Depopulare dramatică. România a pierdut aproape 40.000 de copii într-un an

1

Elevi scoala desenDatele statistice referitoare la numărul copiilor care trăiesc în România sunt îngrijorătoare, la începutul lui 2021 fiind înregistrați cu 37.900 mai puțini copii comparativ cu perioada similară a lui 2020.

La începutul lui 2021, numărul copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-18 cu domiciliul în România era de 3.895.000, în scădere cu 40.000 comparativ cu anul anterior, a anunțat, luni, 31 mai 2021, Institutului Național de Statistică (INS).

Potrivit INS, în anul 2020, numărul născuţilor-vii înregistraţi la oficiile de stare civilă din România a fost de 178.630 copii, cel mai mic număr de născuţi-vii din 1930 până în 2021.

În anul 2020, rata de fertilitate a scăzut faţă de anii anteriori ajungând la 34,0 născuţi-vii la 1.000 femei de vârstă fertilă (15-49 ani).

Cele mai ridicate rate ale natalităţii, înregistrate în anul 2020, au fost în regiunile Bucureşti-Ilfov (9,1 născuţi-vii la 1.000 locuitori), Nord-Vest (8,8 ‰) și Centru (8,7 ‰).

Cele mai scăzute rate de natalitate s-au înregistrat în regiunile Sud-Est (7,2 născuţi-vii la 1.000 locuitori) și Sud-Vest Oltenia (7,0 ‰).

La începutul anului şcolar 2020/2021, populaţia şcolară era de 3.494.670, cuprinsă într-o reţea de învăţământ cu 6.970 unităţi şi 235.600 mii cadre didactice.

Din totalul populaţiei şcolare, numărul copiilor din creşe şi grădiniţe era de 522.600, al elevilor din clasele primare şi gimnaziale a fost de 1.589.400 mii, iar al celor din învăţământul liceal era de 620.600.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Generalul chinez Sun Tzu, în cartea sa „Arta Războiului”, scria: „Dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt, distruge-le tradițiile, taie-le rădăcinile și acoperă-le cerul! Astfel, speriați de ceea ce vor fi devenit, nu va trebui să lupți pentru a-i cuceri, pentru că te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși”. Din câte se observă, fragmentul prezintă toate „calitățile” cerute pentru a descrie perfect tactica utilizată de peste 30 de ani pentru cucerirea României. Orice parte a citatului constituie o realitate tristă, dar concretă pentru România. Cei care coordonează procesele de cucerire ale națiunilor lumii, așadar, implicit și cele ale țării noastre, prin metode economice, prin distrugerea sistemelor de sănătate și învățământ, prin alimente ieftine dar care-s adevărate bombe ecologice datorită E-urilor pe care le conțin și care provoacă inclusiv infertilitate, prin cocktail-urile chimice radioactive care otrăvesc terenurile, apele și aerul, acești indivizi urmași ai Imperiului Khazar (ce constituie inclusiv elita financiară a lumii, dar care au o filosofie de cucerire feroce) pregătesc depopulări masive, pe arii extinse, spre realizarea unui guvern unic și-a unei dictaturi globale. Se pregătește pulverizarea României, iar această nimicire nu se va face numai prin depopulare, dar și prin regionalizare, care înseamnă cedarea suveranității. Deocamdată n-au fost trasate noi granițe, deși mult timp nu mai avem până ne vom trezi tranșați, harta României a rămas neschimbată, dar s-a micșorat teribil conținutul ei.
    Occidentalii s-au confruntat și eu cu o asemenea problemă, dar au rezolvat-o prin aducerea de imigranți pe care i-a învățat limba, cultura, obiceiurile. La fel se urmărește și la noi, așadar, nimic nu e de mirare câtă vreme instabilitatea economică se accentuează și astfel, omul bulversat prin „dezbină și stăpânește”, crize, pandemii, pâine și circ, vaccinuri ucigașe, tehnologii 5G și nu numai, grija zilei de mâine, infracțiuni, va fi manipulat și controlat ca un animal, după care băieții „deștepți” vor veni ca „salvatori”, dar în condițiile și cu mijloacele lor: Inteligența Artificială și cip. Bonus, un antihrist spre întinarea spiritelor și dispariția sufletelor. Din păcate, procesul distructiv nu mai poate fi stopat, iar pe aici, pe secțiune, am tot repetat: ceea ce mai ține România pe harta lumii este doar rugăciunea și osteneala monahilor. Atât, nimic altceva!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.