Cât vor mai exista Statele Unite?

1

Ca locație geografică, SUA, nu neapărat sub acest nume, pot exista mult timp. Dar, ca națiune, SUA nu mai există. O națiune necesită o populație omogenă, pe care SUA nu o are, și mult mai multă unitate decât există astăzi în SUA. Odată trecută era colonială, când au fost deschise porțile imigrației, populația engleză a fost diluată cu irlandezi, italieni, polonezi, evrei și o varietate de alte popoare europene. Cu politici și cerințe de imigrație sensibile, SUA au reușit să asimileze diverse etnii europene într-un stat de drept englez, libertăți civile engleze și limba engleză. Aceste eforturi reușite de asimilare au fost abandonate cu zeci de ani în urmă și înlocuite de „multiculturalism” și „diversitate”. Astăzi SUA este Turnul Babel.

Astăzi SUA sunt prea diverse pentru a trăi sub aceleași legi. De exemplu, democrații și-au declarat intenția de a distruge al doilea amendament. Mai mult, unii dintre ei sunt pregătiți să facă acest lucru nu prin acțiuni legislative, ci prin fiat prezidențial, o putere pe care Constituția SUA nu o permite. De exemplu, anti-constituționaliștii Reprezentanții SUA Mike Thompson (D-California), Joe Neguse (D-Colo.), Val Demings (D-Fla.) Și Ed Perlmutter (D-Colo.) Au cerut hoțului electoral Joe Biden să „ia măsuri executive” împotriva „armelor de asalt”.

A cere unui președinte să exercite o putere pe care nu o are este modul în care începe tirania, dar reprezentanții democraților sunt atât de lipsiți de cultura americană încât îi cer lui Biden să scoată din aer puterile inexistente și să le folosească împotriva Constituției SUA. Numai acest lucru demonstrează punctul meu de vedere, și anume că nu există o națiunea americană. Statele Unite sunt Constituția. Fără Constituție este o altă țară.

Conștient de faptul că regimul anti-american și ilegitim Biden intenționează să înlăture dreptul constituțional al americanilor de a-și apăra viața și bunurile împotriva criminalilor și libertatea lor împotriva tiraniei Washingtonului, Senatul statului Arkansas a adoptat înaintea acțiunii federale un proiect de lege care interzice aplicarea legii federale.

Cu alte cuvinte, Arkansas nu este pregătit să trăiască în conformitate cu legile federale adoptate pentru a mulțumi alegătorilor democrați efemeri și supuși care populează coastele de nord-est și vest. Aceasta este o diferență de viziunea asemănătoare diferenței de viziune care a dus la secesiune și invazia Uniunii în statele confederate ale Americii. Tarifele s-au potrivit nordului, dar nu și sudului, care se pregătea să plătească industrializarea nordului.

Astăzi în SUA există mult mai multe dezacorduri secționale decât au existat în 1860.

În SUA de astăzi, americanii tradiționali albi – nu democrații treziți – se văd sub amenințare. Oficialii partidului de guvernământ și instituțiile de presă din mass-media au declarat americanii tradiționali albi drept „extremiști domestici”, „dușmani interni”, „supremațiști albi” și „deplorabili ai lui Trump”. FBI este în căutarea și urmărirea penală a celor care și-au exercitat dreptul la libertatea de exprimare și asociere în primul amendament, participând la mitingul Trump de la Washington și îi acuză în mod fals pe cei care au exercitat drepturile constituționale de a încerca o „insurecție a lui Trump”. Democrații anti-americani nebuni au încercat, de fapt, să-l acuze pe fostul președinte Trump pentru o „insurecție împotriva guvernului SUA” inexistentă.

Acest lucru arată că SUA a degenerat politic într-o țară din lumea a treia în care regimul nou îl arestează sau îl execută pe președintele anterior.

Susținătorii lui Trump sunt patrioții care istoric au format coloana vertebrală a forțelor armate ale țării. Acești oameni din forțele armate sunt cei de care Pentagonul se curăță în prezent.

În timp ce idiotul numit secretar al apărării elimină capacitatea de luptă a armatei SUA, președintele nelegitim de la Casa Albă îi sună pe președinții Rusiei și Chinei și îi amenință. În același timp, idiotul care joacă rolul de secretar al apărării emite Ucrainei o garanție americană împotriva Rusiei, în timp ce departamentul apărării anunță o armată transgenderă, cu coadă de cal, cu unghii vopsite, în interesul diversității.

Tipurile de bărbați care au făcut din pușcașii marini americani și parașutiștii o forță de luptă nu vor adera la o astfel de armată sau vor accepta astfel de creaturi ca ofițeri. Armata SUA este istorie. Ucraina ar trebui să ia în considerare acest lucru înainte de a se distruge. Garanția americană valorează zero, iar această garanție inutilă poate declanșa o conflagrație mondială la fel ca garanția fără valoare pe care idiotul guvern britanic i-a dat-o Poloniei în martie 1939.

Autor: Paul Craig Roberts

 

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

 1. Cam aceasta-i realitatea oribilă a eșecului conducerii americane vreme de secole, dar mai ales după WWII. Înfundată de prăbușirea financiară iminentă, de cumplita decădere morală și de lipsa de conducere și direcție, ultima superputere se pregătește să se împrăștie în toate direcțiile, nu înainte de-a-și continua distrugerile brutale în întreaga lume pentru nimic altceva decât susținerea propriului său motiv depravat: acela de hegemon mondial.
  Povestea este aproximativ aceeași de fiecare dată: o națiune, datorită confluenței unor circumstanțe norocoase, devine puternică – mult mai puternică decât restul – și, pentru o vreme, este dominantă. Dar circumstanțele norocoase, fie că este vorba de cărbunele galez sau petrolul din Vestul Texasului, ajung la sfârșit.
  Între timp, vechea superputere devine coruptă exact prin propria sa putere. Iar pe măsură ce se apropie finalul jocului, cei încă responsabili de ruinare recurg la tot felul de măsuri disperate – toate cu excepția uneia: vor refuza să ia în considerare vreodată faptul că imperiul lor este consumat, este epuizat și că ar trebui să își schimbe modurile de acțiune în consecință. De altfel, George Orwell a oferit odată o explicație excelentă pentru acest fenomen: pe măsură ce momentul sfârșitului imperial se apropie, devine o chestiune de autoconservare la fel de imperială să creeze o clasă conducătoare cu un scop special – una care este incapabilă să înțeleagă, că totul marchează încheierea procesului existențial în sine.
  După Al Doilea Război Mondial, SUA au reușit să facă o treabă respectabilă ajutând la reconstrucția Germaniei, alături de restul Europei de Vest. De asemenea, Japonia s-a descurcat destul de bine sub tutela SUA, la fel și Coreea de Sud după încheierea luptelor din peninsula coreeană. Cu Vietnam, Laos și Cambodgia, care au fost grav afectate de SUA, rezultatele au fost semnificativ mai rele: Vietnamul fiind o înfrângere absolută a americanilor, Cambodgia trăind o perioadă de genocid, în timp ce Laosul uimitor de rezistent – cea mai puternică țară bombardată de pe planetă – s-a recuperat de unul singur. Nu cred că mai este cazul să trec în revistă rezultatele Americii din Irak, Afganistan, Somalia, Libia și Yemen, deoarece tendința este inconfundabilă: în timp ce la „înălțimea” sa imperiul s-a distrus pentru a reconstrui lumea după propria sa imagine, pe măsură ce se apropie de sfârșit, distruge pur și simplu de dragul distrugerii, lăsând în urma sa grămezi de cadavre și ruine mocnite. Așadar, nu-i vorba aici numai de rasism, de organizații sorosiste precum Antifa și BLM, ci de ambiția lor oarbă de a încerca să predomine peste tot în lume, formându-și din asta o adevărată cultură politică, chiar dacă tot ceea ce rămâne în urma lor sunt o mulțime de crime împotriva umanității, dar care s-au dovedit a fi – până la urmă – împotriva Americii însăși. Instrumentul principal al politicii sale externe devine asasinarea politică: fie că este vorba de Saddam Hussein sau Muammar Qaddafi sau Slobodan Miloșevici sau Osama bin Laden sau orice număr de ținte mai mici, ideea fiind pur și simplu să le ucidă. Iar populația nevinovată primește partea ei de omoruri. Câte înmormântări și petreceri de nuntă au fost curmate brutal prin loviturile cu drone? Această tactică nu este, în general, propice creării unei păci durabile, dar este un mijloc bun pentru perpetuarea și escaladarea conflictului, fiind un obiectiv acceptabil, deoarece creează justificarea creșterii cheltuielilor militare, făcând posibilă extinderea și înmulțirea haosului.
  Recent, un general american a declarat la una dintre televiziuni, că ceea ce devine imperios necesar pentru „a rezolva” situația din Ucraina în favoarea SUA ar fi să se treacă la uciderea rușilor, pur și simplu. Rușii l-au ascultat, s-au minunat de idioțenia lui, apoi i-au deschis un dosar penal. Acum, acest general nu va mai putea călători, într-un număr semnificativ de țări din întreaga lume, de teamă să nu fie arestat și deportat în Rusia pentru a fi judecat. Până la urmă, americanii și-au atribuit licența de a ucide fără a verifica dacă aceasta nu cumva depășește autoritatea lor. Prin urmare, ar trebui să ne așteptăm ca, pe măsură ce puterea lor apune, licența de a ucide să fie revocată și să se regăsească reclasificați de la hegemoni globali la simpli criminali.
  Pe măsură ce imperiile se prăbușesc, ele încep s-o facă din interior, supunându-și propriile populații la aceleași rele tratamente la care au constrâns pe altele în vremea măreției lor. Istoria este martora fidelă unor asemenea practici. În SUA numărul de americani care sunt uciși de propria poliție, cu repercusiuni minime pentru cei care comit infracțiunea, este uimitor. Așa că, atunci când americanii se întreabă cine este cu adevărat dușmanul lor, nu trebuie să caute prea departe. Dar aceste demersuri reprezintă doar începutul: precedentul a fost deja stabilit pentru desfășurarea trupelor americane pe teritoriul SUA, pe măsură ce legea și ordinea se destramă în tot mai multe locuri. Vor fi tot mai multe trupe americane pe străzile orașelor răspândind moartea și distrugerea, exact așa cum au făcut-o în Irak sau în Afganistan. Și fiindcă tot vorbeam puțin mai sus despre licența de ucis care va fi revocată, aceasta se va înfățișa ca un titlu obținut prin distrugerea altor state nevinovate, dar cu finalitatea de a se ucide pe ei înșiși. Aș mai afirma, așa…ca un gând final, că răsplata NU va întârzia să apară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.