Dubla măsură și „sindromul laptopului”

1

Apropo de circul de la Capitoliu, pus pe seama lui Donald Trump, câteva rememorări

– În 2011, când mii de democrați au ocupat Wisconsin Capitol (clădire în Madison) pentru mai mult de două săptămâni, s-a spus: „Așa arată democrația!”

– În 2016, când Obama era președinte și sute de BLM au blocat autostrăzi interstatale și au atacat violent poliția (chiar ucigând câțiva polițiști), s-a spus: „Să atribuim acțiunile unei singure persoane întregii mișcări este periculos și iresponsabil!”

– În 2018, în timpul audierilor de la Kavanaugh, când o mulțime de democrați a luat cu asalt clădirea Curții Supreme a SUA din Washington și a bătut cu pumnii în ușă, s-a spus: „Este de înțeles!”

– Amintiți-vă revoltele din vara lui 2020 în marile orașe din întreaga SUA, când grupuri de democrați mărșăluiau pe străzi, au dat foc clădirilor, au jefuit afaceri, au atacat și chiar au ucis trecători și poliție, s-a spus: „Acestea sunt în mare parte proteste pașnice!”

– Când o gloată nebună s-a adunat, după Convenția Națională Republicană, și l-a atacat pe Rand Paul, senator american republican, s-a spus, „Fără dreptate nu exista pace!”

– Când Poliția a fost retrasă, guvernatorii au refuzat să cheme Garda Națională, iar democrații au plătit cauțiunile pentru protestatarii violenți arestați, s-a spus: „Acesta este singurul mod în care oamenii oprimați pot fi auziți!”

Ca atare, mai ușurel cu textele pro-Bidon și „progresiste”.

Încă un lucru interesant: Doamna Pelosi, lidera democraților din Camera Reprezentanților, și-a pierdut laptopul în situația creată la Capitoliu. De fapt, mulți reprezentanși erau atât de îngroziți, încât au uitat de laptopuri și au fugit. Așa se face că 15 laptopuri au ajuns exact acolo unde trebuie. Acesta este și motivul pentru care doamna Pelosi a intrat în panică și acționează așa cum acționeaza. Este sindromul „laptopului”, cunoscut deja de la Hunter Biden.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Nancy Pelosi este o rușine națională pentru americani. În toate declarațiile sale publice, președinta Camerei Reprezentanților nu menționează niciodată crimele de război comise de administrația Trump împotriva poporului din Afganistan, Siria, Irak, Yemen și Palestina, deși este considerat de către simpatizanți unicul președinte al SUA care nu a provocat un război ”cald”. Nu, nu l-a produs intenționat, dar le-a întreținut pe cele existente, începute în timpul antecesorilor săi. Atât democrații cât și republicanii s-au angajat să ducă „războaie umanitare” conduse de SUA. Potrivit d-nei Pelosi crimele sponsorizate de America au fost încadrate la „daune colaterale”, deoarece războiul împotriva terorismului și „responsabilitatea de a proteja” (adică responsibility to protect, un fel de procedură în Congresul US) fac parte dintr-un consens partizan aprobat de același organism suprem de conducere și implementat de Bush, Obama și Trump. „Acordul secolului”, care constituie o încălcare a dreptului internațional, este o problemă pentru președinta Camerei. Trec în revistă matrapazlâcurile doamnei în cauză, pentru a înțelege în ce constă ”sindromul laptopului” și cam care ar fi motivele pentru care, într-o societate normală în care domnia legii chiar ar fi posibilă (nu-i cazul la yankei, ei întotdeauna îi indică pe alții ca fiind corupți, zdrăngănind cătușele prin colonii precum România), ar putrezi într-o închisoare secretă a FBI. Spun de acum ca să nu existe dubii: degeaba au ajuns laptopurile acolo unde trebuie! Și împotriva lui madame Clinton, Trump a deținut o mulțime de probe care ar fi înfundat-o cu pe neamuri cu tot în ”beciurile” FBI. După cum bine știm, lady Hillary e bine merci, tânără și neliniștită. În astfel de situații, dubla măsură funcționează perfect!
    Pe de altă parte, Nancy Pelosi nu menționează nici sprijinul neîncetat al lui Trump față de regimul Netanyahu, inclusiv crimele comise împotriva poporului palestinian. Apoi, atât democrații cât și republicanii susțin programul de înarmare nucleară al Pentagonului cu 1,2 trilioane de dolari, program care a fost inițiat de Obama. TOTUL este pentru o cauză bună. Nu sunt cinică, acesta-i ”realitatea” construită de Imperiul Haosului! Ah, să nu uit și acest aspect: potrivit presei autorizate din SUA și Canada, arsenalul nuclear al Americii „face lumea mai sigură”. Ca să n-avem dubii și îndoieli care cumva! Potrivit unei afirmații citită ieri în Washington Post, ”războiul ne face mai siguri și mai bogați”. De aici deducem și frământările lui Elon Musk referitoare la dronele inteligente ale lui Vladimir Putin sau la Huawei-ul chinez construit pe principiile AI (Artificial intelligence), precum și la sporirea averii acestuia ori listarea la bursă (prin creșterea ”nejustificată” a indicelui) a propriilor companii.
    Ofer inclusiv cireașa de pe tort: în conformitate cu opinia „științifică” privind contractul cu Pentagonul, noua generație de arme nucleare tactice utilizabile sau mini-nucleare sunt „inofensive pentru civili”. Cu siguranță, vom dormi mai liniștiți! Pentru că Statele Unite ale Americii, atât de preamărite și lăudate de români, veghează pentru noi. Regret că n-am emoticoane la dispoziție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.