David Rockefeller, 101 de ani, 6 transplanturi de inimă, exponentul transhumanismului

1

Prin iunie 2015 se zvonea că David Rockefeller, care împlinise deja 100 de ani, era performerul absolut al transplanturilor de inimă – ajunsese la cel de-al șaselea. Am scris pe fesibuc despre asta – câțiva cerberi ai adevărului (fact checkers) au susținut atunci că ar fi informație falsă, dar nu a existat niciodată vreo dezmințire oficială a acestui zvon – prezent, de altfel, în presa americană, pe atunci încă independentă de mogulii IT care azi își permit să interzică pe oricine sau să cenzureze orice informație sau opinie, în timp ce lasă dictatori feroce, mincinoși notorii sau devianți sexuali să își verse în rețele de socializare toate mizeriile și propaganda. Am inclus un comentariu mai larg despre acest caz în cartea mea din 2015, «Parakletos», unde am citat mai multe publicații electronice și presa americană care relatau știrea. Discuția, care se regăsește în cap. III («Ultra»), se făcea în legătură cu pretenția marilor neo-feudali globali de a trăi perpetuu, ca niște zei ctonici, și în legătură cu promisiunea „îmbunătățirii” fizice a corpului uman și a amortalității, emisă de transhumaniști și promovată de ultra-bogătașii lumii, disperați să prindă momentul singularității, adică al saltului la statutul de ultra-om*. Pentru asta erau – și sunt capabili – de orice gest sau comportament amoral sau diabolic, ba chiar de negarea condiției umane și de distrugerea valorilor perene ale umanității**.

În acest cortegiu al țicniților mesianici care cred în mod religios în amortalitate și care ne impun concepția și metodele lor de „reparare a lumii” (vătămând-o aproape ireparabil și stricând-o, de fapt) îl regăsim și pe nelipsitul Bilgheiț.

Este cazul să precizez că D. Rockfeller nu a apucat singularitatea, părăsind această lume așa cum au făcut-o toți oamenii pănă acum și așa cum o vom face și noi (slavă Domnului).

Vă invit să parcurgeți acest text din 16 iunie – asupra căruia nu am făcut decât corecturi de scriere:

„David Rockefeller a implinit in iunie 2015 vârsta de 100 de ani. A supravietuit toturor celor 5 frați ai săi, precum și fiului său Richard, decedat anul trecut într-un accident de avion. În timpul „scurtei” sale vieți a făcut ”doar” 6 transplanturi de inima. Astfel de operații sunt, probabil, dintre cele mai complicate lucruri care se fac în spitale, imobilizând echipe numeroase și complexe de chirurgi, anesteziști, cardiologi, neurologi, asistente, infirmieri etc. În mod evident, În ziua sau chiar săptămâna în care face un transplant de inimă, echipa respectivă nu se mai poate ocupa de alte cazuri, nici măcar de cele hiper-urgente. Costul unei astfel de operații este de cca 200 de mii de dolari, nefiind la mâna unui american de rând care nu are o asigurare de sănătate suficient de mare. Un film american relativ recent este revelatoriu sub acest aspect: «John Q» se numește. Este cu Denzel Washington. Vi-l recomand.

Nu acestea sunt, însă, lucrurile cele mai revoltătoare, ci faptul că, la 100 de ani, domnul D. Rockefeller are la activ nu doar 6 inimi care i s-au transplantat succesiv, ci și 6 șanse la viață răpite unor oameni cu mult mai multe motive pentru a trăi: mai tineri, mai cu copii de crescut, mai cu viitor de împlinit, mai cu valori de împărtășit cu lumea.

Ca și tatăl și bunicul său (“legendarul” John D. Rockefeller), ca și majoritatea bărbaților din familia sa, domnul D. Rockefeller este un mare mason, fiind, alături de cei din familia Rotschild, persoana care a avut cea mai mare influență asupra sistemului bancar mondial (este unul dintre puținii decidenți în cadrul Federal Reserve of USA, fabrica de bani a Americii), dar și asupra sistemului medical actual, el fiind principalul promotor al medicinei alopate, care își propune să combată efectele și nu cauzele bolilor, ceea ce împușcă doi iepuri dintr-un foc: dă de lucru marilor producători de medicamente și ține riscul de creștere a vârstei populației de rând sub control.

De altfel, după toate probabilitățile, D. Rockefeller a fost în centrul unui uriaș scandal, declanșat în 2006 de regizorul Aaron Russo, cu implicarea fiului său, Nick, care a dezvăluit că familia Rockefeller are o uriașă influență asupra guvernului SUA și că, împreună cu alți miliardari masoni, plănuiesc reducerea masivă a populației și implantarea tuturor oamenilor de rând cu cipuri RFID (notă – în prezent nici nu mai e nevoie de așa ceva; internetul a ajuns la o asemenea răspândire planetară, încât oriunde, oricind, cineva poate fi localizat și, deci, controlat). La scurt timp după scandal, Aaron Russo a murit de un cancer suspect de abrupt.

Deși discret, D. Rockefeller influențează masiv soarta planetei, alături de alți mari masoni, cum ar fi Bill Gates, Warren Buffet și baronul Rotshchild, făcând asta nu numai prin controlul asupra activității bancare, exercitat de la nivel de Federal Reserve, de agenții globale de rating și de industrie farmaceutică, ci și prin activități mai mult sau mai puțin caritabile ale unor ONG-uri pe care le conduce sau le finanțează. În rețeaua sa de sens sunt incluse marile universități din Ivy League, pe care le sponsorizează masiv.

Bill Gates, de exemplu, sub masca unor activități caritabile, conduce o fundație care are ca scop vaccinarea în masă a populației. De altfel, Bill Gates chiar a spus că, dacă vaccinarea ar determina reducerea cu măcar 10 procente a populației, înseamnă că ONG-urile sale vor fi făcut o treabă foarte bună. Suntem, deci, prea mulți pentru fondatorul și proprietarul Microsoft. Îi ocupăm spațiul vital. Revenind la Rockefeller, să reținem că el este, alături de Zbigniew Brzeziński, și fondatorul așa-numitei Comisii Trilaterale, o organizație de influență ocultă la nivel planetar, infinit mai puternică decât Grupul Bildelberg.

Reamintesc aici, tuturor, avertismentul lui George Orwell (1984): „noi vă vom goli de conținut și apoi vă vom umple cu noi înșine”.

*acest curent ideologic satanic nu s-a născut în pandemie, ci cu mult timp înainte; în anul 2004, Francis Fukuyama spunea că trasnhumanismul este una dintre cele mai diabolice (most evil) idee contemporane; promovat cu insistență, bani, sponsorizări și lobby la limita traficului de influență de șefi supremi ai corporațiilor Big Tech (unul dintre ei este guru-ul scientolog de la goagăl, Ray Kurzweill, altul este patronul Tesla, Elon Musk), transhumanismul a găsit în plandemia anilor 2020-2021 oportunitatea aproape perfectă de punere în practică a ideilor lor satanice, de remodelare a omului, prin „îmbunătățiri” chimice, genetice, bionice etc., trecând prin operațiunea prealabilă de golire a omului pe interior, de transformare a sa într-un om de tinichea, într-un golem aflat în permanență în căutarea sufletului pierdut, sperând să îl regăsească în castelul Vrăjitorului din Oz din Orașul de smarald al amortalilor tehnologici.

**despre aceasta goană disperată după instrumente farmaco-chimice, genetice, bionice sau oculte necesare pentru a rămâne în viață până la momentul singularității, puteți să citiți într-o carte din 2016 a lui Andreas Eschbach, intitulată «Aurul diavolului» – eu am citit-o recent, prin ianuarie, și chiar am citat-o în cartea «Lamentabilul amurg târziu al zeilor».

Autor: Gheorghe Piperea

(David Rockefeller a murit pe 20 martie 2017 la vârsta de 101 ani)
Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt medic, dar, din câte am citit de-a lungul timpului, în cazul unui transplant intră în acțiune și „acceptul” (să-l numim astfel) al celorlalte organe interne. Rockefeller ar fi suferit nu mai puțin de…6!!! Oare ce fel de rinichi sau ce fel de ficat ar fi putut să aibă individul, încât să treacă cu bine peste atâtea intervenții chirurgicale, peste atâtea cocktailuri medicamentoase, peste atâtea recuperări și terapii? În fine!
    De multă vreme se știe că „filantropia” lui Rockefeller n-a reprezentat altceva decât inginerie socială, adică încercarea de-a controla total masele.
    Cât despre transhumanism, acesta este cea mai mare amenințare la adresa rasei umane. În căutările lor nebunești după putere absolută, pregătiți să cheltuiască miliarde, elita conducătoare vede tehnologia transhumanismului ca pe o modalitate de a deveni ființe nemuritoare. Se implică, practic, în însăși creația lui Dumnezeu. La fel ca majoritatea tehnologiilor avansate, ei vor continua s-o dezvolte în beneficiul lor egoist și ca mijloc de exploatare în masă pentru preluarea lumii. În timp ce se acceptă o astfel de tehnologie fără discernământ, văzută doar ca „benefică” prin intermediul ciberneticii, modificărilor genetice, medicamentelor care „prefac” și „corectează” mintea, robotizării, bionicii, micro-cipărilor și nano-tehnologiei există un risc serios ca oamenii să își piardă puterea prin destrămarea legăturii spirituale cu Dumnezeu, iar aici mă refer la: posibilitate infinită, înțelepciune infinită, iubire infinită. Pe măsură ce devenim „scoici goale” dezumanizate, acele calități umane ca empatia, compasiunea, generozitatea, bunătatea, s-ar anula. Devenind roboți, indivizii își vor pierde capacitatea de a se opune, sau de a face orice lucru mărunt sau semnificativ, împotriva sistemului de control al elitei conducătoare. Mai există cazul tulburător al vaccinurilor capabile să ne schimbe ADN-ul. De aici deducem valurile consecutive ale așa-zisei pandemii actuale. Vaccinul introdus în corpul nostru conține viruși vii. Acești viruși se pot încorpora în ADN-ul celulei noastre gazdă și astfel ne modifică compoziția genetică și expresia genică. În războiul tăcut împotriva umanității sunt arme transhumaniste care includ: arme psihotronice, genetice, magnetice, de implantare, de direcționare a energiei și de chemtrail. Apoi, există vaccinurile obligatorii dezvoltate de tehnologia militară americană și de Bill Gates. Luând cazul armelor chemtrail, populațiile umane continuă să fie infectate cu nanotehnologie nano-bot (ADN-ul capătă o „înnoire” nano-bot) prin pulverizare cu aerosoli fără ca acestea să conștientizeze. Mai simplu spus, aceste tehnologii sunt aplicate asupra noastră cu scopul final al controlului total. Comportamentul uman poate fi prezis sau chiar detectat cu ajutorul lor. Recomand spre o înțelegere mai amplă filmul Minority Report.
    E dificil de acceptat, dar sunt realități ce vor avea loc într-un viitor nu foarte îndepărtat. Avocatul Gheorghe Piperea s-a documentat amănunțit înainte de-a încerca să deschidă mințile celor care-l citesc. Pentru că una dintre soluții, ca să te opui sociopaților care-și doresc extincția umanității, este tocmai răspândirea unor asemenea informații pentru a crește gradul de conștientizare. Adesea mă gândesc, atunci când studiez la rându-mi materiale cu astfel de subiecte, că elita conducătoare are doar o putere falsă într-o lume iluzorie, deoarece puterea REALĂ stă la noi. Ea se găsește în modul în care alegem să ne orientăm conștiința. Acest lucru nu ne poate fi luat. Lumea iluzorie este aici, pentru ca noi toți să o folosim, nu invers, unde suntem doar victime. O schimbare a conștiinței de masă pentru a crea împreună o umanitate evoluată va răsturna sistemul de control al elitei conducătoare. Dar, dacă nu suntem solidari, dacă mai ales respingem înțelegerea unor asemenea evenimente, ori le catalogăm drept conspiraționiste, atunci nu vom putea realiza nimic constructiv împotriva demenților extrem de bogați, plictisiți de-atâta bine și dispuși să se joace de-a Divinitatea Supremă cu noi și cu viețile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.