Ursul Arthur este despre altceva decât ecologie

2
Vânătorii primiseră „undă verde” să ucidă o ursoaică agresivă. Acest lucru este…și ecologie: menținerea unui echilibru în natură.
Oportunitatea a fost semnalată unui vânător austriac, prinț multimilionar.
Însă prințul nu a ținut cont de oportunitate. El a vânat, cu complicitatea evidentă a autorităților, un exemplar trofeu, un urs venerabil ca dimensiuni și undeva în plină maturitate.
Deci ceva cu care să te mândrești în poveștile vânătorești despre cum îți degustai cognacul în cazemată, așteptând ca prada să ajungă în dreptul puștii tale (eroismul vânătoresc din zilele noastre).
Moartea lui Arthur ar fi rămas o necunoscută din pricina complicității criminale a autorităților cu prințul braconier.
Deh, toată lumea fusese omenită, nu? Iar cine nu fusese omenit princiar, știa că domnul e prinț neamț, iar asta e deasupra legii.
Norocul a fost cu niște organizații de mediu.
Reacțiile au fost de două feluri: pe de o parte statul a spus că „o să se facă o anchetă…” și că nu e, oricum, mare brânză. În loc să ne mândrim că a venit un prinț austriac să ne onoreze munții cu o vânătoare, facem figuri? Că ursul nu era așa de mare, că….
O slugărnicie și o mentalitate de iobag, cum știm că au politicienii noștri când vine vorba de occidentali.
Apoi a fost reacția civică. Aici Arthur nu a mai fost doar un urs, ci simbolul unei umilințe constante de mai bine de 30 de ani.
Toate victimele turismului sexual și rețelelor de pedofili belgiene și olandeze, toți cei umiliți, sărăciți, distruși, de „investitorii” și trupele de ocupație străine, sărmanul Teo Peter, victimele rețelelor de proxeneți la dispoziția militarilor americani, toți, au fost întruchipați de acest urs carpatin ce poartă un nume…englezesc.
Din păcate, un urs mort. Ca și societatea noastră civilă, cu copii botezați cu nume occidentale și crescuți în ideea că orice rahat din SUA și UE e bun și trebuie înghițit fără comentarii.
Ce trebuiau să facă autoritățile? Ce nu au făcut nici în cazul Teo Peter.
Trebuia începută neîntârziat și ferm urmărirea penală pentru zur den von Liechtenstein, Emanuel, sub acuzația de braconaj și să se ceară extrădarea lui în România pentru a fi judecat.
Nu au făcut-o. Cel mult se vor face că fac ceva, ca nu cumva să fie supărat un „prieten” al României, nu?
Că la asta ne pricepem: să nu supărăm pe cei care ne călăresc.
Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Într-o țară normală, lumea era cu bâtele de baseball (că armament n-avem în dotare și nici MANPADS la purtător) făcând un tur de forță pe la Cotroceni și Victoria cu agresivitatea celor 5 gloanțe cu care a fost doborât amărâtul animal care n-a deranjat pe nimeni și ai celor 7000 de euro cu cât a fost vândut! Atât valorează demnitatea noastră națională, 7000 de euro!!! Unui prinț idiot, ce „stăpânește” un microstat cât groapa de gunoi de la Glina, serviciile secrete împreună cu cea mai abjectă ființă aflată la conducerea României, Johannis, la care mai adaug și trădătorii și mancurții locali din Covasna, toți i-au permis (sub un pretext jalnic, similar celor care l-au inventat) să ne trateze cu aceeași lipsă de respect, de dispreț și de ură cu care ne-au categorisit și „partenerii” și tehnocrații de la Bruxelles și cozile de topor autohtone timp de 31 de ani, hrănind același complex de inferioritate că alții sunt mai buni ca noi, ăștia iobagii, ăștia de la marginea Balcanilor, ăștia de mâna a III-a jucați în picioare inclusiv de leprele cu sânge „albastru” la fel ca și de toate năpârcile care s-au colăcit cu „afaceri” (a se citi la furat!!!!) prin România, prin transnaționale, sau pe la guvernare. Și-au ițit capetele de gușteri toți urâtorii de neam, toți frustrații, reducând la tăcere valorile noastre umane, desființând tradițiile noastre strămoșești dar sufocându-ne în schimb cu Halloween, cu Valentine’s Day, cu Thanksgiving Day și alte rahaturi, călcând în picioare și denigrând tot ceea ce este românesc!!!! De ce tac ONG-urile „societății civile”? Au luat poziție împotriva „ciumei roșii” a lui Dragnea cu săptămânile pe străzi, iar acum păstrează liniștea mormântală și gheață la mal? Tovarășii procurori unde sunt? Că legislația europeană la care s-a aliniat România după ce-a devenit membră UE interzice vânătoarea pentru obținerea de trofee! Sunt cumva ocupați cu aplicarea planului Kalergi în România? Că mie așa-mi dau impresia prin pădurile tăiate, prin animalele ucise, prin oamenii mânați precum turma de vite la abator prin vaccinuri experimentale și prin ruinarea unei națiuni, toate reprezentând strict modalități crunte de-a anihila România și de-a o șterge de pe harta lumii fără război, fără să se tragă un singur foc de armă.
    Da! Gândirea analitică a lui Bogdan Duca a intuit fără cusur: braconarea ursului Arthur este altceva decât ecologie, este extincția treptată a României!!!

  2. Bunule autor, de acord cu tot conţinutul prezentat. Dar unii nu pot înghiţi agresarea limbii române cu traduceri 1:1 din filme americane. Cum să fie un urs „despre” ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.