Nu înțelegi ce se întâmplă în America?…

1

Un text a circulat pe rețelele de socializare și a devenit chiar viral în Statele Unite înainte de alegerile pentru președinte. Acesta înfățișează sumar câteva dintre paradoxurile și contradicțiile din societatea americană, care pare a le accepta, conștient sau mai degrabă nu, și a se afunda într-o stare de nebunie autoindusă în care lucrurile nu mai au un sens intrinsec, ci doar forme îmbrățișate dintr-un anumit conformism.

Astăzi, m-am trezit și, luându-mi cafeaua de dimineață, am realizat că totul este pe punctul de a se schimba.

Prea puțin contează cum votez sau ce spun, ceva rău a invadat țara noastră și viețile noastre nu vor mai fi niciodată la fel.

Am fost tulburată de ostilitatea familiei și a prietenilor mei.

Dacă un bărbat pretinde că e femeie, trebuie să pari că ești de acord cu el.

Nu ești american cu adevărat dacă consideri că la recensământ trebuie înregistrat doar numărul americanilor din America.

Rușii care influențează alegerile noastre sunt răi, dar imigranții ilegali care votează în alegerile noastre sunt buni.

A fost cool ca Joe Biden să îl șantajeze pe președintele ucrainean, dar este o infracțiune dacă Donald Trump s-a interesat de acest șantaj.

Douăzeci de ani este o vârstă prea fragedă pentru a bea o bere, dar optsprezece ani este suficient pentru a vota.

Persoanele care nu au avut niciodată sclavi ar trebui să plătească daune pentru sclavie unor persoane care nu au fost niciodată sclavi.

Retorica inflamată este scandaloasă, dar a-i hărțui pe oameni prin restaurante este o virtute.

Persoanele care nu au fost niciodată la universitate ar trebui să le plătească datoriile studenților care au făcut împrumuturi enorme pentru diplomele lor.

Imigranții afectați de tuberculoză și de poliomielită sunt bineveniți, dar (dacă tu vii în America) trebuie să dovedești că ai câinele vaccinat.

Medicii irlandezi și inginerii germani care doresc să imigreze trebuie să treacă printr-un proces de verificare riguros, dar gangsterii analfabeți care ne trec frontiera din sud sunt bineveniți.

Cinci miliarde de dolari pentru securitatea frontierei este prea mult, dar 1,5 miliarde de dolari pentru îngrijiri de sănătate „gratuite” nu sunt.

Dacă trișezi ca să intri la universitate, mergi la închisoare, dacă trișezi ca să intri în țară, mergi la universitate gratuit.

Persoanele care spun că genul nu există doresc o femeie președinte.

Vedem alte țări devenind socialiste și prăbușindu-se, dar asta ni se pare o alegere excelentă.

Unele persoane sunt făcute responsabile pentru evenimente care s-au produs înaintea nașterii lor, în timp ce altele nu sunt ținute responsabile pentru ceea ce fac acum.

Criminalii sunt prinși și eliberați după ce au rănit mai mulți oameni, peentru că a-i aresta este rău, deoarece este o violare a drepturilor lor.

Iar a sublinia toată această ipocrizie face din noi niște rasiști?

Nimic nu mai are niciun sens, nicio valoare, nicio morală, nicio civilitate.

Oamenii mor de un virus chinezesc, dar ești rasist să-l numești chinezesc, deși a apărut în China.

Trăim în mod evident într-o lume întoarsă cu fundul în sus, în care binele este fals și răul este corect; în care a-i omorî pe asasini este rău, dar a-i ucide pe bebelușii nevinovați este corect; în care întunericul este lumină și lumina întuneric.

Trezește-te, America, marele vas insubmersibil Titanic America a lovit un aisberg, ia apă și se scufundă cu rapiditate.

Nu există decât o barcă de salvare care ne poate salva, și aceasta este a-l vota pe Donald Trump în noiembrie.

Putem să scăpăm sau să ne scufundăm cu vaporul în abisul oceanului și să ne înecăm pentru totdeauna. Alegerea ne aparține. Ce va fi? Timpul este scurt, faceți alegerea cu atenție!

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Chestia asta se intampla demult, nu de acum.Mai avem si inchisoarea pentru cei care dau de pomana celor care nu au. Distrugerea afacerilor celor care nu sunt de acord cu homosexualitatea si asmutirea hoardelor pentru a linsa profesorii care au opinii “diferite” de cele ale homosexualilor. Pedofilia “trecuta cu vederea”, scoaterea crucii de pe statuile cu Isus rastignit, pe motiv ca acum el ne arata numai pace si iubire, iar mainile intinse lateral, inseamna de fapt imbratisare, organizatiile de copii transformate in vectori de influentare pedofila, etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.