„România” (între ghilimele)

1

Romania regionalizare intrebareLa 100 de zile de la înscăunarea noii Administraţii americane, preşedintele Joe Biden e citat de comentatori independenţi în ghilimele: „Biden”. America ar fi condusă de „Biden”, adică noua Administraţie are un pseudonim. Ceva asemănător se întâmplă şi la noi. Atribuirea pomposului titlu de „preşedinte” lui Klaus Iohannis sună din ce în ce mai dogit. Ca să nu mai vorbim de bombastica apelaţiune de „prim-ministru” pentru Florin Cîţu.
Majoritatea guvernamentală este compusă de fapt (Kelemen Hunor dixit) din vreo cinci partide (PNL, PDL, USR, Plus, UDMR), în realitate grupuri de interese ilegitime, fără vreo legătură cu vreun popor, controlate de nişte generali „rezervişti” sau „activi”, dublaţi de oligarhia din umbră, colonială şi/sau aborigenă. Această majoritate este, ca de obicei, cântată de o detestabilă presă închiriată. Nici „opoziţia”, excesiv de constructivă (PSD-Ciolacu) sau fals deconstructivă (AUR + Şoşoacă single), nu e cu nimic mai brează, şi deci nu poate oferi vreo alternativă.

America se îndreaptă forţat, pe model chinez, spre partidul unic, Partidul Democrat etern. Şi România îşi va îndeplini planul, va avea din nou şi ea un partid unic, deocamdată cu mai multe aripioare.
Cum s-a ajuns aici? Pas cu pas, bineînţeles. Azi, descompunerea puterii politice e deplină, clasa politică pare să se întoarcă la nivelul anilor ’90. Cele două mandate ale lui Traian Băsescu, urmate de unul şi ceva al lui Klaus Iohannis, după o lungă perioadă de tranziţie haotică, cu Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi CDR, Adrian Năstase şi PSD, ne-au adus „pas cu pas” în şanţul în care ne găsim azi. Dar democraţia nu e compromisă numai în România, ci şi în SUA, Franţa sau Germania, în proporţii diverse, desigur. The Great Reset pare să vrea să se impună dincolo de proteste, dincolo de refuzul evident al populaţiilor de pretutindeni.
A fost şi încă mai este SARS-CoV-2. Sunt în curs vaccinurile, refuzate de o mare parte a populaţiei mondiale înspăimântate. Dar obiectivele lui The Great Reset sunt clare: pentru a atinge carbon zero net este necesară o scădere semnificativă a populaţiei, o depopulare, iar carbon zero net poate fi atins numai prin distrugerea industriilor consumatoare de energii fosile şi printr-un control sever al populaţiilor şi al dezvoltării. Cifrele şi priorităţile diferă de la o sursă la alta, dar toate merg în aceeaşi direcţie.
Prima mare realizare a programului globalist „The Great Reset” a fost cea din 20 ianuarie 2021: Donald Trump a fost împiedicat să acceadă la al doilea mandat de preşedinte. Tot în program sunt şi câteva războaie, dintre care unul chiar la Marea Neagră. Mai sunt pe harta programului Taiwanul şi Arctica, cu resursele sale naturale majore, sau un război cu Iranul. Din punctul de vedere al SUA, China trebuie împiedicată cu orice preţ să devină prima putere economică a lumii. La fel cum Rusia trebuie împiedicată să se instaleze solid ca primă putere militară mondială. Iar Nord Stream 2 (legătura economică ombilicală între Germania şi Rusia), a cărui construcţie se va încheia peste 50 de zile, trebuie distrus la timp. Deşi aparent foarte diferite, covidul, vaccinurile, războaiele, Donald Trump şi populiştii din Europa, Nord Stream 2 fac parte din aceeaşi nouă ordine mondială schiţată de „The Great Reset”. Realizatori: băncile şi FMI, OMS (194 de ţări au semnat protocolul sanitar), ONU (finanţat masiv de Bill Gates), Adminisitraţia „Biden”, UE, CEDO şi sistemele de justiţie. Beneficiari: marea oligarhie mondială, adică 0,01 % din populaţia globului. Deci o stranie revoluţie a celor foarte puţini împotriva celor foarte mulţi.
Cei doi candidaţi prezumtivi din 2024 pentru funcţia de „preşedinte” în România, Mircea Geoană şi Dacian Cioloş, ne dau o idee clară despre cât de derizorie a devenit această funcţie. Fiindcă e vorba de două figuri binecunoscute, deja încercate şi cu rezultate penibile. Au notorietate, cum spun cei mai detestaţi „ziarişti”: sociologii, sondorii. Atâta doar că, în afară de notorietate, le lipsesc toate celelalte calităţi obligatorii. Iar ghilimelele din titlu puse României ar trebui să ne amintească, poate, şi cătuşele DNA filmate în exces în guvernările „Băsescu” şi „Iohannis”.

Preluare: artemis.ro / Autor: Petru Romoșan

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Interesant punct de vedere! Adevărul este că prin implementarea Agendei 21 (redenumită Agenda 2030) și prin apăsarea butonului Marii Resetări am mari dubii că România va mai exista în actuala formulă și consistență. Libertatea, puțină câtă a mai rămas, va fi zdrobită în numele ecologismului, iar politicile de dezvoltare durabilă nu reprezintă altceva decât o deghizare pentru reintroducerea neo-feudalismului, servind doar la reducerea nivelului de trai și a calității vieții. Activitatea umană va fi strict reglementată de o tehnocrație dictatorială în numele salvării planetei, accesibilă doar membrilor elitei. Mai are vreo importanță, cine va fi la conducerea României într-o atare situație? Când rasa umană a ajuns să fie considerată ca o ciumă pe pământ, în acest caz reforma planificată va afecta totul, de la guvern, energie și finanțe la alimente, medicamente, proprietăți imobiliare, poliție și chiar modul în care interacționăm cu semenii noștri în general. Pentru a rezuma, rezultatul final dorit este o umanitate amputată de doar câteva sute de milioane, lipsită de bucurie, foarte controlată, în care intimitatea este inexistentă, în care disidența este de neconceput iar supunerea spirituală este obligatorie. Unde se va poziționa România în raport cu toate acestea? Nu-i greu de dedus, deși realitatea dură este ocolită de mulți în speranța că poate nu se va întâmpla tocmai așa. O văd ca pe un mod de apărare prin mijloace proprii fiecăruia. De fapt, adevărul este că doar un conflict armat de mari proporții îi va mai opri pe inițiatorii acestui plan diabolic să-l pună-n aplicare.
    Cât despre cătușele DNA, autorul este optimist atunci când le amintește! Marea Resetare nu va aduce o justiție echitabilă, nu-i va arunca în penitenciare pe cei care au distrus națiuni, care au apelat la genocid, care le-au îndeplinit dezideratele punându-se în slujba lor, a celor cu influență nefastă. Din contră, dacă le-au dus la bun sfârșit cerințele, probabil vor fi ridicați în rang, vor fi promovați. Dacă nu, eșalonul 2 este gata pregătit! Nimic nu-i lăsat la voia întâmplării și din câte mă documentez observ o grabă prea mare, un mod prea precipitat de integrare a „noii lumi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.