Câțu – Mâțu – Pârțu

0

La 14 ani am dat examenul de admitere pentru admiterea la liceu. Era anul 1984 și erau doar 18 locuri la matematică-fizică. Am intrat al treilea cu nota 10 la matematică. Știu …era nașpa pentru că era comunism și încă nu se născuseră ăștia cu studii făcute prin Norvegia și care ulterior își câștigau traiul zilnic făcând pe maimuțele împietrite pe străzi cerșind bani! Dar care au ajuns azi în Parlamentul României fiind validați de o prostocrație inventată de niște securiști care au trădat demult țara.

Nu am cum să nu observ totuși ascensiunea unui pârț numit Câțu. Și el a dat examen o dată cu mine. A luat nota patru. Un pic mai puțin decât alt prostănac pe numele lui Dacian Cioloș – absolvent de liceu agricol. Ca să ne înțelegem: cei cu nota patru erau trimiși să termine forțat zece clase la licee marginale pentru că pur și simplu erau cam proști. La fel, cei care mergeau la liceul agricol erau cei mai prostănaci elevi fiind un fel de umplutură pentru un sistem care avea nevoie să populeze cele mai slabe licee.

Amândoi au ajuns prim-miniștrii în România. Amândoi și-au secretizat foile matricole pentru a nu li se vedea trecutul de impostori. Amândoi au distrus România. Amândoi sunt marionetele Noii Securități, cam agramați, dar bine susținuți de o propagandă penibilă, absurdă și bine plătită din bani publici.

Flatulența intelectuală emisă de indivizi gen Câțu-Pârțu secondat de diva falsă – fata cu salteaua în spate – venită la București cu personalul de Tecuci și trecută prin cearceafurile mototolite ale unor falși lideri PNL începe să ne asfixieze încet și sigur. Iar iluziile date de hipoxia cerebrală aferentă ne joacă feste urât mirositoare!

Autor: Lucian Duță

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.