După un an de zile, în care ai distrus viețile oamenilor, nu ai dreptul să spui că nu ai locuri de spital

4

După un an de zile, în care ai distrus viețile oamenilor, ai instaurat o dictatură sanitară care ne afectează pe toți, ai cauzat decesul mai multor persoane decât al celor pe care, într-o contabilitate ai morții, i-ai atribuit virozei ăsteia, tu nu ai dreptul să spui că nu ai paturi ATI, că nu ai locuri de spital.

Care a fost pretextul pentru care ai instaurat dictatura sanitară?

Ca să pregătești sistemul sanitar.

Cum l-ai pregătit?

Dacă dublai capacitatea ATI într-un an de zile, nici nu se simțea criza.

Dacă o creșteai cu 50 la sută, era excelent.

În schimb ce ați făcut? Ați mituit presa să întrețină isteria, ati asmuțit miliția contra cetățenilor, ați adoptat măsuri ilogice și cretine, ați îngropat economia.

Cu atâtea sacrificii, 2500 de paturi ATI pentru covid și pregătirea de urgență de personal pentru ele nu ar fi fost deloc o țintă imposibilă.

Iar acum vreți să aruncați vina pe noi. Suntem vinovați că ne îmbolnăvim. Mai grav, că ne îmbolnăvim de alte boli decât viroza asta. Suntem vinovați că nu vă înghițim minciunile. Suntem vinovați că ne supunem (wtf? Majoritatea zdrobitoare purtăm botniță) dar nici asta nu vă acoperă ticăloșia….

Autor: Bogdan Alexandru Duca

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

  1. Scopul instaurării dictaturii medicale a fost să privatizeze sistemul sanitar românesc, în nici un caz să dubleze capacitatea ATI care oricum nu cred c-ar permite infrastructura spitalelor în sine o asemenea creștere, decât prin intermediul unor modificări semnificative. Câtă vreme există imunitatea medicilor la malpraxis în tratarea Covid (cu posibilitate de extindere asupra întregului act medical, din moment ce și-n cazul unui infarct băieții au în protocol să te declare tot mort de coronavirus) atunci ești condamnat la moarte prin…repetiție. Ca și stările de urgență care par instituite pe termen nedefinit, alternând cu acelea de alertă, cu măsuri care-ți dau impresia (total neplăcută, de altfel) că se reproduc printr-o secvență repetabilă în execuția lor, până la îndeplinirea condiției cerute de stăpânii plutocrației actuale. Și-atunci degeaba îi mai contestăm pe guvernanți, pe un ministru al sănătății incompetent și neprofesionist de care n-are curajul nimeni să se atingă, să-l destituie din funcție și să-l aducă în fața justiției, pentru că morții rămân morți. Și pace! E ca producția la hectar pentru realizarea planului cincinal.
    Totuși în vederea depășirii unor asemenea vremuri, calmul și mintea limpede sunt extrem de importante, deoarece psihoza aceasta demonstrează fără putință de tăgadă incapacitatea de-a duce o viață normală, dar, chiar dacă tot succesul din lume le-ar fi înmânat, celor răspunzători de nebunia asta planetară, pe un talger de argint, pe seama naturii lor distructive, aceștia tot ar eșua, fiindcă nu vor învăța niciodată din greșeli și nu își vor vedea erorile. Iar atunci, omenirea rămasă în viață ar trebui să profite.
    Ca o remarcă, fără „wtf” nu se poate? Nici măcar acum, în post? :)) Mai avem unul care înăbușă spațiul public cu elucubrații de…trenduri economice, cu „analize” pe presupuneri și tatonări c-ar fi sau n-ar fi, în care românii sunt făcuți proști la fiecare 5 secunde, muuult sub nivelul intelectual al lui Bogdan Duca ce-i drept, dar consider că-i suficient un… Ieremia cu oiștea-n gard!

  2. Cuvintele sunt de prisos! Vorbim și scriem din ce în ce mai mult despre nereguli, despre faptul că suntem un stat în care legea NU se aplică, în care justiția nu-și face treaba, vorbim și scriem despre totalitarism și dictatură medicală. Dar mai ales despre corupție! Bogdan Duca are perfectă dreptate! La fel ca toți cei care sesizează adevărul! Atenție MARE la cuvintele asistentei medicale în special de la minutul 7.48:
    https://www.facebook.com/myrecorder/videos/492338261249012/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.