Batjocorirea Democrației

0

Indiferent în ce parte ne-am situa, fie ca poziționare politică, fie ca domiciliu, observăm, fără efort, că mult trâmbițata democrație occidentală este mimată chiar de cei care țipă în gura mare că apără Lumea de autocrație. Tot eșafodajul propagandistic manipulator al globalismului, construit de americani și vest-europeni, aruncă la lada de gunoi a Istoriei stâlpii de rezistență care au menținut Democrația în centrul atenției popoarelor. Corectitudinea politică – curentul politic promovat de laboratoarele marilor maeștrii și de fondatorii și finanțatorii planurilor de schimbări planetate, reprezintă, pentru oamenii normali, un concept anarhist care generează deja o mare dezordine mondială. Abuzurile la nivel global, sfidarea principiilor de drept internațional, agresiunea militară directă sau discretă, jefuirea popoarelor lipsite de sisteme puternice de apărare, demonizarea unor state sau lideri politici care nu împărtășesc nebunia și debandada mondialistă, ștergerea identității neamurilor, lăsate de Dumnezeu în areale stabile, eliminarea creștinismului, ca religie, promovarea proștilor docili în funcții de decizie, subordonarea instituțiilor de forță – servicii secrete, armate, justiție, partide politice, parlamentele naționale din statele care au aderat la „Hora nebunilor”, manipularea opiniei publice cu ajutorul presei din subordine sunt acțiuni care batjocoresc esența Democrației, scot această formă de organizare statală de pe piedestalul ei.

Democrația este definită ca un concept politic, în care Poporul își exercită puterea supremă în stat. Planurile globalismului destrăbălat nu mai țin seama de voința popoarelor, de dorințele cetățenilor, de tradițiile, obiceiurile și datinele neamurilor. Adepții „Corectitudinii politice” și-au atras de partea lor, cu salarii și pensii mari, toate instituțiile de forță din „statele partenere”.

În România, exemplul mi-e mai la îndemână, poporul este ținut în lesă de SRI și justiție. SUA și UE controlează președinția, parlamentul, partidele politice, serviciile secrete, parchetele și instanțele de judecată, ultimele două instituții încheind protocoale de colaborare pentru a-i trimite după gratii pe toți aceia care mișcă în front.

Un exemplu, răsunător la vremea respectivă, este Sebastian Ghiță, un tânăr om de afaceri, olimpic la informatică, a făcut numeroase declarații referitoare la justiție și la implicarea SRI în instanțele de judecată, la apartenența unor magistrați la servicii secrete străine, la fabricarea de probe și dosare pentru politicienii incomozi și pentru anteprenorii români, la totala subordonare a României de către serviciile secrete occidentale. Declarațiile reale ale lui Sebastian Ghiță au generat destituirea lui Florian Coldea, primul adjunct al șefului SRI și a Laurei Codruța Kovesi, șefa DNA. Pentru curajul lui, Ghiță a fost hărțuit de justiția din subordinea SUA și UE, zilnic ambasadele SUA, Franței, Marii Britanii, Austriei, Germaniei, Olandei își depășau atribuțiile și luau atitudine ostilă statului român, intervenind pe lângă miniștrii justiției, premierilor și președinților Băsescu și Iohannis pentru a demonstra, parcă, în fața Lumii, că România e o colonie occidentală. Sebastian Ghiță a luat drumul pribegiei, mutându-se în Serbia.

Al doilea exemplu este Liviu Dragnea, fost președinte al PSD. Politician pragmatic și patriot, Dragnea le-a comunicat celor din SUA și UE că România nu e un sat fără câini, le-a diminuat influența în niște concesionări, a comunicat că multinaționalele vor plăti impozite în România și, în conformitate cu Democrația SUA și a UE, a fost trimis după gratii, cu ajutorul SRI și al unor magistrați desemnați de uneltele stăpânilor. Presa obedientă și desanturile lui Soros și-au făcut datoria față de SUA și UE, emblemele democrației în care încă mai cred unii români proști.

Pentru serviciile aduse UE și SUA, Laura Codruța Kovesi, procuror șef al DNA, destituită cu mare chin, a fost recuperată de stăpâni și promovată în funcția de procuror șef al UE. Cazul pare desprins dintr-un film cu mafioți, dar nu este. El se petrece în Europa, sub ochii celor care ne explică, zi de zi, că democrația occidentală trebuie implementată peste tot. România nu mai dispune nici de armată proprie în aceste vremuri. Ceea ce conduce generalul Ciucă este o structură militară, aflată la dispoziția SUA. Dacă SUA are pică pe vreun lider politic sau pe vreo țară cu mari resurse minerale, își convoacă aghiotanții și stabilește unde trebuie să plece militarii români, pentru a muri, ca eroi, pentru chefurile yankeilor. Nici azi nu pricep ce au căutat tinerii militari români în Irak și în Afganistan. Nicio țară din NATO nu a fost atacată de Irak sau de Afganistan. Ministrul român al apărării, un fel de căprar pentru americani, a devenit un om de casă al ambasadei SUA la București și un majordom pentru Pentagon. Drept răsplată, pentru serviciile sale, Ciucă are prioritate la aducerea în țară a unor arme și instalații militare învechite, care peste puțin timp vor fi trimise, de achizitorii de metale, în Europa de Vest , ca fier vechi.

Suveranitatea și Independența României au fost înlocuite, la ministerul de externe, cu servilismul umilitor. Ministrul de externe, Aurescu, nu are egal între servitorii stăpânirii americane. Această ființă, cu vocație de sclav, găsește argumente în favoarea SUA și atunci când americanii ne refuză vizele. Globaliștii occidentali sfidează grosolan puterea supremă a popoarelor, ca esență a Democrației.

Visul lor politic este de a crea o societate umană după modelele, detestate de Biblie, Sodoma și Gomora. SUA și UE vor ca Lumea să devină, nu doar un vast balamuc, ci și o casă de toleranță pentru toți cetățenii Planetei, de la copiii de grădiniță, până la cei senili, ca Jo Biden. Adică, să ajungem în postura de a concura animalele. Și dacă mai există în Lume state și lideri care critică astfel de planuri decadente, e cutremur mare la etajele superioare ale Casei de nebuni. Se iau în grabă sancțiuni împotriva potrivnicilor. Tot corul de gazetari de duzină, lefegii ai globalismului american și vest-european, țipă, ca din guri de șerpi, că Rusia și China, că ele mai au azi curajul să le dea peste nas stimabililor, uzurpă „ordinea constituțională”, că blochează extinderea democrației sexuale animalice, că respectivele state au devenit un real pericol pentrru anarhia americano-europeană. În viziunea demenților care patronează această dezordine mondială, adevărații democrați sunt aceia care acceptă, fără cârtire, căsătoriile între persoane de același sex, ateii, trădătorii de țară, politicienii umili, militarii și diplomații docili, proștii și lacheii din subsolurile mahalalelor insalubre care se lasă manipulați de o propagandă penibilă și sfidătoare.

Lukașenco, președintele Belarus, aflat în aceste zile în colimatorul globaliștilor, după ce a fost informat de colaboratorii săi despre planurile ospiciului occidental, a făcut o declarație, pe cât de simplă, pe atât de realistă: „Occidentul trebuie oprit azi. Mâine va fi prea târziu”. Subscriu în totalitate celor afirmate de Lukașenco. Nebunii sunt greu de oprit, chiar de către structuri militare speciale și bine înzestrate. Rusia și China, liderii lor, Vladimir Putin și Jinping, au datoria să readucă liniștea și echilibrul pe planetă. Vitele nărăvașe nu știu decât de frică. Poate la întâlnirea de la Geneva, de la mijlocul lunii iunie 2021, Vladimir Putin îi va comunica lui Biden că Rusia și China dispun de medicamentele necesare vindecării nebunilor care conduc Vestul și terorizează Planeta.

lie Neacsu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.