Vacanța mare a făcut deranj mare la …culți, în noaptea de Revelion

1

MUGUR MIHĂESCU ȘI RADU PIETREANU DE LA VACANȚA MARE AU FĂCUT DERANJ MARE LA… CULȚI, ÎN NOAPTEA DE REVELION!

Se treziră deontologii sistemului, una Dorina Rusu de la CNA, unul Iulian Bulai de la USR responsabil cu cultura, o acriță Nuami (de care n-am auzit) și însăși Oana Pellea, pudica maică a #rezist! Că așa ceva nu se poate, că a fost „vulgaritate, mârlănie, mitocănie și grotesc” că a fost „subcultură” ce-au făcut Mihăescu cu Pietreanu la TVR!!! (Doamne ferește!). Că au dat mesaje antivacciniste, că l-au batjocorit pe Iohannis și au spus chestii fără perdea… brrrrrr, de-alea sexoase, care zgârie timpanele domnișoarelor și morala publică! Prin urmare, ANCHETĂ și AFARĂ ăștia de la TVR!

Bineînțeles că au dreptate. Deși inteligenți, Mihăescu și Pietreanu au depășit cu mult limitele bunului simț. Dar asta o fac de decenii, de când există Vacanța Mare, care nu mi-a plăcut niciodată, o insultă la adresa românilor, lipsită de umor și noimă, dar băgată insistent în spațiul public tot pentru a batjocori poporul român.

Dar numai Vacanța Mare? Toate televiziunile sunt pline de mizerie, de toate scursurile societății cu țâțele, buzele și obrajii plesnind de silicoane, analfabete și de o vulgaritate infinită, culese de prin lupanare. Toți agramații și parașutele, care-și arată cu ostentație cururile de maimuțe în călduri dimineață până seara ca „povești de succes”! Cu producători la fel de nenorociți de la toate trusurile media, o haită asmuțită împotriva preoților, credincioșilor, intelectualilor, oamenilor decenți, care-i vânează prin sate pe bieții români sărăciți, bătrâni și bolnavi pentru a râde de ei, să-și crească raitingul!

Dar când Iohannis, Orban, Barna, PNL, USR, #rezist și toată „lumea bună”, în frunte cu ipochimenul Gabriel Liiceanu, făceau apologia „muii”, ca politică de stat, inclusiv pe TVR, era bine? Ei, bine, v-a venit vouă rândul acum! Așa ați învățat poporul, haimanelor, și vine acum după voi, să vă ceară socoteală pe limba voastră!

Așa că, foarte bine, Mihăescu și Pietreanu, ziceți cum știți mai bine, să lăsăm rușinea de o parte, chiar și asta cu… cultura, oricum ei nu le pricep, n-au nicio treabă! Cine? Sunt ei oameni de cultură, sunt ei instanțe morale? Ori puși de vreun partid de idioți, ori umflați cu pompa de o gașcă de imbecili care patronează spațiul public, vai mama lor! Să nu rămână piatră pe piatră, nu mai e nimic de salvat!

Autor: Aurelian Pavelescu

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Am o întrebare sau o mirare în legătură cu CNA. Adică niște unii, cu vizibile înclinații spre dictatură, dictatura bunului lor plac, stabilesc ce trebuie să ne placă și ce nu,stabilesc ei pentru restul lumii la ce anume trebuie să ne uităm și la ce nu. Cum vine treaba asta? CNA este o instituție inutilă deoarece chiar publicul stabilește ce acceptă și ce nu, piața stabilește ce se vinde și ce nu. CNA ar trebui desființat cât mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.