Categoria „Dar avem și noi nătărăi…”: Ca de obicei, Radu Tudor

4

Radu Tudor - Antonescu - Justitia ramane la Ponta si BasescuEra 1 ianuarie 2021… Mă uitam fascinată la emisunea lui Radu-cel-fără-de-autostradă și nu-mi venea a crede: emisiunea a început cu un colaj cuprinzând imagini cu focurile de artificii din noaptea Anului Nou 2021, atât din țară, cât și din marile capitale ale lumii. Dar, surpriză… când „circuitul” artificiilor festive – care organizate, care „pă persoană fizică” – a ajuns în Moscova – pauză!… cred că nu mi s-a părut că pe ecran a apărut doar o fotografie cu un fragment din Catedrala Sfântul Vasile Blajenâi din Piața Roșie, fără urmă de focuri magice pe deasupra și fără bubuielile specifice – jumătate de la artificii, jumătate de la explozia veselă a dopurilor din gâtul sticlelor de șampanie! Aha…deci, la Moscova, nu…

Am continuat, cu mult curaj, experiența transatlantică de la PUNCTUL DE ÎNTÂLNIRE și am aflat, de la doamna expert Alina Bârgăoanu, că Radu Tudor e campionul demontării „fake-news”-urilor:

„Permiteți-mi, în primul rând, să vă spun că, în calitatea mea de expert în combaterea dezinformării, aș remarca interesul constant și sistematic pe care dumneavoastră personal si echipa ANTENEI 3 le manifestați față de subiectul dezinformării”, ne-a lămurit aceasta…

Adică un fel de „avertizor de integritate”, un ăla de care râdeți toți cei care aveți așa ceva pe la instituțiile în care lucrați și-l ocoliți când îl vedeți pe hol, „dăcât” că e un avertizor din mass-media. Cu toate astea, nici nu știu de ce, eu am grave suspiciuni asupra tuturor propozițiunilor pe care le scoate pe goarnă și asupra tuturor filmulețelor cu care își deschide emisiunile Radu Tudor… așa că am căutat pe NET, să văd dacă rușii au avut, ori ba, artificii de Anul Nou 2021. Și, evident, am găsit filme cu spectacolul pirotehnic al ălora… Hei, Radu! Au avut, măi, și rușii artificiile lor condamnabile, cu bucuria lor condamnabilă, la petrecerea lor condamnabilă și subversivă, și kaghebistă, și bolșevică, și insinuată, și periculoasă, și agresivă care a dat un atac cibernetic „fără precedent” în inima partenerului strategic și așa mai departe… De aceea mă și întreb… unde naiba a găsit Radu Tudor filmul cu artificiile din Piața Roșie gata cenzurate?

Dar asta nu-i tot. A urmat o secvență ÎN-GRO-ZI-TOA-RE din orașul Wuchan, tocmai din ticăloasa Chină, aia cu care am avut noi relații de prietenie atâția ani și ani… am fost oripilată, ce mai! O-RI-PI-LA-TĂ!!! O mulțime de tineri în piață, toți veseli, explodând de entuziasm, cu măștile puse aiurea, sărbătorind fără să păstreze pic de „distanță fizică” între ei, ba chiar, aș spune, înghesuindu-se unii în alții, fără griji, fără spaime, fără să le pese de moaca lui Radu Tudor lungită pe ecran… Inchizitorul de la ANTENA 3 ne-a lămurit că „așa nu” și a înfierat mai convingător decât CTP-ul dezmățul chinezesc, spunând că insensibila Chină va trebui SĂ PLĂTEASCĂ (!!!!, n.n.) pentru ceea ce a făcut… că uite, toate piețele din Europa cea civilizată sunt pustii, în timp ce chinezii, nemernicii de la care a pornit totul, petrec de le sfârâie călcâiele!!!

Însă punctul forte al emisiunii a fost discursul de Anul Nou al Angelei Merkel. Nu cred că există român care să nu-și dorească să asculte ÎNTREGUL DISCURS al Angelei între tradiționalele sarmale și friptura de purcel, la tavă, servită în seara de Sfântul Vasile, în sufrageria cu maximum 4 persoane prezente simultan la masă. De aceea îmi imaginez că întreaga țară a fost cu sufletul la gură, sorbindu-i cuvintele. Doar se știe că Angela Merkel este atât de iubită în România… Ce le-a transmis cetățenilor români? Nimic, bineînțeles! Că discursul era pentru cetățenii germani… sau ce-ați crezut?

Una peste alta, a fost frumos… m-am simțit euroatlantică la maximum și mai apropiată de partenerul strategic ca oricând. Adrian Zuckerman mi s-a părut un bătrânel simpatic, iar nu un personaj confuz care citește tot ce i se scrie pe hârtiuță, fără să se împiedice în Convenția de la Viena. Am fost europeană în sufletul meu și solidară cu tata luʹ Boris Johnson, care se gândește să ceară cetățenie română, în caz că s-au epuizat cetățeniile franceze… așa am auzit. Apoi m-am gândit să-i scriu vreo două de la obraz lui Donald Trump, pe pagina lui de socializare, așa cum și Radu a făcut, rușinându-l pe ăla… Simultan, am început să țin cu vaccinuʹ și cu domnul acela de la televizor care ne spune că toate vaccinurile sunt sigure, deși se află abia în faza de analiză a specialiștilor… L-am blamat pe „sulfurosul” de Teodosie care nu poartă mască și face slujbe după ora 23,00… și, în fine, am deplâns „războiul hibrid asupra României (rușii sunt de vină…) care continuă cu forme grave de fake news în plină pandemie”.

Mă simt mai bine acum de când am intrat în rândul lumii civilizate…

Autor: Luminița Arhire

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

 1. Interesant, românii încep să deslușească și dincolo de meandrele propagandei mass-media făcută pe bani grei! Cât despre ”jurnalistul” Radu Tudor, mi-amintesc de niște emisiuni ale ”distinsului” de acum câțiva ani, când Congresul SUA tocmai ce alocase oficinei CNN-ului, Antena 3, niște milioane de dolari pentru propaganda anti-Rusia și anti-Putin și care semănau, prin virulență și fanatism, cu o întrunire a unei secte radicale. Desigur, răutatea și prostia protagonistului-șef Radu Tudor (rusofob convins, dar de o nulitate intelectuală fără precedent, așa cum voi demonstra imediat) erau îndreptate asupra Federației Ruse, asupra președintelui rus Vladimir Putin, mesajul fiind că întregul sistem politic și economic rusesc este o oligarhie ce și-a făcut intrarea în arena politică internațională prin crime oribile. Care erau alea??? *Mnealui nu s-a deranjat să le explice telespectatorilor!!! S-a rezumat să ”predice convingător” doar în scop subliminal, adică să pătrundă în plan emoțional în subconștientul celor naivi! Acțiunile-i subversive se potriveau strict credulilor, întrucât ”onorabilul” ziarist n-a suflat o vorbuliță despre celălalt ”sistem” (dacă tot ne ”războim” cu sisteme para sisteme, atunci să-l utilizăm cât mai des în construcția frazelor, că-i cușer la Antene) care și-a impus hegemonia în toată lumea prin „revoluții” sângeroase, prin lovituri de stat, prin jafuri și asasinate economice, care prin mișculații bursiere a distrus economii întregi, care a lăsat oamenii fără slujbe dându-i afară din locuințe și distrugând orașe cândva înfloritoare. Tăcerea musiului Radu Tudor s-a așternut precum o negură grea, sufocantă și urât mirositoare și asupra ”beneficiilor parteneriatului”/”aliatului” cu România care, prin mecanisme financiare speculative, a ruinat economia națională, puținul ce a mai rămas din ea aservindu-l transnaționalelor sale, tovarăș care-și dorește ca teritoriul țării să fie o imensă bază militară al cărei scop este un atac împotriva Rusiei, care a redus în ”mod natural”- excluzând din câmpul muncii – populația de peste 45 de ani, iar pe restul, care n-a apucat să părăsească țara, să-l folosească drept carne de tun în viitorul conflict, fix pentru interesele sale! Despre așa ceva, Doamne ferește, a păstrat mâlc/chitic caracterul confidențial!
  În schimb, unde și-a demonstrat lipsa totală de instruire a fost în momentul când a anunțat emfatic (și nu degeaba folosesc cuvântul, pentru că o astfel de atitudine este prezentă în special la psihopați, paranoici etc) că a exclus total din limbajul propriu cuvintele de origine slavă, zicând ceva de genul: ”Putin și Federația Rusă sunt vinovați de toate relele care se întâmplă în Orientul Mijlociu și-n lume la ora actuală!” M-a bufnit râsul! Filfizonului încrezut nu i-a atras atenția nimeni din Regie, prin intermediul căștilor, că ”vinovat” este cuvânt de origine slavă. Și- culmea!!! înseamnă același lucru atât în rusă, cât și-n română!
  Vai mama noastră de propagandiști!!! Americanii și-au găsit pe unii prin România după chipul, asemănarea și ”inteligenția” lor: un pastor (Gâdea) care vituperează un președinte rus ce a redat demnitatea poporului său (favoare de care noi n-o să beneficiem vreodată, deoarece prea purtăm grija altora și prea respectăm principiul ăla cu ”să moară și capra vecinului”, iar aici fac referire la clasa politică extrem de docilă, care se gudură pe lângă orice oficial american), un ”jurnalist” (Radu Tudor) care-și încalcă deontologia din prea multă rusofobie făcându-și breasla/confrații de râs, un ”analist-inginer-ziarist” precum CTP pe care Louis Pasteur l-ar fi folosit sigur în experiențele sale (reușite de altfel) împotriva rabiei, un Bogdan Chirieac care a emis cândva o altă ”cugetare adâncă-rău”: ”românii poartă în ADN-ul lor gena antirusească”, un Moise Guran pentru care fanatismul îndreptat împotriva Rusiei a devenit laitmotivul vieții sale și, ce să mai zic??? câinii mor de drum lung!
  Luminița Arhire încheie magistral!!!- cu chintesența-chintesențelor: ”Mă simt mai bine acum de când am intrat în rândul lumii civilizate…” Stimată doamnă, ați surprins esențialul!!!

 2. Radu antirus face parte din „frăția” Gâdea& prietenii de orientare globalistă pe linie sionistă!Fricos din fire poate trece ușor dintr-o parte în alta,conform interesului personal!

 3. Chestia asta cu „dusmania” dintre stapanii Americii si Putin este cusuta cu ata alba. S-a vazut foarte clar din episodul Smolensk (cu doborarea avionului cu guvernantii Poloniei), ca Putin, in momentele cruciale este frate cu amerlocii. Este ca intr-un ring de box, cand boxerii, desi prieteni buni, se lovesc reciproc, iar spectatorii ii cred.
  La fel a fost si cu fabricarea bombei atomice de catre rusi in 1948, cand zeci de vapoare americane au transportat catre Moscova toate materialele necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.