Dar voi, care i-ați adus la putere, ce meritați?

0

Rând pe rând, anti-românii, cei care și-au bătut joc de biserici, de familie, tradiții și națiune, programatic, cu minciuna, trădarea și vulgaritatea transformate-n virtuți, încep să dea înapoi. Ultimul, sconcsul Andrei Caramitru, fiul actorașului politruc Ion Caramitru. Care tocmai a spus că Nicușor Dan și liota useristă sunt mai răi decât pesediștii, că n-au niciun proiect și-au făcut praf Bucureștiul.

Până și Stelian Tănase, devenit – din intelectualul de cafenea (cât de cât decent) – anti-românul absolut, campionul propagandei mincinoase, călcându-și pe demnitate cu o lașitate vomitivă, zice acum că nu-i bine! E nașpa cu liberalii. (Cu ani în urmă îmi spunea șoptit: „PNȚCD-ul nu mai moare odată?”, după ce își luase și el porția de glorie, mimând admirația pentru țărăniștii aflați la putere…).

Dar și CTP-ul, căruia i-a belit ochii, gura și chelia dracul însuși, e dezamăgit. Acum și Ioana Dogioiu, că nu e bine cu demiterea Renatei Weber, acuzând dictatura. Pe la Digi, B1, Realitatea, unitățile militare ale presei îndrăcite (și greu plătite), cică nu-i bine cu Clotilde, cu Barna și Cioloș, când cu Cîțu, când cu Orban, după cu bate vântul. Iar Rifai Denise, o dă cu dezvăluiri despre legiunea pe care a slujit-o cu părul vâlvoi și buzele groase.

Tudor Chirilă înjură și el, de mama focului, iar Oana Pellea s-a făcut „mută ca o lebădă” (să mă ierte poetul)…

Până și Ion Cristoiu, timid, dintr-un colț, dar bătând metanii la interviul cu ÎPS Teodosie, parcă descoperindu-l dintr-o dată pe Dumnezeu, după o viață dospită la porțile ălui rău și votant înghesuit la Clotilde.

Pe ăia mai mici, cu sutele, nu merită să-i numesc, nici nu știu cum îi cheamă, iar categoria Mândruță e de prea mare jenă.

E foarte bine, o spun din nou, pentru toată lumea. Și pentru dracu, și pentru Dumnezeu. Fiecare cum merită. Ăștia, la cazanul cu smoală!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.