.