După ce o activistă LGBT a batjocorit un grup de oameni care se rugau, o bătrână a îngenuncheat și i-a sărutat picioarele

1

O tânără activistă LGBT a încercat să întrerupă oamenii în timpul unei rugăciuni, dar, printr-o atitudine incredibil de demnă, o bătrână a îngenucheat în fața acesteia și i-a sărutat picioarele. Momentul a avut loc în Varșovia, când un grup de vârstnici s-au adunat în fața unui tribunal să se roage pentru încetarea atacurilor împotriva radioului și televiziunii catolice Radio Maryja și TV Trwam.

În primă fază, în timp ce grupul de oameni se ruga, se poate observa cum două tinere s-au apropiat de ei, una dintre ele având un steag LGBT. Una dintre acestea a fost observată cum încerca să întrerupă rugăciunea și să provoace oamenii jignindu-i.

La scurt timp, una dintre femeile în vârstă care se ruga s-a apropiat de activistă, a îngenuncheat în fața ei și i-a sărutat picioarele. Activista, care doar cu câteva clipe înainte batjocorea pe cei care se rugau, a început să o liniștească pe bătrâna care plângea. A urmat un moment de mare impact, atunci când ambele femei s-au îmbrățișat.

„Toată viața am luptat pentru Polonia și nu am crezut că o să ajung, la finalul vieții, să văd că Polonia este împărțită. Sunt foarte tristă din cauza asta, mă simt groaznic. Acești copii au fost crescuți de polonezi ‘non-polonezi’”, a spus bătrâna imediat după evenimentul emoționant.

Redactorul-șef al portalului wPolityce.pl, Marzena Nykiel, a comentat întreaga scenă.

„Aceasta este o scenă incredibil de emoționantă. La urma urmei, dacă tânăra a venit singură la protest și a decis să întrerupă rugăciunea în acest fel, atunci trebuie să fi fost puternic hotărâtă și profund convinsă de validitatea acestor acțiuni. Totuși, reacția ei la gestul femeii în vârstă i-a schimbat complet comportamentul, i-a dezvăluit empatia.

Aici se află esența întregului război ideologic, căruia îi sunt victime toate generațiile. Esența este lipsa de înțelegere și iubire. Propaganda și manipularea contaminează mintea umană conform unei scheme bine calibrate.

Lipsa iubirii, a înțelegerii și a unui sistem de valori în familii face ca oamenii să intre în lume cu sufletele deteriorate, deoarece nu au modele. Acești oameni își satură foamea emoțională și intelectuală cu absolut orice.

Această scenă, deși singulară, devine un simbol al unei anumite integrități. Ar trebui să ne inspire pe toți să găsim noi metode de a ajunge la cei pierduți. Ar trebui să începem din nou, în toate domeniile posibile, pentru că poate nu este pierdut chiar totul.” a spus Marzena Nykiel.

Preluare: r3media.ro

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Și-acu*, eu trebuie să empatizez și să manifest înțelegere față de pederaști??? Doar pentru că spune autoarea că nu-i totul pierdut pentru ăștia, dezaxați? Să-i înfieze frate și să-i ducă acasă! Deși locul lor e-n ospiciu!
    E limpede precum cristalul, că Vaticanul cu Franciscul din fruntea lui (considerat de Sfinții noștri Părinți înaintemergătorul Antihristului și ultimul papă, care, de altfel, atunci când îl apucă strechea mai dă câte un like pe Facebook, la brazilience care pozează în lenjerie intimă, în momentele sale de trezire „spirituală”) nu-s propovăduitori ADEVĂRAȚI ai Sfintei Evanghelii! N-au ăștia treabă cu intervenția lui Dumnezeu în lume prin Isus Hristos!!! Uite că nu reușesc să mă „sensibilizeze” papistașii de la Varșovia și nici transpunerile simpatetice către manifestările lor gay! Receptorul meu de-a trăi efectiv în lumea asta dementă și împuțită nici nu primește, nici nu transformă și nici nu dirijează blasfemii și accidente genetice umane grupate sub denumirea de homosexuali și alte „derivații” abominabile!!! Și-aci nu-i vorba de răutate, ci de multă, prea multă scârba!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.