Țara care ne arde de vii

3

România nu mai este a simplilor cetățeni. Este o capcană pentru noi. Un loc unde trăiești sau mori la mâna hazardului. După cum ți-e norocul.

Deprofesionalizarea prin sub-finanțarea învățământului, hoțiile cu metodă și față legală din sănătate, investițiile aberante în cumpărări de armament și acapararea statului de către securiști au distrus această țară în beneficiul unor grupări din umbră.

Pandemia și tragedia de la Piatra Neamț ne developează necruțător realitatea. Am ajuns să fim arși de vii în spitale, după ce au închis piețele, ca să-i distrugă pe țărani, ne împiedică să ne bucurăm de aerul dat de Dumnezeu, obligându-ne să purtăm măști pe străzi, falimentează toate micile afaceri, prin carantinări, în favoarea multinaționalelor, iar pe copii i-au aruncat în dobitocia numită școală online, de care se feresc oamenii cât de cât lucizi de pe planetă.

Este o situație asemănătoare unui război, dar acum dușmanii românilor sunt unii din rândul nostru. Lichele și trădători. Care sunt politicieni de la putere sau din opoziție, ori medici psihopați, al căror scop în viață e parcă să bage cât mai adânc frica în semeni.

Letargia populației în acceptarea netrebniciilor echivalează cu anularea viitorului.

Unde sunt vocalii de acum câțiva ani, care cereau demisia guvernului pentru Colectiv? Arșii de vii dintr-un spital nu se pun, numai cei de la un concert? Cu ce este mai revoltătoare o moarte decât alta, dacă ipocrizia nu e un mod de viață? Da, corupția ucide!

Până când, mă? Până când?

Paștele a fost al lor, îi lăsăm să fie și Crăciunul?

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. „…medici psihopati…”____––____ exista si aceasta grupa, insa mult mai multi-in Romania- sunt motivati spre tortura si crima (greu de dovedit) pe motive ideologice, fie politice, religioase sau de apartenentza profesionala, este posibil ca cineva(ca mai jos) din team-ul respectiv(de la spital) sa fi avut o problema cu politistii(o amenda, etc.).Iar aeste probleme apar si se dezvolta tocmai din cauza conducerii tarii -la varf(politic si sistem de „justitie”)- in ultima instana cei mai multi medici ramasi in Romania sunt dintre cei care sunt odrasle, nepoti sau pile ale fostei nomenclaturi si securitati, asa ca-si satisfac nestingheriti poftele diabo;ice da a-si ucide semenii. inclusiv prin tortura: „Un jandarm din Mures a murit dupa ce a asteptat cinci zile in spital sa fie operat. Fiica: „Plangea la telefon. Spunea ca nu mai rezista”
    (Miercuri, 18 Noiembrie 2020, ora 20:00)”…avea dureri imense, si i-au gaurit genunchii cu bormasina sa-i bage niste greutati ca sa-i traga soldurile la loc. Pe viu. In anul 2020, facem interventii pe viu. L-au pus in salon, nu i-au dat nici macar o cana cu apa…{„Un om sanatos a murit cu zile. L-au bagat in mormant cu zile, Nu-mi explic ce suflet pot sa aiba, nu pot sa le zic oameni, indivizii aia din spitale sa-si bata joc de pacienti, sa-si bata joc de sufletul unor oameni, iar noua, apartinatorilor, sa ne zica ca, daca n-o murit, mai rabda. Pana nu ajungi sa dai piept cu sistemul si sa fii constient de problemele pe care le are, n-ai de unde sa stii prin ce trece un om…”
    PS parca tot nu cred ca i-au gaurit genunchii PE VIU, dar nici nu pot exclude, avand in vedere situatia generala a „sanatatii” din Romania si chiar situatia generala a tari, probabil ca pe undeva (inca nedepistat) se practica supercanibalismul…

  2. Orban, intrebat daca a luat in calcul demisia dupa incendiul de la Piatra Neamt: Nu am niciun motiv.(…)____–-_____Culmea nesimtirii este atinsa in acest raspuns, insa culmea-culmilor este ca societatea accepta acest raspuns…Deci ponta a fost responsabil pentru evenimentul Colectiv, unde – este real- situatia era total diferita, in general putem zice ca locul respectiv era un fel de carciuma, unde prin definitie se pot intampla accidente, iar acum avem acelasi „accident”, intr-un loc numit spital, unde -tot prin definitie si orice altceva- locatia este considerata cel mai sigur loc din lume…Problema este si mai mare, dar -la fel- trecuta sub tacere, este vorba de o responsabilitate si mai inalta, pentru ca daca 2 dezastre similare se petrec sub comanda a doi adjuncti DIFERITI, rezulta ca cea mai mare parte de vina si responsabilitate , revine sefului suprem, adica lui i-han, prin urmare nu numai orbetele trebuie demis si trimis in judecata dar si-mai ales- pres-edintele tarii…Intrebarea este cine poate sa faca asta…armata, SS, justitia? Normal ar fi ca justitia sa o faca, dar NU o va face asa cum nici armata, SS sau politia nu o vor face, pentru ca toti sunt partasi la asemenea crime …Iar asa-zisa societate civila, este doar o molusca „condusa” de cefalopode precum ‘iiceanu, ‘ndrei ‘ lesu si alti cativa „filozofi’ construiti din hartie higienica uzata…

  3. Sotia unui pompier infectat cu SARS-CoV-2 mort intr-un salon neincalzit, cerand o patura: „Dadea telefon dupa telefon la asistente pentru ca avea crize”
    (Miercuri, 25 Noiembrie 2020, ora 15:49)Era un paramedic pe SMURD, nu un boschetar. Colegii lui si cadrele in functie de la ISU Valcea nu s-au interesat de starea lui si asta ma dezamageste cel mai mult. …” De ce? Lipsa de respect fata de oamenii care sunt carne de tun la interventii…”___––____ un alt caz tragic, dar si mai tragic mi se pare aceiasi mentalitate , de „respectare” a ierarhiilor si privilegiilor venite la pachet(se pare), dupa cum gandeste sotia decedatului, boschetarii nu au drept la atentie medicala(sau oricum, doar „daca mai ramane”), desi regula trebuie sa fie , staff-ul medical NU trebuie sa stie cine este pacientul, ca si caracter social, orice persoana trebuie tratata la acelasi nivel, nu zice si Biblia „Nu cata la fata si haina omului?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.