Coup d’État, made in USA

2

Rudy Giuliani are un chip care demonstrează câteva trăsături de caracter semnificative. Fiind portretist și caricaturist, am învățat să văd dincolo de anatomie, pentru că targhetul meu real este spiritul ființei portretizate, dincolo de asemănare. Tenacitatea ar fi primul element observabil. Nu cred că acest om poate pierde ușor și nu cred că o să renunțe la vreo bătălie, fără o lupta crâncenă.

Alegerile din America au fost urmărite cu sufletul la gură de o planetă întreagă, pentru că miza a fost și este încă uriașă. De acolo se aprinde lumina Terrei, așa că tot ce se întâmplă acolo, ne afectează pe noi toți. Media meinstraim, prostituată de felul ei, s-a grăbit să miruiască cu osanele băloase candidatul fabricat din tot felul de reziduri democrate, în laboratoarele sinistre ale ocultei mondiale. Mișcarea din punct de vedere tactic funcționează, întrucât foarte mulți cetățeni planetari zombificați în timp iau lumina „sfântă” venită prin canalele pestilențiale mediatice și tot ce vine pe acolo e bun. Sunt experți în ambalarea minciunii în adevăr. În realitate, Biden nu este învingător. Pute rău a fraudă !

Situația este întrucâtva asemănătoare cu alegerile electorale din 2000, între Al Gore și Bush, alegeri la care am fost întâmplător martor, la acea vreme aflându-mă în SUA pe post de caricaturist la revista The Oregonian. Firește, din Oregon (singurul ziar din Oregon). Temele care mi se dădeau de către redactori, îl desemnau apriori învingător pe Al Gore. Era favoritul de departe al majorității. Mare a fost însă surpriza în care, după o lună de tărăgănari suspecte, a ieșit, culmea, Bush, la doar 5 voturi diferență. Cam toată americănimea cunoscută de mine a rămas perplexă. Mulți au mirosit că e vorba de o făcătură și personal sunt convis că a fost prima manevră electorală de amploare a Deep State-ului care devenea din ce în ce mai puternic. Presa vremii însă nu s-a grăbit să desemneze învingătorul. Încă mai exista pe atunci puțin bun simț.

Revenind în timpurile noastre, mai exact la alegerile prezidențiale americane, uitându-ne la harta electorală a Americii, o să remarcăm cu ușurință că este predominant roșie și mai ales în centru, unde cosmopolitismul a pătruns mai greu, dar pe coastele de Est și Vest, situația e albastră și mai firavă. Pompa de vot sorosistă a umflat voturile albastre enorm, la fel cum a reușit să impună și în România candidații USR, toți ajunși în funcția de primar prin fraudă electorală asezonată cu câteva voturi naive și anemice.

Democrația și-a dat de acum obștescul sfârșit. Pompa și sacii cu voturi ai lui Soros face minuni. Dacă în America Curtea Supremă nu reușește să rezolve frauda vizibilă și din satelit, atunci avem de a face cu o frumusețe de lovitură de stat sau coup d’État, așa cum frumos sună în limba franceză, desi poate ca ar fi mai nimerit s-o spunem în chineză  政变 (ceva mai greu de pronunțat), pusă la cale de miliardarii americani, ziariști, ofițeri de rang înalt si artiști, care, cu toții, se întâlnesc o dată pe an la Bohemian Grove, locul unde se scrie adevărata istorie planetară.

Rudy Giuliani n-o să renunțe prea ușor la lupta sa, cu atât mai mult cu cât nu e singur. Cu Dumnezeu înainte, Rudy!

Bogdan Willkrin Petry – grafician și ilustrator. Unul dintre cei mai renumiți caricaturiști români.

Caricatură realizată de Bogdan Willkrin Petry
Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Why is billionaire George Soros a bogeyman for the hard right?( asks the BBC’s Mike Rudin.)”…On 27 October 2018, 11 days after the first conspiracy theory surfaced about the migrant caravan, and five days after the pipe bomb was delivered to Soros’s house, a white man armed with an assault rifle and three handguns walked into a synagogue in Pittsburgh. There he murdered 11 Jews.

    It was the worst act of anti-Semitic violence in US history – and it was carried out by a man obsessed with George Soros…The Hungarian emigre, who survived the Holocaust and fled the Communists, is thought to have made in total about $44bn through financial speculation. And he’s used his fortune to fund thousands of education, health, human rights and democracy projects…”____––____cu asertiunea despre Rudy Giuliani, sunt -partial- de acord, pentru ca si el s-a schimbat(„omul este sub timpuri”) , insa-este perfect documentat- el este cel care -ca prmar al New-York-ului- a redus masiv , rata criminalitatiii”Insa despre Soros, doar preluari de slogane, GS este un personaj controversat , in primul rand pentru ca este Evreu si doi, pentru ca a foast iscusit in a face bani (conform practicilor legale ale epocii), in realitate tipul este un umanist rar de intalnit..

  2. Soros a transformat Europa intr-o „camera de gazare”, sustine directorul unei importante institutii culturale ungare
    (Sambata, 28 Noiembrie 2020, ora 20:12)”…Ungaria si Polonia se vor sustine reciproc…”___–-____ chiar si o aluzie tangentiala la camere de gazare, pentru un supravietzuitor al acestora, este o aberatie enorma si de un cinism greu de intalnit…Iar daca cele doua tari se incapatzaneaza sa ramana separate, Polonia are sanse mari sa fie ajutata de USA, insa Ungaria recenta are alte proiecte, nu prea legate de USA, asa ca -pana la urma, ca efect colateral- Romania ar iesi in castig, adica chiar mai poate cere niste dretruri teritoriale, Ungariei, in respectiva circumstanta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.