Integrarea în Occident nu înseamnă să te pui capră

3

Dincolo de glume – iubesc umorul, cred că se vede – situația României este catastrofală. Și nu neapărat la nivel economic, ci la nivel de suveranitate națională.

Niște indivizi, e adevărat, puternici prin forța pe care le-o conferă instituțiile, având sprijin extern, acoperire cum ar veni, domină jocul politic. Și asta fiindcă o clasă politică de idioți, aleși de popor, nu-și asumă, domne, autoritatea de a pune ordine în statul român. Fiindcă sunt fie imbecili, fie vulnerabili. Adică… (sic) corupți.

Daaaa…, vorbesc și de (mai ales) USR-PLUS. Votanții prostoboi nu pricep. Ei n-au creier. N-au cultură democratică. Ei au reținut un singur lucru: cine e cu Peee-seee-deee e cu rușii. Cine dă m…e PSD e cu Occidentul imaculat. Pur.

Eu n-am votat niciodată PSD. Sunt de dreapta. N-am treabă cu el. Eu am treabă cu România. Dar ei, prostoboii, nu pot înțelege un lucru. Că nu Rusia a supt resursele României în ăști 30 de ani, ci Occidentul imaculat, idealizat. Cine e deștept știe ce spun. Că integrarea în Occident nu înseamnă să te pui capră. Vezi exemplul Poloniei, Ungariei, Cehiei. Au negociat cu demnitate.

Sper să vină ziua în care specimenele care au decis în dreptul României să plătească, frate, cu capul! Pentru asta trebuie ca o forță naționalistă să ajungă la putere. Și să se schimbe balanța în Europa: globaliști vs. naționaliști.

Autor: Angelo Davidescu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. Adevărat! Dar cine să pună ordine? Care conducători?! Noi suntem ,,sub” ordine, greu să te mai îndrepți după ce i- ai învățat ,, intr- o poziție „! Țările care au început să- și negocieze ,,poziția ” au popoare care le susțin! La noi, poporul doarme!

  2. Unde i Armata!Ce păzesc Serviciile!Ce fac patrioții! Milioane de Români suntem sacrificați pentru ordine si asa zise legi!Care din pacate nu există! Mai avem bărbați? Ori sunt feminizati …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.