Putrezi de bogați…

3

Ca să înțelegi cât de profund corupt și cumplit de mizerabil este sistemul american, în întregul său, dar mai ales cel juridic, din care se structurează, în realitate, întreaga construcție, este suficient să urmărești cu atenție cazul Epstein. Dacă nu ești un idolatru tâmp al „minunatei America” (așa cum nu sunt puțini în țara noastră), ca să vezi, în final, izbânda justiției și să devii chiar emoționat, precum după vizionarea unui film hollywoodian cu happy end în care „băieții buni” înving (întotdeauna!), vei fi pe de-a dreptul oripilat și profund dezgustat.

Individul acesta, putred de bogat și adânc ancorat în establishment, prietent cu Bill Clinton și fratele reginei Marii Britanii, prieten cu Trump și întreaga supraelită, plutocrația americană, dar, în plus, cu un rol și poziție asumată de „vedetă”, a violat, sodomizat sute de femei, cu o preferință pe cât de bolnavă, pe atât de manifestă pentru minore. De ziua sa primește „cadou” trei minore din Franța…

Dar – ATENȚIE! MARE ATENȚIE! – ceea ce nu spune acest documentar, pe care vi-l recomand, și nu va spune întreaga propagandă (pentru că întreaga media este, într-un fel sau altul, doar propagandă): în final i se înfundă, este pedepsit NU PENTRU aceste fapte, ci CU aceste fapte, cu expunerea lor publică și apoi acțiunea justiției, lăsată acum să se pronunțe. Cu învoire de la stăpânire…

Este pedepsit pentru că comite eroare fatală de a înșela și a fura de la un „confrate”, un membru de rang superior al acestei mafii globale (deși cuvântul „mafie” nu …face dreptate aici). Să înțelegeți bine lucru acesta, pentru că e cel mai important. În acest film documentar furtul pentru care este pedepsit Epstein este prezentat într-o paranteză, ca un amănunt, ca un fapt care nu ar fi avut nicio legătură cu restul narațiunii. Dar, așa cum știm …„diavolul se ascunde in detalii”!!!

Justiția începe să-și spună cuvântul, legile comune funcționează pentru el din momentul în care încalcă legile proprii ale acestei suprastructuri criminale globale cu puteri cvasi-absolute. Acesta este adevărul ultim din spatele întregului așa zis „scandal Epstein”.

Individul acesta amoral, lipsit de înțelegerea noțiunilor fundamentale de bine și rău, își contruiește fabuloasa avere din nimic (pentru că în America așa se fac și banii, de când s-a renunțat la etalonul-aur, din nimic), doar din apartenența la acest mare grup infracțional organizat, organizat pe criterii pe care vă las să le bănuiți (pentru că m-ar închide facebook instant dacă le-aș specifica ).

Cazul, ancheta e presărată de momente în care polițiștii se feresc să ancheteze niște fapte devenite cunoscute și evidente, înșiși procurorii sunt cei care pun bețe în roate și chiar blochează anchetele, iar Epstein și avocații săi folosesc și se prevalează de toate sofismele și prevederile legale cu dublu sens, într-o „justiție” care se negociază, precum cea americană. Epstein râde, pur și simplu le râde în față anchetatorilor în nenumărate ocazii, conștient că apartența la această suprastructură îl face infailibil pentru regulile și reglementările care li se aplică celorlalți, celor mulți.

Această mare putreziciune diriguitoare, această imensă hidră care conducere America și o bună parte din lume îl rejectează, îl respinge pe Epstein atunci când îi încalcă legile proprii, înșelând și furând de la un confrate superior ierarhic, nu pentru că a încălcat, repetat și după cel mai deplin bun plac, legile „comune”.

Încercați să înțelegeți asta și veți avea o mai bună înțelegere asupra a ceea ce este desemnat sub numele de „establishment american”, care de multă vreme și tot mai mult nu mai are nicio legătură cu poporul american, cu „America profundă” (precum se întâmplă și în România). Nu veți putea înțelege acest sistem niciodată astfel, în realitatea sa adâncă și cuprinzătoare, de la unul ca Radu Tudor sau un Pârvulescu, pentru că, în ciuda aparențelor, sunt doar niște idioți, dar acest film spune mai multe despre sistemul american decât a reușit să citească, să rețină și să repete un papagal precum Pârvulescu, care vă tot spune cum stau …toate lucrurile într-o „democrație funcțională” (ca și cum ar fi aievea, pe când există doar în mintea sa)…

Filmul, „Filthy Rich”, îl puteți găsi pe Netflix sau îl puteți descărca și cuprinde mult adevăr …pe cât se poate… În realitate au existat și există mulți de Epstein cărora nu li se aplică legile comune și a căror fapte nu ajung niciodată la cunoștința a ceea ce se numește „public”, popor cu care, chipurile, ar trebui să credem, pentru că așa ne „predă” Pârvulescu, această supraelită a bogaților lumii ar împărți puterea …în prea marea sa bunăvoință și deplina sa moralitate…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. Grijă mare cu Netflix! pentru că puțin probabil să amintească faptul că Epstein lucra direct pentru guvernul israelian încă din anii 1980, iar operațiunea sa cu minore care a fost finanțată de Israel și, de asemenea, de evrei americani proeminenți, a fost o capcană pentru a atrage politicieni importanți (cum ar fi prințul Andrew, Bill Clinton sau Donald Trump, spre exemplu) care după ce erau fotografiați și filmați în compania acelor copile, ulterior urmau să fie abordați și șantajați solicitându-li-se să facă diverse favoruri pentru Israel. O carte scrisă de Ben-Menashe, fostul ofițer de informații israelian care a condus de fapt operațiunea Epstein, intitulată „Epstein: Dead Men Tell No Tales” a descris, printre altele, cum Epstein a șantajat politicieni de seamă în numele serviciilor de informații israeliene. Acum, pe lângă cele remarcate de dvs în legătură cu justiția coruptă din America, cu încrengăturile statului profund, cu conectarea la robinetul Wall Street, s-ar mai pune o întrebare: care dintre vedetele și politicienii de rang înalt de la vârful administrației americane și chiar de la Casa Albă dintre ocupanții Biroului Oval pe care Epstein i-a cultivat/racolat au fost de fapt spioni israelieni? Anchetatorii nu vor să ia în calcul nici așa-zisa „sinucidere” a acestuia, nici faptul că aparținea unor servicii secrete, altele decât CIA. Tatăl Ghislainei Maxwell (o individă încarcerată deja, care susține că a fost o „proxenetă” pentru Epstein) era un activ al serviciului de informații israelian și se crede că ar fi făcut legătura între Epstein și informațiile militare ale statului evreu. Nu veți vedea nici o sală de judecată de pe teritoriul SUA, care s-o oblige pe Maxwell să furnizeze dovezi despre așa ceva! Așa cum nu vor exista dezvăluiri nici despre „legătura” lui Epstein și nici despre posibilitatea ca israelienii să aibă relații atât de adânci, adică până la inclusiv divulgare de secrete, la fostul și actualul președinte american. Faptul că răspunsurile nu vor exista vreodată la toată tărășenia și nici nu se vor constitui în vreo finalitate unanim acceptată, indică atât o mușamalizare grosolană, cât și ideea, demonstrată deja, că banii + corupția și-au strâns mâna asupra principalelor instituții americane ale Președinției, Congresului SUA și Curții Supreme ale SUA. Or, un astfel de ciclu de corupție politico-economică, pe măsură ce devine din ce în ce mai cuprinzător și înrădăcinat, se transformă automat în ceva foarte dificil de separat și de inversat. Dar, atenție, ușor de „plantat”, de „exportat” în alte state!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.