Javrele au ajuns să fie etichetate drept câini de rasă

2

Aţi vrut guvern de dreapta, aţi votat berbeci şi gâşte haştagiste, iacătă, aţi băgat România într-un post de încă patru ani de groază şi austeritate. Ce proteste! Dormiţi liniştiţi! Drobul de sare tot pe sobă a rămas! Maşinile manipulării funcţionează mai ceva ca utilajele de deszăpezire în punctele esenţiale ale guvernării de dreapta, butonate de „doctori” în ştiinţele corupţiei şi hoţiei de stat. După trei decenii de capitalism curg sudorile pe românii rămaşi fără cojoacele şi căciulile tradiţionale, într-o Românie mahmură, unde oile din ţarc sunt special ţinute flămânde şi însetate. Ba, li s-au pus şi botniţe, nu de teama Covidului, ci ca să nu behăie prea tare.

Aceste fenomene care se consumă în organismul social şi politic au dus la fragmentarea societăţii româneşti, la relativizarea şi neantizarea adevărului, încât fiecare argat al puterii pretinde că la el se află adevărul. Atâta timp cât în Guvernul lui Iohannis totul se va poziţiona între latitudinea prostiei şi longitudinea corupţiei, nu vom fi niciodată liberi şi prosperi. Dreapta? Care dreaptă? Dreapta atât de îndurerată de popor a lui Iohannis, care a băgat România în gard şi ucis la foc automat economia şi atâtea vieţi omeneşti!? Am mai văzut filmul ăsta de groază şi în cinematograful lui Băsescu!

Indivizii aceştia cu dublă personalitate, care l-ar intriga până şi pe Freud, nu vor părăsi sistemul prea uşor. Aşa vă trebuie, oameni creduli, dacă aţi dat România şi finanţele pe mâna unui personaj concediat de o mare bancă, în urma atacului său speculativ împotriva monedei naţionale, acum mai bine de un deceniu. Până când adevărul ascuns de Cîţu va ieşi la lumină, nimic nu ne împiedică să tragem de guler pe acest personaj sinistru şi Guvernul său, acest guvern cu un comportament bolşevic faţă de propriul popor. Până una alta, Cîţu a fost la Bruxelles şi s-a întâlnit cu  înalţii satrapi, Ursula von der Leyen, Charles Michel şi David Sassoli, cei care îl joacă pe degete cum vor. Sau, poate, l-au chemat să le dea o mână de ajutor în întocmirea bugetului UE pe 2021. Bugetul pe acest an este la fel ca maculatura de 500 de pagini trimisă UE pentru fonduri europene şi returnată imediat!

Bucuraţi-vă cei care i-aţi votat! Aveţi, în sfârşit, putere de dreapta sau mâna dreaptă a mondialiştilor care ne va face praf pe toţi. O dreaptă branşată la corupţia mondială, instruită să devalizeze ţara, sub ştampila Înaltelor Porţi. Oamenii lui Iohannis s-au conectat pe faţă la conducta de bani publici şi o împart după bunul plac, vânturând banii ţării din buzunarul drept în buzunarul stâng. La fel ca Guvernele Boc ale lui Băsescu, Guvernul Cîţu rade tot: vaucere de vacanţă, sporuri salariale, gratuitatea călătoriile cu trenul ale studenţilor, alocaţiile copiilor, pragul minim pentru bursele şcolare şi creşterea pensiilor. Deşi programul mincinos de guvernare al P.N.L.& Co prevedea majorarea anuală a valorii punctului de pensie pentru a acoperi 100% rata inflaţiei şi un minim de 58,5% din rata de creştere a salariului mediu brut pe economie, era de aşteptat că nu vor respecta legea.

Există o lege a pensiilor votată în Parlament, care prevede creşterea pensiilor şi salariilor, însă penelelul lui Iohannis a minţit în campanie, a dus electoratul cu zăhărelul, că vor respecta programul de creştere, până s-a văzut la guvernare. După care a întors pagina la capitolul „Nu!”. Pensiile nu vor creşte anul acesta nici măcar pentru a compensa rata inflaţiei. Sică gură-mare a uitat că nu mai e prim-ministru şi, după şedinţa coaliţiei de guvernare a declarat: „Punctul de pensie va creşte de la 1 ianuarie 2022”. Cîţu n-are bani pentru cinci milioane de pensionari care mor de foame şi boli, dar are bani pentru o sută de mii de trântori hămesiţi, cu pensii şi sporuri speciale. Cum pot eu să contrazic faptele, când în contul lui 2021 Guvernul Cîţu a depus atâtea erori şi măsuri de austeritate reprobabile, fără să scotă un sunet despre miliardele de Euro împrumutate în ultimele luni! În acest an dificil au venit cu proiectele S.F. de anul trecut şi cu intenţia de a-şi lărgi propriile buzunare. Lanţul trofic al corupţiei se umflă, iar salariile şi pensiile se vor mări „la anul şi la mulţi ani.” De când au pus mâna pe putere, miniştrii lui Iohannis au umblat doar cu cioara vopsită în chip de papagal. Uite mărirea, nu e mărirea!

Deşi tot ei au afirmat că banii de pensii sunt în buget conform legii, cu două luni înainte de aplicarea acesteia, au spus că nu-i mai au. Dacă nici acum nu i-aţi învăţat pe dinafară pe aceşti derbedei mincinoşi, e grav, dragi conaţionali! Ştiu că prostia are în rândul alegătorilor sute de mii de chipuri! S-a ales praful de democraţie şi stat de drept, Justiţia de dreapta nu se ridică nici măcar la nivelul Justiţiei ceauşiste. Nu mai am nicio aşteptare de la opoziţie! Ciolacu trăieşte într-o realitate paralelă. Îşi păzeşte fotoliul de muşte, în timp ce românii vor rămâne fără mălai, o mămăligă moale.

Dacă ne gândim la femeia oarbă din poemul lui Rilke, care se plângea că nu mai poate locui cu cerul pe ea, o putem mângâia spunându-i că nici noi nu mai putem trăi cu aceşti acarieni în spinare, care nu-s nici Shakespeare cu inimă de fecioară, nici Dostoievski exilat într-o Siberie cerească, ci mercenari ai apocalipsei. Guvernele de sub aripa lui Iohannis au proiectat hologramele unor câinii cu colaci în coadă şi tot aşa, prin rotaţie, javrele au ajuns să fie etichetate drept câini de rasă. În concluzie, nimic nu mai e sigur în România. Nici viaţa, nici măcar moartea.

Preluare: art-emis.ro / Autor: Maria Diana Popescu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. De vreme ce statul polițienesc s-a întărit și mai mult iar lumea traversează un experiment social la scară planetară, devine dificil dacă nu imposibil ca mămăliga să erupă brusc, precum vulcanii, într-un protest de amploare. De fapt, chiar și așa dacă ar fi fost, nu s-ar fi putut obține nimic! Nebunia e mondială! S-au observat acțiunile brutale ale forțelor de ordine din Australia și până în Europa, drepturile și libertățile fundamentale sunt nesocotite indiferent de regimul politic aflat la conducere.
    În rest, tot ceea ce transmite Maria Diana Popescu este incontestabil! Doar că speranța oamenilor va fi cel mai greu încercată. Din punctul meu de vedere, supraviețuirea fizică la nesfârșit umiliți și-ngenuncheați nu e un scop în sine, după cum și prelungirea duratei de expirare a unei lumi deja nu doar stricate, ci care duhnește a iad nu este ceva de dorit. Practic, în România sunt 2 mari găști care vor bani și putere absolută, care vor să ne distrugă. Același lucru e valabil și la nivel global, iar coordonarea perfectă în cadrul pandemiei inexistente și închipuite indică faptul că atunci când își propun să ne asuprească și să-și ducă la bun sfârșit agenda lor globalistă, fraternizează între ei perfect. Doar Dumnezeu mai poate fi în stare să condiționeze aceste grupuri, cu ramificații în fiecare țară de pe glob, să se certe între ele. Am impresia clară, că s-au înțeles asupra modalității prin care să ne asuprească, dar nu s-au înțeles cum să-și împartă marele și suculentul ciolan! Și-mi dau seama de toate acestea, după perioada lungă de impunere a restricțiilor. De fapt, în măsura în care Dumnezeu – și eu nădăjduiesc că așa va fi – nu le va permite marilor ”dulăi” să ajungă la un acord, atunci, inevitabil va urma cel de-al treilea război mondial! Se vor distruge pentru totdeauna între ei, dar măcar cei care vor scăpa cu viață, vor găsi puterea s-o ia de la început și să creeze un sistem de guvernare și-o formă de conviețuire bazate pe valori adevărate și pe cu totul alte criterii decât cele prezente.
    E drept, că într-o calamitate colectivă, îngăduită de Dumnezeu, mor și cei buni și cei rai, dar păcătoși suntem cu toții, așa că nu cred că vreunul dintre noi se simte la adăpost ori nemuritor. Nu suntem meniți să rezistăm timpului, dar suntem obligați să găsim soluții la marasmul în care ne zbatem și mai cu seamă, pe lângă răspunsul la problemele cu care ne confruntăm, trebuie să facem pocăință adevărată, sinceră către Mântuitor. Altfel, discutăm inutil! Răul îl înlături de la rădăcină, nu-l bandajezi nici în cuvinte bine ticluite, nici în lamentări inutile. Fără Hristos, NU avem instrumentele necesare pentru extirparea chirurgicală, doar bâjbâim fără țintă precisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.