Cum va fi?

0

Prieteni dragi, vă propun să lăsăm văicăreala și să căutăm soluții realiste la problemele foarte neplăcute care ne așteaptă în viitor. De unde știu că urmează o perioadă grea pentru majoritatea românilor? Când salariile și pensiile sunt înghețate, dar prețurile și tarifele la bunuri și servicii strict necesare cresc mereu, cum să trăim măcar la nivelul de acum? Când guvernanții nu dau semne că au înțeles această simplă regulă, ci se luptă în mod iresponsabil pentru funcții din partide, trebuie să le amintim ce obligații au față de noi și să-i forțăm să și le îndeplinească. Totul, cu mijloace legale și pașnice.

Nu trăim într-o societate planetară perfectă, viața noastră nu e o plimbare de studii, cum susțin misticii, ci mai cu seamă o luptă pentru avere și putere, luptă în care am pierdut deja mari valori materiale și spirituale. Mai avem însă destule bogății jinduite de cei care se visează stăpâni ai lumii. Nu-i cunoaștem cum ar trebui, deoarece ei, STĂPÂNII, scot în fața ochilor noștri personalități cu care să ne păcălească, să ne abată atenția de la adevăratele lor ținte economice și umane.

Ce facem cu românii, noi, stăpânii de azi și de mâine? Se întreabă ”stăpânii” nemulțumiți că ne închinăm, dar nu ne supunem cu adevărat. Îi păcălim să-și vândă locuințele, îi transformăm în chiriași lesne de jefuit, atât direct, prin chirii pe care le mărim când vrem și cum vrem, precum și indirect, prin mărirea tarifelor de la utilități-gaze, electricitate, apă, canal etc. Propagandiștii proletarizării proprietarilor de locuințe au apărut deja, cumpără discret apartamente și le închiriază, acționează pentru schimbarea proporțiilor dintre proprietari și chiriași. Români, nu vă vindeți locuințele, nu vă lăsați proletarizați! Trăim în capitalism, trebuie să fim foarte vigilenți cu proprietățile noastre.

Noi, românii, tocmai trecem printr-o astfel de fază, fază în care speculanții măresc brusc și nejustificat prețurile la apartamente, apoi le urmăresc și le cumpără avantajos. Nu vă grăbiți să le cumpărați, răbdați și așteptați până ce aceste prețuri scad la un nivel rezonabil!

E dureros că românii au vândut aproape un sfert din terenul cultivabil al țării. Oase de străbuni ies de sub brăzdare și asta mă doare, cum vă doare și pe dumneavoastră. Eu voi fi incinerat, dar tot mă doare. Nu mai vindeți pământul patriei, nu mai vindeți binecuvântările străbunilor! Răscumpărați tot ce puteți, căci pământul nostru, udat cu sânge de străbuni, este miraculos! Cel mai sigur și mai sănătos viitor se ridică în satele din jurul orașelor medii și mici. Vă rog să analizați această afirmație, să descoperiți de ce am făcut-o!

Atât pentru ziua de azi. Ieri, am trăit o întâmplare ciudată, pe care misticii ar interpreta-o în fel și chip. În jurul orei 10.00, mă chinuiam să scriu ceva, dar durerile canceroase mă țintuiau. Un porumbel alb a pătruns în casă, a luat loc pe birou și nu s-a mai lăsat dus, astfel că am un chiriaș blând. După masă, m-am pomenit cu un pisicuț foarte mic, dar curajos și tandru. Ați ghicit că nici el n-a mai vrut să plece, ci se ține scai de mine? Starea mea de spirit s-a ridicat către culmi. Ce puțin îi trebuie unui om să fie fericit!

Multă sănătate și fericire, prieteni dragi!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.